הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע ב-5X5

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
אני כרגע התחלתי את השבוע העשירי בתוכנית, באימון האחרון של השבוע ה-9 כבר התחלתי להתקע קצת במשקלים.

כרגע הסקוואט שלי 122.5 ל-5 היום לא הצלחתי אפילו 3 ל-125
בנץ- הייתי צריך לעשות היום 105 ל-5 הצלחתי רק 3 חזרות.

אני מוסיף באימון הראשון בשבוע 2 סטים של מתח עם משקל באחיזה הפוכה, באימון האמצעי 2 סטים של לחיצה באחיזה צרה ובאימון האחרון בשבוע 3 סטים של יד קדמית עם מוט.

לפני שאתם אומרים לי לאכול אולי נוריד את התרגילי עזר האלה? או נעשה ריסט? אם כן אז איזה ריסט? לכמה להוריד?

קודם כל תנסה שוב, אם לא מצליח גם במחזור הבא תעשה דילואד של משהו כמו 10%. דבר שני, מהשבועות המתקדמים קשה להתמיד בתרגילי עזר, אז אתה יכול בשקט להוריד אותם אם בא לך (והם יותר מדי גם ככה, לא הייתי עושה מעבר ל-2 סטים מקבילים ו-2 סטים מתח באחיזה הפוכה פעם בשבוע).

• פותח/ת השרשור
קודם כל תנסה שוב, אם לא מצליח גם במחזור הבא תעשה דילואד של משהו כמו 10%. דבר שני, מהשבועות המתקדמים קשה להתמיד בתרגילי עזר, אז אתה יכול בשקט להוריד אותם אם בא לך (והם יותר מדי גם ככה, לא הייתי עושה מעבר ל-2 סטים מקבילים ו-2 סטים מתח באחיזה הפוכה פעם בשבוע).

אני השבוע יוריד את התרגילי עזר נראה אם זה יעזור

תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית