הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

megaupload נסגר!

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך
אולי אפילו נתחיל לשלם על תוכן שאנשים עמלו עבורו.

תגובה שראיתי בוואינט:

זה רבותי השלום הגיע
אין יותר גנבים רוצחים אנסים פדופילים מלווים בריבית קצוצה ופוליטיקאים מושחתים, נגמרו גם המחבלים מבית ומיחוץ טרוריסטים פודמנטליסטים וסתם משועממים, הכל טוב הכל שקט.
עכשיו יכול הFBI לטפל באוייב האמיתי- שיתוף קבצים, אותן חברות ענק (7 אנשים) אשר יוצרות רשת פשע בינלאומית מסוכנת (אני והלפטופ שלי לפני השינה, ועוד מליוני אנשים טובים כמוני) אשר מחפשים דרך לקעקע את עקרונות החברה המערבית מיסודה ( בעיקר היסוד שאם אתה רוצה בידור איכותי לטעמך נא לשלם הרבה כסף) ולחסל את תעשיית הסרטים האמריקנית (שתרוויח בגללי השנה רק 300 מליארד דולר במקום 300.5 מליארד). חברות זדוניות אשר עקב מעשיהן הנלוזים אני לא חייב לשבת מול המסך של הטלוויזיה ולאכול את הזבל שיש שם אלא יכול לבחור מה אני רוצה לראות ולהעביר את הזמן הפנוי המועט שיש לי בהנאה ובלי הפסקות פרסומות של 20 דקות כל 30 דקות.
אבל זה לא יעזור לכם, בי הצורך הוא אמיתי והוא מוצדק! אם בידור איכותי הופך כך כך יקר אז צריך אופציה אחרת והחברה הנהדרים האילו (וברור לי שהם עוברים על החוק, יש גרועים מהם בכל פרלמנט בעולם) מאפשרים לי ולעוד מליוני אנשים בעולם לראות את כל הסרטי קולנוע שלעולם לא יהיה לנו מספיק כסף כדי לצפות בהם, לראות את כל הסדרות שלעולם לא יהיה לנו מספיק סבלנות להפסקות הפירסומות המתישות בווליום פי 3 גבוה מהתכנית, וכן אני מבין גם את בני הנוער שמורידים משחקי מחשב להנאתם כי למי יש 300 ש"ח למשחק של 10-15 שעות משחק במקרה הטוב.
ככל שמנסים לסחוט מאיתנו יותר אחנו נחפש פתרונות אחרים כדי להנות מהחיים, זה שזה פוגע ביכולת של מישהוא להפוך ממליונר למליארדר זה לא מטריד אותי.
אני מציע לחברות הסרטים להתעורר, אני מוכן לשלם למנוי אינטרנט שבו אוכל לראות את הסרטים באיכות טובה (ולא ממצלמת וידאו בקולנוע על רקע הראשים של השורה ממול) ואני בטח לא היחיד, רק שזה יהיה מופרז ויכסה מגוון מספיק כי רואים כל סרט פעם אחת לרוב, אם תאוות הבידור שלי תוכל להתאזן עם תאוות הבצע שלכם אפשר לתפור משהו, לא בטוח שזה עדיף לי על המצב היום אבל יש בזה יתרונות.
רק תבינו אם אנסה להעריך את הסכום שהיה עולה לי לראות בקולנוע את כל הסרטים שראיתי בצפייה ישירה, לא היה לי כסף לאוכל באותה שנה, מה בדיוק אתם חושבים שיגרום לי לוותר על זה, זה שאתם לא מצליחים לשדרג את היאכטה שלכם בגללי?

בני זונות היה לי לשם מנוי פרימיום שעלה לא מעט איך אני מקבל החזר כספי על הזמן שנשאר???

---------- התגובה התווספה ב 19:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:33 ----------

אם החוק של SOPA עובר אז הרבה אתרי פורניהו יסגרו

מספיק סגרו את מגהוידאו ומגהאפלואד שהיה לי מנוי אליהם עם סוגרים את בראזרס ויתבטל לי המנוי אצליהם אני חושב על פעולות אובדניות 😵

לא הבנתי מה קרה לאתר היום כי בידיוק הייתי באמצע סרט ונתקע ואז חשבתי סתם יש עומס או משהו אבל עכשיו ראיתי את הכתבה הזאת: http://www.mako.co.il/news-money/te...431017.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=565984153

WTF
זה היה האתר השני שממנו אני מוריד ורואה סרטים\סדרות...איזה באסה

---------- התגובה התווספה ב 00:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:32 ----------

וזה רק זמן עד שיסגרו את השאר כמו RS וכו'
החוק תקף רק לאתרים שממוקמים בארה"ב. RS נמצאים בשוויץ (או בגרמניה). הבעיה היחידה היא שחוסר היריבות תגרום לנו לשלם יותר.

397096_10150619643412176_260689792175_11149962_402450914_n.jpg

קים דוט קום? ההורים שלו חייבים להיות חנוני על או משהו חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית