הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה

NoPainNoGain

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
0
37
0
מאיזה אחוז שומן כדי להתחיל מסה?
מתי לסיים?

אני לא חושב שאני יצליח לרדת מ 12 כי זה לוקח המון זמן אז אני חושב שזה נקודה טובה להתחיל מסה
ו 20 להתחיל לחטב.

ד"א מה אתם ממליצים לפני אימון? (כדי להיות ערני ולהיות במקסימום)
קפה או פרי או משהו אחר?

אני שוקל לקנות ג'ק אבל אני לא בטוח בתוצאות למרות מה ששמעתי כי מה ששמעתי נשמע לא ממש הגיוני.. (שאנשים מצליחים להרים 10 קילו יותר מהמקסימום שלהם לכמות החזרות הרגילה..)

אשמח לקבל תשובות לשאלות חח 😃 אפשר גם שאלות לשאלות חח

מה האחוז שומן שלך עכשיו?
ולרדת מ12 זה לא כזה קשה השאלה אם זה רלוונטי בשבילך,בכל מקרה בחורף לא הייתי ממליץ לשבור על זה את הראש גם ככה
אני אוהב לסיים בתאריך כלשהו ולא באחוז שומן מסוים,אבל לדעתי אם כבר אז 19-21% במידה ואתה עושה אימוני כוח זה זמן להתחיל.

אני ממליץ על קפאין של פרולב לפני אימון,זה התוסף שלי.

אתה יכול לקנות ג'ק אבל לא ממליץ לך להשתמש בו לעיתים תכופות מכיוון שהוא יאבד את ההשפעה שלו.אני מציע לך לקחת אותו רק בימים שאתה ממש עייף או אחרי יום ארוך וכ'ו.
בכל מקרה קפאין יעשה את העבודה בהתחלה

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה 😃

יש לי יום אחד השבוע, קבוע, שאני בא לאימון עייף - כי זה יום ארוך.. זה יוצא יום חמישי (לא שזה משנה...)
אם אני קבוע ישתמש בזה ביום חמישי זה בסדר?

וכן אני עושה אימוני כוח, עכשיו אני מעריך שאני על 14%, תיכננתי עד 20.

אוקיי תודה 😃

יש לי יום אחד השבוע, קבוע, שאני בא לאימון עייף - כי זה יום ארוך.. זה יוצא יום חמישי (לא שזה משנה...)
אם אני קבוע ישתמש בזה ביום חמישי זה בסדר?

וכן אני עושה אימוני כוח, עכשיו אני מעריך שאני על 14%, תיכננתי עד 20.

נשמע מצוין פעם בשבוע לדעתי
בכל מקרה שיהיה בהצלחה עד 20 נשמע טוב אבל תעלה את הטכניקה שלך לפורום

• פותח/ת השרשור
בקרוב אני יעלה טכניקה,

יש לי עוד שאלה קטנה,
רשום לי התפריט "ירקות" לא כתוב מספר ולא כתוב איזה.. אני מכין לעצמי סלט מעגבניה בינונית ומלפפון בינוני כף שמן ורבע בצל, זה בסדר?

הירקות הם בישביל ויטמינים? אם כן נראה לי שאני יכול להשתמש במולטי ויטמין בישביל לצרוך כמות מסויימת של ויטמינים ולא כמות רנדומלית..

אשמח לקבל תשובה 😃

• פותח/ת השרשור
חשבתי על לעשות מסה עד פברואר~אפריל, ולהתחיל לחטב לקראת הקיץ..
במקום לפי אחוז שומן, בכל מקרה עכשיו אני באמצע אז יש לי זמן להחליט,

מה שיבוא קודם, 20% שומן או פברואר~סוף מרץ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית