עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא חגגו לך 18 שבוע שעבר?😣אני יודע מניסיון שאני לא מגזים. לא ממש מלמדים לקרוא בחוגים לרפואה, מלמדים לשנן ולירוק החוצה (ולו רק בגלל החומר העצום שצריך לשנן). חוצמזה שאני למדתי 12 שנים ולכן אני יותר סוס.
רופאים לומדים 3 שנים אקדמאיות. ועוד 4 קליניות. אין לי מושג איך הגעת ל10.למרות שאני סה"כ מסכים עם משאתה כותב,אבל אתה לא חושב שאתה קצת מגזים לגבי "השכלת רופאים" באמת נראה לך שאדם שלמד 10 שנים אקדמיות, לא יודע לקרוא אנגלית?,או טיפש יותר ממך?
מתחיל להיות ממש מעצבן כל הזלזול הזה.
לא זלזלנו בהשכלתם ובתפקידם.
הייתי אצל אנדוקרינולוג לא מזמן והוא אמר פחות או יותר את מה שאומרים פה בפורום כבר הרבה זמן...דבר ראשון זה משו שגם רופא יגיד לך. דבר שני אני רוצה ליראות מחקרים שאומרים ש3000 מג כולסטרול ביום לא יפגע בך. דבר שלישי גם אם אתה יודע משו אחר זה לא סיבה ליצחוק על מי שבא לשפוך קצת מהידע דלו ולעזור לאנשים. ממש כל הכבוד לך אתה גבר גבר ויודע הכל. דוקטורט יש לך? גם לך זה נוגע קעקע
ככה זה בכל תואר גם בתואר שלי בחשבונאות,אתה לומד שפה,את התמצית אתה זוכר,והשאר שוכח.רופאים לומדים 3 שנים אקדמאיות. ועוד 4 קליניות. אין לי מושג איך הגעת ל10.
ואם אתה חושב שמלמדים אותם לקרוא ולהסיק מסקנות יש לה טעות גדולה.
הם יודעים להסתובב עם הספר המתאים ולהקיא מה שכתוב בו. וזה בסדר. הם בסך הכל טכנאיי אנשים וזה מה שצריך.
הייתי אצל אנדוקרינולוג לא מזמן והוא אמר פחות או יותר את מה שאומרים פה בפורום כבר הרבה זמן...
נשמע הגיוני בערך כמו השעה שבה אני כותב תהודעה הזאת.אז מאיפה מגיעים כל הדברים האלה שהעולם אומר על ביצים? חוץ מיזה זה נישמע הגיוני שכמות גדולה כל כך של משו תפגע בך מתישהו..
דבר ראשון רוב הרופאים לא רק שלא מעודכנים במחקרים, הם לא יודעים לקרוא אותם. דבר שני תריץ חיפוש בפורום, יש על זה אפילו נעוץ בפורום תזונה. דבר שלישי אני לא רואה שאתה שופך ידע אלא יותר מה שלמדת בפורומים של אנשים שלא יודעים לקרוא. דבר רביעי - כן, יש לי במקרה דוקטורט. ומה זה קעקע?