הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קופץ אחורה בפאוורקלין

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
אין לי מושג למה זה קורה אבל כל פעם אני קופץ אחורה. אני חושב שזה נובע מתגובה מוגזמת של הטריפל אקסטנשן.. אני לא רק מושך את המוט אחורה אלא קופץ גם עם כל הגוף. עכשיו אני לא ממש מרגיש שזה נשלט אצלי כי כל מה שאני מנסה זה להרים את המוט ולהכנס מתחתיו.
מה אני עושה (או יותר נכון אמור לחשוב) כדי שזה לא יקרה?

טיפה יותר טוב מהקודמים, אתה עדיין מושך מסביב לברכיים ועם סטארט גבוה, תנסה ליישם את הערות שאמרתי לך. תקפיד גם לסיים את המשיכה עם הגב בחלק מהחזרות אתה מפספס.

• פותח/ת השרשור
טיפה יותר טוב מהקודמים, אתה עדיין מושך מסביב לברכיים ועם סטארט גבוה, תנסה ליישם את הערות שאמרתי לך. תקפיד גם לסיים את המשיכה עם הגב בחלק מהחזרות אתה מפספס.​
הבנתי, אני אתחיל עם סטארט עוד יותר נמוך. אתה יכול להגיד לי אילו חזרות נראות טוב ואיפה אני מפספס את המשיכה עם הגב? (הכוונה לזה שאני מושך עם הידיים?)

• פותח/ת השרשור

זה פחות או יותר אותה הטכניקה הלא טובה, אבל דווקא החזרה האחרונה מכל ה80 חזרות בסרטון, הכי מתחילה להראות כמו פאוורקלין. בחזרה ההיא ממש ניסיתי לגעת עם התחת בריצפה בסטארט.
תגיד לי מה אתה חושב עליה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לדעתי הבעיה העיקרית עכשיו היא שאחרי משיכת המוט לגובה המקסימלי אתה יורד למטה עם הרגליים ונכנס מתחת למוט אלא פשוט מעקם את הגב אחורה במקום זה כדי להשיג את הירידה בגובה הנחוצה.

• פותח/ת השרשור
לדעתי הבעיה העיקרית עכשיו היא שאחרי משיכת המוט לגובה המקסימלי אתה יורד למטה עם הרגליים ונכנס מתחת למוט אלא פשוט מעקם את הגב אחורה במקום זה כדי להשיג את הירידה בגובה הנחוצה.
אני עושה סוג של רבע סקוואט כזה כשאני מוציא את הברכיים החוצה.
אולי זה נראה ככה כי אני דוחף את ההיפס קדימה.
איך אני אמור לרדת נכון "לרבע סקוואט" לאור העובדה שאני דוחף את התחת קדימה בזמן הקפיצה?

אתה אמור לרדת ל-"catch" בדיוק כפי שהיית יורד לפרונט סקוואט. וברור שלא היית יורד לפרונט סקוואט כפי שאתה עושה בסרטון...

• פותח/ת השרשור
אתה אמור לרדת ל-"catch" בדיוק כפי שהיית יורד לפרונט סקוואט. וברור שלא היית יורד לפרונט סקוואט כפי שאתה עושה בסרטון...
אוקי, זה קצת יותר ברור..
אני אנסה ליישם את הכל בראשון, זה יראה הרבה יותר טוב לדעתי.

• פותח/ת השרשור

עדיין טכניקה קקה. קשה לי ליישם את כל הפעולות כי זה מין קומבו כזה שצריך לחבר הכל.. אני זוכר דבר אחד ושוכח דבר אחר. כדאי לי להמשיך להתאמן או שיש דרך אחרת, אולי לבודד את 2 החלקים בתנועה ככה שאני אעבוד על כל אחד בנפרד?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראה הרבה יותר טוב.
קראתי השבוע ספר ושם המחבר ממליץ לחשוב "שוקיים וטרפזים" והוא אומר שכל מה שבאמצע ייתיישר לפיהם.

קפיצה זה יותר cue, לא דרישה של התרגיל. שהמשקל כבד, אז ברור שאי אפשר לקפוץ באמת. מה זה היי-קלין?

כשאני עושה פאוור קלין אני בכלל לא מנתק רגליים מהרצפה. זתומרת רוב הכוח בא מהגב והטרפז. כשאני עושה קלינים אני עושה עם הקפיצה ואני מרים ככה 10 קילו יותר. אצלי יש בעיה של פיגור בכוח הרגליים ככה שכל הקלינים של נשארים גבוה. ההבדל היחידי אצלי בין קלין לפאוור קלין זה העיניין של ניתוק הרגליים מהקרקע.

אני חושב שאתה מתבלבל בשמות. פאוור קלין הוא קלין ללא סקוואט מלא. קלין כן כולל סקוואט מלא כאשר צונחים מתחת למוט.
כן קפיצה, לא קפיצה... אין לזה שום קשר לדרישות התרגיל.

• פותח/ת השרשור

נראה טוב לדעתי ממש שכן אפשר לראות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בעיה מוכרת.
הפתרון הכי טוב , תחשוב על לקפוץ קדימה - אתה פשוט תישאר במקום .

אם בכל זאת לא עובד - יש משהו שאני אוהב להשתמש בו - אבל מסוכן .
שם דיקסים ומשקולות מאחורי , ממש 3 ס"מ מאחורי כף הרגל ו מקדימה , אתה כבר תקפוץ וגם לא קדימה ואם תקפוץ בכל זאת אז תדע שמגיע לך.

• פותח/ת השרשור
בעיה מוכרת.
הפתרון הכי טוב , תחשוב על לקפוץ קדימה - אתה פשוט תישאר במקום .

אם בכל זאת לא עובד - יש משהו שאני אוהב להשתמש בו - אבל מסוכן .
שם דיקסים ומשקולות מאחורי , ממש 3 ס"מ מאחורי כף הרגל ו מקדימה , אתה כבר תקפוץ וגם לא קדימה ואם תקפוץ בכל זאת אז תדע שמגיע לך.
PROBLEM SOLVED

הבעיה הגדולה שלי עכשיו היא שאני לא נכנס מספיק מהר מתחת למוט, אבל את זה אני אסדר באימון הבא לאט לאט..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית