הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון למה להוציא את התחת אחורה לפני המשיכה בדדליפט

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
אני רואה הרבה אנשים שמוציאים כזה את התחת ואז הם נכנסים לסט אפ ומושכים ... למה זה נחוץ ? אי אפשר ישר להיכנס לסט אפ למשוך ? פשוט שמתי לב שאני עושה את זה זה גורם לי לעגל קצת את הגב אז אני תוהה אם להמשיך לנסות את זה

אני רואה הרבה אנשים שמוציאים כזה את התחת ואז הם נכנסים לסט אפ ומושכים ... למה זה נחוץ ? אי אפשר ישר להיכנס לסט אפ למשוך ? פשוט שמתי לב שאני עושה את זה זה גורם לי לעגל קצת את הגב אז אני תוהה אם להמשיך לנסות את זה
מה הכוונה?
אם הכוונה היא שמסובבים את האגן, זה כדי לשאוף לגב ניטרלי בזמן ההרמה

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה?
אם הכוונה היא שמסובבים את האגן, זה כדי לשאוף לגב ניטרלי בזמן ההרמה
כן שמסובבים את האגן כזה אחורה כמו שאושר עושה כל דדליפט שלו ,
אבל אפשר להיות עם גב ניטראלי גם בלי להוציא את האגן אחורה

כן שמסובבים את האגן כזה אחורה כמו שאושר עושה כל דדליפט שלו ,
אבל אפשר להיות עם גב ניטראלי גם בלי להוציא את האגן אחורה
לא ממש.
הדדליפט רוצה לקמר לנו את הגב, בשביל ליישר אותו אנחנו צריכים לסובב ישבן ולהוציא חזה.

• פותח/ת השרשור
לא ממש.
הדדליפט רוצה לקמר לנו את הגב, בשביל ליישר אותו אנחנו צריכים לסובב ישבן ולהוציא חזה.
אני מתכוון לזה שלפני הסט אפ מיישרים את הרגליים כזה והתחת הולך אחורה ורק אז נכנסים לסט אפ וישר מושכים

אני מתכוון לזה שלפני הסט אפ מיישרים את הרגליים כזה והתחת הולך אחורה ורק אז נכנסים לסט אפ וישר מושכים
זה הרגל מסויים להכנס לסט אפ, אתה לא חייב לעשות את זה.. לכל אחד פשוט יש את הדרך שלו להכנס לסטאפ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית