מידע ארוחת בוקר למסה

shanidaniel

משתמש פעיל
999
4
נק' מוניטין:
437
999
4
טוב בכללי הרעיון הזה מיועד לאלה שקשה להם לאכול את הכמות קלוריות שהם צריכים (כמוני)

בכללי הרעיון הוא לאכול הרבה קלוריות ממקור טוב בלי לסתום את הקיבה ואיך שאני עושה את זה בארוחת בוקר זה
אני אוכל קרטון חלב (ליטר) ביחד עם 200-300 גרם קורנפלקס צהוב כזה של תלמה וזה יוצא
1300-1620 קלוריות בארוחת בוקר שאחרייה אפשר עוד להמשיך לאכול בהמשך היום והבטן לא נסתמת
אחרי פתיחה כזאת של היום תוכלו לסגור את כמה קלוריות שאתם צריכים ביום הרבה יותר בקלות מקווה שעזרתי

• פותח/ת השרשור
אחיר זה אתה מתפלא למה אתה שמן.

לא שמן אפילו שאני במסה כבר כחודשיים אני עדיין די חטוב...

ומה אתה ממליץ לעשות למי שצריך להגיע ל 3000-3500 קלוריות ביום תלוי עם יש אימון או לא ועם הוא אוכל את זה בלי חלב וקורנפלס בבוקר שמספקים כזאת כמות של קלוריות הוא פשוט מקיא בדרך לכמות הקלוריות שצריך בגלל שלא מצליח לדחוף כזאת כמות של אוכל מוצק

ומה אתה ממליץ לעשות למי שצריך להגיע ל 3000-3500 קלוריות ביום תלוי עם יש אימון או לא ועם הוא אוכל את זה בלי חלב וקורנפלס בבוקר שמספקים כזאת כמות של קלוריות הוא פשוט מקיא בדרך לכמות הקלוריות שצריך בגלל שלא מצליח לדחוף כזאת כמות של אוכל מוצק
מה הבעיה לאכול 3000 קלוריות ביום? לא צריך להגיע לכאלה פתרונות קיצוניים.

מה הבעיה לאכול מאכלים שמנים ולא ממלאים? אפשר גם להכין שיקיים ביתיים שיכולים להגיע ל2000 קל' כמו כלום.

מה הבעיה לאכול 3000 קלוריות ביום? לא צריך להגיע לכאלה פתרונות קיצוניים.

ומה אם אין לכל אחד זמן לאכול 6-8 ארוחות ביום?
ומה אם לא בא לי לקחת ציידנית עם חמגשיות לכל מקום שאני הולך?

מה אתה מציע?

הערכים של שקית יותר טובים משקל קרטון יש בה יותר חלבון והיא נספגת יותר מהר ..
לא בעיה גם להגיע ל-5K פשוט צריך לדעת לאכול ולהתחיל להרחיב את הקיבה.

יש מצב למתכון ? תודה:hoel
שלח בפרטי (אם בא לך)

האהוב ביותר:
2 סקופים חלבון טעם בננה
10 תמרי מג'הול
קונטיינר תות שדה
בננה טרייה
הרבה אוריאו
חלב 3% כמובן איזה ליטר בערך
פה בערך סיימתי אבל אם אתה רוצה ללכת על הקיצוני אתה יכול להוסיף כל מה שאתה אוהב זה יכול להיות: שמנת מתוקה, חמאת בוטנים, שוקלדים למיניהם (מקופלת הכי מומלץ לשייק!) והשמיים הם הגבול. בתאבון :hoel

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית