הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב לא ברור בגב

Big4Life

משתמש מתחיל
91
0
נק' מוניטין:
5
91
0
לפני איזה חצי שעה התחלתי להרגיש בצד שמאל של הגב בחלק התחתון של הרחב גבי כאב יש למישהו מושג ממה זה יכול לקרות? ועם כן אז מה לעשות

• פותח/ת השרשור
לא נלחץ אבל מתי שעושים SS יש טיפה יותר דאגות מאשר מתי שעושים תוכנית רגילה בגלל הקושי של התוכנית מפחד שפתאום עיקמתה את הגב טיפה בסקוואט או אנאערף

הגב זה מקום גדול, הרבה דברים יכולים לכאוב שם. אם הם עוברים מהר זה לא נורא. בכל מקרה, אי אפשר לאבחן אותך באינטרנט.

אני חושב שהנושא דורש איזה נעוץ או מאמר בפורטל.
חלק גדול מSS (או כל משהו שדורש כל כך הרבה עבודה כבדה על קבוצות השריר הכי גדולות בגוף) זה כאבי גב ואגן, לפעמים מעבר למה שנתפס ע"י רוב המתאמנים כ"נורמלי".

וזה בסדר גמור, גם אני חשבתי כך באותה נקודת זמן.
אבל סוג של לומדים לחיות עם זה.

מה בדיוק לכתוב במאמר? שלא על כל כאב צריך לרוץ לרופא?

אם אתה חי עם כאבי גב אתה עושה משהו לא בסדר.

באמת שאני לא מבין מה הקשר בין כאבי גב לבין SS באופן ספציפי. אם לא עובדים כמו שצריך אז לא צריך להיות מופתעים מפציעות. וזה נכון לכל תכנית.

לי כואב הגב כשאני עובד קשה בהרמות המרכזיות ואני לא מכיר מישהו שזה לא נכון לגביו.

מה לכתוב?
אולי שלפני כל פנייה לרופא אפשר להריץ כמה בדיקות שיכולות לתת תמונה לא רעה על המצב.
כל אחד יכול לבצע אותן והם יכולות להוריד את מפלסי החרדה אצל רוב המתלוננים פה בפורום.

אז אתה לא יודע להתאמן.

ועל אילו בדיקות אתה מדבר? הדבר האחרון שאני צריך זה לתת עצות רפואיות לאנשים שחושבים שאפשר להשתמש בפרוטוקול של סטאר כדי לרפא סרטן.

רגע, אתה אומר שכל מי שכואב לו הגב התחתון בימים של משיכות וסקוואטים קשים...לא יודע להתאמן?
כי זאת עוד עלולה להיות האמירה הכי מגוחכת שעברה כאן בפורום , ויש תחרות קשה.

ואני מדבר על סדרת הPROVOCATIVE TESTING של סטיוארט מקגיל.

אם אתה בן אדם צעיר ללא עבר של פציעות מטורפות, אז לא, אתה לא אמור להרגיש כאבים בגב, אלא אם כן אתה עושה משהו לא בסדר.

זאת אמירה מגוחכת:

חלק גדול מSS (או כל משהו שדורש כל כך הרבה עבודה כבדה על קבוצות השריר הכי גדולות בגוף) זה כאבי גב ואגן

לי כואב הגב כשאני עובד קשה בהרמות המרכזיות ואני לא מכיר מישהו שזה לא נכון לגביו.

זה מדהים שכל מי שאני מכיר שעשה ועושה SS כמו שצריך מעולם לא דיווח על כאבי גב ברכיים או כל בעיה אחרת, ולא קרו פציעות. גם מניסיוני האישי.

אם כך אני שמח בשביל שניכם על הגב המצויין שקיבלתם במתנה.

MOMG של ריפטו , בכלל קראתם?
בQ&A שלו אתם מסתובבים ?
את פורום RECOVERY באתר שלו אתם פוקדים מפעם לפעם?

כנראה שלא. כי אם כן....
הייתם נתקלים בכמות גדולה מאוד של אנשים שכואב להם הגב התחתון בSS.
וזה בסדר ...כי יש המון לחץ על האזור הזה, שהוא כבר אזור עליו אנו מעמיסים בהתנהלות יומיומית שהוא לא רגיל אליה.

ולי יש ניסיון אישי עם זה, כמתאמן וכמאמן.
ואני חושב שאני האחרון שאתה יכול להגיד עליו שהוא לא מבין מספיק טוב כיצד הגב שלנו עובד ולכן הוא לא עובד איתו נכון.

אם כך אני שמח בשביל שניכם על הגב המצויין שקיבלתם במתנה.

MOMG של ריפטו , בכלל קראתם?
בQ&A שלו אתם מסתובבים ?
את פורום RECOVERY באתר שלו אתם פוקדים מפעם לפעם?

כנראה שלא. כי אם כן....
הייתם נתקלים בכמות גדולה מאוד של אנשים שכואב להם הגב התחתון בSS.
וזה בסדר ...כי יש המון לחץ על האזור הזה, שהוא כבר אזור עליו אנו מעמיסים בהתנהלות יומיומית שהוא לא רגיל אליה.

ולי יש ניסיון אישי עם זה, כמתאמן וכמאמן.
ואני חושב שאני האחרון שאתה יכול להגיד עליו שהוא לא מבין מספיק טוב כיצד הגב שלנו עובד ולכן הוא לא עובד איתו נכון.

כולם נפצעים בשלב כלשהו וכולם מקבלים כאבי גב פה ושם. זה לא שקול לטענה כמו "כואב לי הגב כל פעם שאני עושה משהו כבד". זה באמת אומר שאתה עושה משהו לא בסדר.
זה שקראת את McGill לא ממש מרשים אותי. קראתי את כל הרשימה שהבאת והולך להביא הרבה לפניך.

אז מה כן מרשים אותך, רק אם הייתי מנתח עמוד שדרה ?

סטיוארט מקג'יל כתב את הספרים הכי טובים שיש בנושא אימון הגב...( שאגב , עד שלא קראת, אתה לא יכול להחליט אם זה מרשים אותך או לא, וכל מי שיקרא BACK TO BACK את LBD , יחשוב שזה מרשים מספיק).
אז לאיזה אוטוריטה אחרת אתה רוצה שאני אפנה?
לריפטו? לסימונס? לסטאר? גם את אלו יש.
ויש הרבה גם מעבר לזה.

אולי אתה רוצה שאני אאמן אנשים עם בעיות גב? איזה קטע - גם את זה אני עושה.

כל מי שמעביד את הגב התחתון שלו מספיק קשה, גומר אימונים עם כאבי גב כאלו ואחרים.
כנ"ל לגבי ברכיים אגב.

נערך לאחרונה:
האותוריטה שלך לא מעיינות אותי. אני לא מעוניין בדיוני appeal to authority. וגם אני מכיר מספיק אנשים שמתאמנים קשה, ולאף אחד מהם לא כואב הגב על בסיס קבוע. אולי כדאי שוב לשקול את טקטיקת האימונים שלך?

רגע, אתה אומר שכל מי שכואב לו הגב התחתון בימים של משיכות וסקוואטים קשים...לא יודע להתאמן?
כי זאת עוד עלולה להיות האמירה הכי מגוחכת שעברה כאן בפורום , ויש תחרות קשה.

ואני מדבר על סדרת הPROVOCATIVE TESTING של סטיוארט מקגיל.

אם אתה בן אדם צעיר ללא עבר של פציעות מטורפות, אז לא, אתה לא אמור להרגיש כאבים בגב, אלא אם כן אתה עושה משהו לא בסדר.

ל KD2
כאבי גב זה כולל גם סתם גב תפוס או מתיחה קלה אצלך?

מחזק אלכס חוץ מ התכווציות ומתיחות.

אני לא הפנתי אף אחד לאוטוריטות.
אני הסברתי לך מאיפה אני למדתי להתאמן סביב בעיות הגב שלי, אתה אמרת שזה לא מרשים אותך ( שוב, קראת את הספרות של מק'גיל ????), אז אני שואל - יש לך כתובות אחרות?

כי במקורות שאני מכיר, ומנסיוני כמתאמן ומאמן... לרוב מי שמתאמן כבד....כואב הגב לא מעט.

---------- התגובה התווספה ב 21:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:43 ----------

לא דור, אני מדבר על יותר מזה.
בדרך כלל רוב הכאבים הם כאבי זוקפים וכאבים בנקודות החיבור שלהם לאגן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית