ייעוץ קופץ אחורה בפאוורקלין

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
אין לי מושג למה זה קורה אבל כל פעם אני קופץ אחורה. אני חושב שזה נובע מתגובה מוגזמת של הטריפל אקסטנשן.. אני לא רק מושך את המוט אחורה אלא קופץ גם עם כל הגוף. עכשיו אני לא ממש מרגיש שזה נשלט אצלי כי כל מה שאני מנסה זה להרים את המוט ולהכנס מתחתיו.
מה אני עושה (או יותר נכון אמור לחשוב) כדי שזה לא יקרה?

תשמע בעיקרון הPC הזה שגוי אז נטפל בבעיה הראשונה שמתחילה אצלך ומשמה יכול להיות שהדברים ישתפרו וכבר לא תקפוץ אחורה.

תתחיל את המשיכה כשאתה סטטי ואל תיתן את ההקפצה הזאת עם המותן לפני שאתה מתחיל, זה גורם לך למשוך מסביב לברכיים. תנסה לשמור על הזווית בין הכתפיים למותניים עד קצת אחריי הברכיים(בערך) תוך כדי שאתה מביא את המוט פנימה (יצריך ממך למשוך את הטוסיק אחורה).

תבצע ותעלה סרטון, בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תשמע בעיקרון הPC הזה שגוי אז נטפל בבעיה הראשונה שמתחילה אצלך ומשמה יכול להיות שהדברים ישתפרו וכבר לא תקפוץ אחורה.​

תתחיל את המשיכה כשאתה סטטי ואל תיתן את ההקפצה הזאת עם המותן לפני שאתה מתחיל, זה גורם לך למשוך מסביב לברכיים. תנסה לשמור על הזווית בין הכתפיים למותניים עד קצת אחריי הברכיים(בערך) תוך כדי שאתה מביא את המוט פנימה (יצריך ממך למשוך את הטוסיק אחורה).​

תבצע ותעלה סרטון, בהצלחה.​
תודה קודם כל
ראיתי את הפאוורקלין בDVD והבנתי מה התכוונת בלמתוח את הטוסיק אחורה כדי להביא את המוט פנימה לפני "הפיצוץ".. אבל מה הכוונה של לא לתת את ההקפצה הזאת עם המותן לפני שאני מתחיל? הכוונה לזה שאני מתחיל למשוך את המוט מהריצפה ההיפס קצת יורדים למטה?

ושהתכוונת על לשמור את הזווית בין הכתפיים למותניים הכוונה זה בעצם להשאר באותה הפוזיציה כמה שיותר עד שאני עובר את קו הברכיים, תוך כדי משיכת הטוסיק אחורה ומשם לקפוץ..? ובקיצור, להשאר יותר מכווץ לפני הקפיצה.

נערך לאחרונה:
לפני שאתה מתחיל את ההרמה אתה כאילו לוקח "תנופה" בזה שאתה מוריד את המותניים למטה שנייה לפני המשיכה וזה מוציא את המוט קדימה. תתחיל למשוך כשמותניים מקובעות ולא זזות.

כן, פחות או יותר.

• פותח/ת השרשור
לפני שאתה מתחיל את ההרמה אתה כאילו לוקח "תנופה" בזה שאתה מוריד את המותניים למטה שנייה לפני המשיכה וזה מוציא את המוט קדימה. תתחיל למשוך כשמותניים מקובעות ולא זזות.

כן, פחות או יותר.
בדיוק מה שחשבתי. אני אצלם בחמישי.
אגב, הקפיצה שלי היא די ניסיון לקפיצה כמו שאני אגיד לך לנסות לקפוץ הכי גבוה שאתה יכול. השאלה שלי אם זה לא נחוץ ואני יכול פשוט לקפוץ "חצי קפיצה" או מין רקיעה כזאת רק כדי להשתמש לכיווץ את כל השרירים בקפיצה? מקווה שהייתי ברור.

אתה לא עושה את התנועה שאתה צריך באגן. הוא צריך לבוא קדימה עד הסוף, שם הוא גם צריך לגעת במוט בדרכו למעלה. אתה עושה איזה מין דילוג כזה, קצת מביך וארנבי. תעשה את התנועה כולה חזק, מהיר ואלים, כמו מין.

אתה מתחיל את הקפיצה מוקדם מדי מיד אחרי שהמוט עובר את הברכיים. ואתה עולה לאט מדי בחלק הראשון ולא עושה תנועה חלקה ורציפה.

אתה עדיין מושך מסביב לברכיים, עד שלא תתקן את זה אין טעם לתקן דברים שקורים אחריי זה. תנסה להתחיל עם סטארט יותר נמוך (כמה מעלות מעל מקביל) ותשתדל להאיץ אחריי הברך.

• פותח/ת השרשור
אתה לא עושה את התנועה שאתה צריך באגן. הוא צריך לבוא קדימה עד הסוף, שם הוא גם צריך לגעת במוט בדרכו למעלה. אתה עושה איזה מין דילוג כזה, קצת מביך וארנבי. תעשה את התנועה כולה חזק, מהיר ואלים, כמו מין.
לא כל כך הבנתי, האגן צריך לבוא קדימה עד הסוף? אני לא אמור למשוך אותו אחורה? אני מבולבל.

אתה מתחיל את הקפיצה מוקדם מדי מיד אחרי שהמוט עובר את הברכיים. ואתה עולה לאט מדי בחלק הראשון ולא עושה תנועה חלקה ורציפה.
אני מביא את המוט אל האיימינג פוינט שלי טיפה מעל הברך, מה לא בסדר בזה?
בעצם אחרי מבט חוזר בסרטון אני חושב שהבנתי. המוט אמור להכנס "עמוק" יותר וכמעט ולגעת בבטן או משהו כזה, לא?
אגב, אני עולה לאט בסרטון הזה בכוונה כדי לוודא שאני לא אקפוץ מלמטה ישר למעלה ואכן יגיע אל הנקודת קפיצה עם המוט (כמו בDVD)

אתה עדיין מושך מסביב לברכיים, עד שלא תתקן את זה אין טעם לתקן דברים שקורים אחריי זה. תנסה להתחיל עם סטארט יותר נמוך (כמה מעלות מעל מקביל) ותשתדל להאיץ אחריי הברך.​
אני לא כל כך מבין מה הכוונה "למשוך מסביב לברכיים", אתה יכול להסביר?
ומה הכוונה בלהתחיל עם סטארט יותר נמוך.. כלומר שהתחת יהיה גבוה יותר?

נערך לאחרונה:
תחת קדימה עד הסוף וחזק.
7JZG6.png

אני לא כל כך מבין מה הכוונה "למשוך מסביב לברכיים", אתה יכול להסביר?
ומה הכוונה בלהתחיל עם סטארט יותר נמוך.. כלומר שהתחת יהיה גבוה יותר?

מהרגע הראשון של המשיכה המוט אמור להיכנס פנימה ולבוא "אליך", שים לב שאצלך הוא יוצא החוצה בתחילת המשיכה.

לדוגמא:

סטארט יותר נמוך (משמע טוסק יותר נמוך) יוכל לעזור לך למשוך כפי שתיארתי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תחת קדימה עד הסוף וחזק.
7JZG6.png

מהרגע הראשון של המשיכה המוט אמור להיכנס פנימה ולבוא "אליך", שים לב שאצלך הוא יוצא החוצה בתחילת המשיכה.

לדוגמא:
ׁ‚׀¾׀»ׁ‡׀¾׀÷ 242 ׀÷׀³..wmv - YouTube

סטארט יותר נמוך (משמע טוסק יותר נמוך) יוכל לעזור לך למשוך כפי שתיארתי.

ממש עזרתם לי 😃
תנו לי לראות אם באמת הבנתי מה הבעיות:
Rasmalo - אני צריך תוך כדי הקפיצה לדחוף את התחת קדימה חזק?
OverPower - המוט בורח ממני ולא צמוד לרגל בגלל שהתחת גבוה מדי.

אז מה שאני אעשה שונה הפעם: אתחיל טיפה נמוך יותר עם התחת, אמשוך את המוט עד שיגיע לי כמעט לבטן ורק אז אקפוץ, תוך כדי הקפיצה אני אדחוף את התחת קדימה.

פספסתי משהו?

• פותח/ת השרשור

אני חושב שאני צריך קודם כל צריך לעבוד על 2 התנועות בנפרד, ורק אז לנסות לחבר. אני צריך לעשות די הרבה דברים בזמן הכי קצר שניתן.. בכל מקרה איך זה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לעניות דעתי זה לא פאוורקלין...אתה עושה את זה ככה רק בגלל שהמשקל קל לך. אתה סתם מעיף את המוט למעלה עד לכתפיים.

וחוץ מזה כשאתה מעלה סרטון של תנועה כלשהי לביקורת תנסה לעשות סטים עם עבודה מלאה ורצינית ולא חצאי עבודה. זה שאתה זורק בחזרה את המוט ישר אחרי שהמוט נוגע בכתפיים לא עוזר לנו להבין את הכל.

• פותח/ת השרשור
לעניות דעתי זה לא פאוורקלין...אתה עושה את זה ככה רק בגלל שהמשקל קל לך. אתה סתם מעיף את המוט למעלה עד לכתפיים.

וחוץ מזה כשאתה מעלה סרטון של תנועה כלשהי לביקורת תנסה לעשות סטים עם עבודה מלאה ורצינית ולא חצאי עבודה. זה שאתה זורק בחזרה את המוט ישר אחרי שהמוט נוגע בכתפיים לא עוזר לנו להבין את הכל.

זה היה רק בחימום הראשון ובגלל זה צלמתי את הסט האחרון ואחד לפניו (שלא חשבתי שיש טעם לעלות)
ואני יודע שזה לא פאוורקלין, בגלל זה אני פה.
ואני אקח את העצה בקשר לצילום פעם הבאה, אבל מה אפשר להגיד הפעם על מה שכן אפשר לראות, כי הפעם ניסיתי ליישם את מה שאמרו לי לשפר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית