הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרמוגניות ואיבוד שומן

• פותח/ת השרשור bar728
  • פורסם בתאריך

bar728

משתמש פעיל
427
2
נק' מוניטין:
91
427
2
יש לי שאלה שרצה לי בראש כבר הרבה זמן
תרמוגניות=איבוד שומן? זאת אומרת שהגוף חם הוא מאבד יותר שומן?
אם כן עד כמה עליית טמפרטורת הגוף שווה לשריפה של יותר קלוריות?

לא ברור לאיפה אתה הולך עם זה.
בסביבה חמה אתה לא תשרוף יותר קלוריות, בסביבה קרה שהגוף שלך צריך לפצות עליה כדי לשמור על חום גוף אז כן. כמובן זה כ"כ מינורי שזה לא איזה פורמולה מומלצת ללכת לישון במקרר...

• פותח/ת השרשור
לא ברור לאיפה אתה הולך עם זה.
בסביבה חמה אתה לא תשרוף יותר קלוריות, בסביבה קרה שהגוף שלך צריך לפצות עליה כדי לשמור על חום גוף אז כן. כמובן זה כ"כ מינורי שזה לא איזה פורמולה מומלצת ללכת לישון במקרר...

כנראה לא הבנת אותי,אני מתכוון לחום "פנימי" של הגוף
לא לאם להיות במקום שהטמפרטורה בו גבוהה ישפיע בסופו של דבר על שריפת שומן מוגברת

פעילות בגוף שלך מייצרת חום כתוצאת לוואי, כמו למשל חלבון יותר תרמוגני משומן ופחמימה. או אכילה של מוצרים חריפים גם כן משפיעה במידה על התרמוגניות.

אני לא בטוח שעניתי לך אז תחדד את השאלה או תנסח מחדש.

• פותח/ת השרשור
הכוונה שלי סתם דוגמה נניח ונאכל הרבה חלבון=השפעה על תרמוגניות לטובה=יותר שריפת שומן בסופו של דבר?
ועד כמה זה ישפיע ההעלאת טרמוגניות הזאת?

למה דווקא לקחת דוגמא של חלבון ?
שתה מים קרים
אבל זה לא כזה משמעותי כל ליטר במעלה אחת מתחת לחום הגוף שווה לקלוריה שאתה צריך להשקיע כדי לחמם את המים לדוגמא ליטר מים 25 מעלות (נניח שחום הגוף 36 מעלות) זה 11 קלוריות
וגם לא את הכל אתה תחמם חלק יצא קר יותר מ 36 מעלות בפיפי

נערך לאחרונה:
אני חושב שהכוונה הייתה לצריכה של מוצרים שנחשבים לתרמוגניים ויש להם אפקט מעלה bmr. אפדרין ויוהימבין יכולים לעלות bmr ב5-10 אחוזים למשל וdnp בעשרות אחוזים אבל שימוש בו מאוד מסוכן.

גם קלן תרמוגני

לגבי שאר התוספים - תלוי במרכיב הפעיל בכל תוסף. את רובם אני לא מכיר. בליפו 6 אני יודע שיש יוהימבין אבל במידה זניחה ולכן יהיה לו אפקט תרמוגני זניח מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית