B bigbos משתמש מתחיל 4 0 נק' מוניטין: 0 0 4 0 19/12/11 #1 האם מישהו יודע אם אבקת חומצות אמינו היא חלבית? (במקרה שלי יש לי באבקה , אבל כנ"ל לכדורים) מן הסתם הבסיס זהה כבאבקת חלבון על בסיס מי גבינה, האם זה נכון או שיש מה לחדש אחרת? אשמח לתשובה ממי שיודע .תודה.
האם מישהו יודע אם אבקת חומצות אמינו היא חלבית? (במקרה שלי יש לי באבקה , אבל כנ"ל לכדורים) מן הסתם הבסיס זהה כבאבקת חלבון על בסיס מי גבינה, האם זה נכון או שיש מה לחדש אחרת? אשמח לתשובה ממי שיודע .תודה.
HallucinogeN משתמש קבוע 1,912 396 נק' מוניטין: 2,836 0 1,912 396 19/12/11 #2 אני לא יודע איך רבנים בוחנים את זה אבל אם זה מבוסס על חלבוני גבינה (קזאין \ מי גבינה) אז זה בסופו של דבר.............it's the same shit Upvote 0 Downvote
אני לא יודע איך רבנים בוחנים את זה אבל אם זה מבוסס על חלבוני גבינה (קזאין \ מי גבינה) אז זה בסופו של דבר.............it's the same shit
A adimenia משתמש משקיע 4,075 28 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 7,223 0 4,075 28 21/12/11 #3 חומצות אמינו בדרך כלל לא מופקות מאבקת חלב. אתם לא רוצים לדעת ממה מפיקים אותם חחח..... Upvote 0 Downvote
ירוסלב משתמש מתחיל 47 0 נק' מוניטין: -58 0 47 0 21/12/11 #4 נכתב ע"י adimenia: חומצות אמינו בדרך כלל לא מופקות מאבקת חלב. אתם לא רוצים לדעת ממה מפיקים אותם חחח..... לחצו כדי להרחיב... דווקא מעניין ממה 😳? Upvote 0 Downvote
נכתב ע"י adimenia: חומצות אמינו בדרך כלל לא מופקות מאבקת חלב. אתם לא רוצים לדעת ממה מפיקים אותם חחח..... לחצו כדי להרחיב... דווקא מעניין ממה 😳?