הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שריפה והוספת קלוריות לאחר אימון

• פותח/ת השרשור Cobb
  • פורסם בתאריך

Cobb

משתמש פעיל
941
38
נק' מוניטין:
1,021
941
38
אני מתאמן באיגרוף תאילנדי, אימון נמשך בדרך כלל שעה וחצי עד שעתיים, ומורכב רובו מפעילות אירובית אינטנסיבית ביותר. אין לי מושג כמה קלוריות אני שורף באימון כזה, אבל הייתי מעריך שבאזור ה-900 אולי? האם עלי לאכול יותר בימים כאלה מאשר בימים של אימוני משקולות למשל? אני מרגיש ממש עייף ביום שאחרי האימון, יכול להיות שזה בגלל שהכנסתי קצת מדי קלוריות?

כן,אם אתה בתקופת מאסה אני מציע לך להכניס ארוחה גדולה אחרי האימון.
של כ600-800 קל'..וכמובן לישון טוב אחרי היום הזה.

---------- התגובה התווספה ב 00:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:21 ----------

אולי תנסה לסדר את האימונים שלך בחדכ ובאגרוף שיתקעו כמה שפחות אחד בשני בנוסף להוספת הקל'

• פותח/ת השרשור
כן,אם אתה בתקופת מאסה אני מציע לך להכניס ארוחה גדולה אחרי האימון.
של כ600-800 קל'..וכמובן לישון טוב אחרי היום הזה.

---------- התגובה התווספה ב 00:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:21 ----------

אולי תנסה לסדר את האימונים שלך בחדכ ובאגרוף שיתקעו כמה שפחות אחד בשני בנוסף להוספת הקל'

כבר סידרתי את האימונים ככה, יוצא לי רק פעם אחת בשבוע שיש לי אימון כוח אחרי איגרוף + אני עושה באותו יום סקוואט קל יותר. מה שכן זה קצת תוקע אותי בפרס (למרות ההתקדמות בבנץ').
בכל מקרה אני יוסיף קלוריות.

אגב, שאלה לא קשורה לנושא בכלל, מה אומר הקעקוע שלך על הגב?

כבר סידרתי את האימונים ככה, יוצא לי רק פעם אחת בשבוע שיש לי אימון כוח אחרי איגרוף + אני עושה באותו יום סקוואט קל יותר. מה שכן זה קצת תוקע אותי בפרס (למרות ההתקדמות בבנץ').
בכל מקרה אני יוסיף קלוריות.

אגב, שאלה לא קשורה לנושא בכלל, מה אומר הקעקוע שלך על הגב?

הטריבל סתם טריבל..בלי שום משמעות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית