הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כדאי לעשות חיטוב? בSS עוד לא סיימתי..

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
המשקלים שלי הם:
סקווט 80 קילו (עבדי די הרבה זמן על טכניקה)
דדליפט: 105 קילו
בנץ': 65
פרס: 45
חתירה:55 לא ממזמן עברתי לזה
אני עושה SS קמעט כבר 3 חודשים מתקדם לא משהו...
אני השמנתי די הרבה ואני רוצה לדעת האם שווה לעשות חיטוב וגם כמה אחוזי שומן עליתי ואם רואים בכלל שיש מסה?
הנה תמונה לפני(לפני הSS זה לפני איזה 4 חודשים נראה לי) :
http://www.siz.co.il/view/6236767722.jpg.htm

ותמונה מהיום:

http://www.siz.co.il/view/2340230839.jpg.htm
השמנתי די הרבה... לא צפוי כי כל החיים שלי הייתי רזה רצח

המשקל שלי עכשיו 79~80 קילו גובה 177 ובפלני שקלתי בערך 63...

לא יודע איך היית התזונה שלך אבל הכל משפיע על הכל..
לפי מה שרואים רק השמנת,בגלל זה נתקעת גם 3 חודשים עם משקלים כאלו
אתה צריך לדעתי להמשיך בSS עם תזונה קצת יותר מבוקרת ויותר איכותית.להעלות משקלים וכשתגיע למשקלים טיפה יותר רציניים אז תחטב

• פותח/ת השרשור
לא יודע איך היית התזונה שלך אבל הכל משפיע על הכל..
לפי מה שרואים רק השמנת,בגלל זה נתקעת גם 3 חודשים עם משקלים כאלו
אתה צריך לדעתי להמשיך בSS עם תזונה קצת יותר מבוקרת ויותר איכותית.להעלות משקלים וכשתגיע למשקלים טיפה יותר רציניים אז תחטב

מה זאת אומרת יותר מבוקרת ויותר איכותית? אכלתי פשוט הרבה מה יכולתי לעשות לא נכון? וגם על החלבון ניסיתי לשמור כמה שיותר.. ומה רק השמנתי אתה חושב? כי עליתי יחסית למה שהיה לי במשקלים ממש טוב...
אז מה כדאי לשפר בתזונה? וכבר רואים שיש לי אחוז שומן לא קטן אתה בטוח ששווה להמשיך? אני לא יהפוך לבכלל שמן? וכמה אחוזי שומן יש לי בערך?
אה כן ואם עליתי קמעט ורק שומן אז מה עליתי 15 קילו שומן?!?!?!

עריכה:
הנה בערך דוגמא למה שאני אוכל קמעט כל יום משהו כזה אולי קצת יותר:
http://www.siz.co.il/view/7920167003.jpg.htm

זה הגיוני שעליתי קמעט ורק בשומן? ואיך אתה מציע לאכול? כי תכלס חוץ מדדליפט בSS לא מצליח לי לעלות כמו שצריך למרות שאכלתי הרבה...

נערך לאחרונה:
כמה דברים
1. המשקלים של ההרמות שלך נמוכים
2. לא ראינו את הטכניקה שלהם אז יכול להיות שהם עוד יותר נמוכים
3. עלית המון משקל בזמן קצר עם משקלי עבודה שלא מצדיקים את העליה הגדולה במשקל גוף

אין לך מה להתבעס אתה צריך
1. להחליט מה אתה רוצה עכשיו לחטב או לעלות, אני מציע לך לחטב מעט לפחות עד שההרמות שלך יסתדרו מבחינת טכניקה ומשקלי עבודה אז גם ככה אתה לא חייב להיות במאזן חיובי.
2. ללמוד להרים כולל להעלות סרטונים ולפתוח לוג
3. כדי להתאושש ולהתקדם לעשות את התוכנית אימון הליניארית של ביל סטאר בפורטל לפי הקובץ אקסל.
4. לאכול לפי תפריט מסודר תעזר במאמר של החיטוב בפורטל

• פותח/ת השרשור
כמה דברים
1. המשקלים של ההרמות שלך נמוכים
2. לא ראינו את הטכניקה שלהם אז יכול להיות שהם עוד יותר נמוכים
3. עלית המון משקל בזמן קצר עם משקלי עבודה שלא מצדיקים את העליה הגדולה במשקל גוף

אין לך מה להתבעס אתה צריך
1. להחליט מה אתה רוצה עכשיו לחטב או לעלות, אני מציע לך לחטב מעט לפחות עד שההרמות שלך יסתדרו מבחינת טכניקה ומשקלי עבודה אז גם ככה אתה לא חייב להיות במאזן חיובי.
2. ללמוד להרים כולל להעלות סרטונים ולפתוח לוג
3. כדי להתאושש ולהתקדם לעשות את התוכנית אימון הליניארית של ביל סטאר בפורטל לפי הקובץ אקסל.
4. לאכול לפי תפריט מסודר תעזר במאמר של החיטוב בפורטל

תודה רבה אחי ויש לי כמה שאלות:
1.אם אני יתחיל חיטוב כמה לדעתך כדאי לחטב וכמה זמן יקח אם אני עושה הכל נכון?
2.מחר אני יעלה סרטונים של דדליפט סקווט ופרס ותאכל להגיד לי איך זה?(כאילו יש לך זמן לראות אין לך שום בעיה עם זה שאני חופר לך?)
3.לא הבנתי למה התקוונתה ב3 יש מצב לקישור ומה זאת אומרת להתאושש?ממה?
4.חייב תפריט מסודר? אי אפשר פשוט כל יום להכניס את מה שאכלתי למחשון קלוריות פשוט להגיע לכמות החלבון הנדרשת ולא לעבור את כמות הקלוריות שקבעתי לעצמי?
5.ומה ממחר פשלוט ישר להתחיל להתאמן בתוכנית חדשה לחיטוב ולאכול בגרעון קלורי של כ500? זה לא שינוי דרסטי מידי?

נערך לאחרונה:
תודה רבה אחי ויש לי כמה שאלות:
1.אם אני יתחיל חיטוב כמה לדעתך כדאי לחטב וכמה זמן יקח אם אני עושה הכל נכון?
2.מחר אני יעלה סרטונים של דדליפט סקווט ופרס ותאכל להגיד לי איך זה?(כאילו יש לך זמן לראות אין לך שום בעיה עם זה שאני חופר לך?)
3.לא הבנתי למה התקוונתה ב3 יש מצב לקישור ומה זאת אומרת להתאושש?ממה?
4.חייב תפריט מסודר? אי אפשר פשוט כל יום להכניס את מה שאכלתי למחשון קלוריות פשוט להגיע לכמות החלבון הנדרשת ולא לעבור את כמות הקלוריות שקבעתי לעצמי?
5.ומה ממחר פשלוט ישר להתחיל להתאמן בתוכנית חדשה לחיטוב ולאכול בגרעון קלורי של כ500? זה לא שינוי דרסטי מידי?

1. תקרא את המדריך לחיטוב הכל כתוב שם, אני ממליץ להתחיל מניטראלי או ניטראלי מינוס 200 ולראות מה קורה אם אתה יורד במשקל גוף זה סבבה אם לא לחתוך טיפה קלוריות ולהוסיף אירובי, קורה שמחטבים בגרעון גדול מדי ולא מקבלים תוצאה טובה.
2. סבבה, יש עוד אנשים בפורום שיכולים לעזור לך, אני אשתדל להסתכל
3. תקרא קצת חומר בפורטל על אימונים כולל את השאלות ותשובות על SS. להתאושש מהאימונים הכוונה.
4. אתה יכול לעשות מה שבא לך, אם אין לך נסיון לדעתי עדיף להצמד לתפריט לפחות שלדי
5. תתחיל מניטראלי/גרעון של 200 תתחיל מזה שנראה את ההרמות שלך כן תתחיל את הליניארית

• פותח/ת השרשור
1. תקרא את המדריך לחיטוב הכל כתוב שם, אני ממליץ להתחיל מניטראלי או ניטראלי מינוס 200 ולראות מה קורה אם אתה יורד במשקל גוף זה סבבה אם לא לחתוך טיפה קלוריות ולהוסיף אירובי, קורה שמחטבים בגרעון גדול מדי ולא מקבלים תוצאה טובה.
2. סבבה, יש עוד אנשים בפורום שיכולים לעזור לך, אני אשתדל להסתכל
3. תקרא קצת חומר בפורטל על אימונים כולל את השאלות ותשובות על SS. להתאושש מהאימונים הכוונה.
5. תתחיל מניטראלי/גרעון של 200 תתחיל מזה שנראה את ההרמות שלך כן תתחיל את הליניארית

טוב תודה וכמה זמן להיות על ניטראלי\גרעון של 200?
ותגיד אתה חושב עליתי לפחות כמות לא ממש קטנה של מסה?
והתקוונתה לתוכנית הזאת?:
http://www.kilogram.co.il/259/תוכנית-אימונים-bill-starr-5x5-linear-version/
ואם כן אז לעשות בדיוק אותה בדיוק כמו שכתוב?
ולגבי השאלה על לאכול בלי טפרית ופשוט להכניס כל דבר שאכלתי למחשבון קלוריות ולהגיע לערכים קלוריים כמו שאני צריך יש איזה חיסרון בשיטה הזאת? כי לפי טפרית יהיה לי די קשה
וכמה אחוז שומן אני בערך?

נערך לאחרונה:
עד שאתה לא יורד במשקל
כן
תאכל איך שבא לך בלי תפריט אני לא מבטיח שום תוצאה
גבוה ולא רלוונטי

• פותח/ת השרשור
[/COLOR]
עד שאתה לא יורד במשקל
כן
תאכל איך שבא לך בלי תפריט אני לא מבטיח שום תוצאה
גבוה ולא רלוונטי

שמע תודה על הכל החלטתי להמשיך תוכנית שבה אני יעלה כמה שיותר במסה בערך לחודשיים (עדיף להמשיך SS?)
כי אם אני יעשה חיטוב וימשיך SS יצא פחות תועלת לא? עדיף כבר למצות את SS תוך איזה עוד חודשיים ואז חיטוב
נראה לי.
ואני רוצה לדעת מה עשיתי לא נכון? למה אני תמיד נתקע במשקלים? חוץ בלהקפיד על לא יותר מפלוס 500 כמו מקודם יש לך מה להגיד?
ואני יעלה בסוף סרטוני טכניקה ביום שלישי...
וכמה קלוריות שורף אימון SS ?
שינה זה ממש ממש חשוב להקפיד?
יש חשיבות לכמות הפחמימות שאני אוכל או לחשב קלוריות לעזוב לשים לב לפחמימות?
אם אני יאכל בערך תמיד +500 אז כמה קילו אני יעלה בחודש בערך או שאמור?
אני לומד בטכני של חיל האוויר בחיפה אם אני יושן 6-7 שעות קם אוכל אחרי זה נרדם באוטובוס לאיזה שעה ובדרך חזרה לשעה נרדם זה מספיק שינה?
חוץ משינה אוכל וטכניקה יש מצב עוד משהו יכול להגביל אותי?(יכול להיות גנטיקה גרועה ממש)
ולא הבנתי מה זה משנה אם אין לך תפריט כל עוד אתה מגיע לבערך אותם ערכים בסוף היום זה אותו דבר בערך לא?
ומתוך ה15 קילו שעליתי תוך 3 חודשים בערך יש מצב ש3-5 קילו זה שריר?
כי אין מצב 15 קילו שומן כי הייתי עכשיו על אחוז הרבה יותר גבוה של שומן אם זה היה ככה לא?
וכמה קילו ניתן לרדת מקסימום בחודש של חיטוב?
וזה שאני אוכל לפני שינה משפיע על כמות השומן שאני עולה?
וזהו אחי אלה הם השאלות האחרונות סליחה על החפירות ותודה שאתה בכלל מתייחס אלי.
ואני מאוד אודה לך אם תגיב לכל התגובה 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני מהמר שאתה לא יודע להרים

דדליפט אני עושה 100% נכון וטוב גם העלתי סרטון שאמרו לי שהכל טוב גם אני שואל לפעמים אנשים במכון שמבינים טוב את הטכניקה ועושים משקלים ממש טובים (עובדים על כוח) בנץ' לפחות באלה הייתי אמור להיות במשקל הרבה יותר גדול לא? ומה לגבי שאר השאלות?

יש לך מדריך לעלייה במסה: http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

ומדריך לחיטוב: http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

במצב שלך אתה יכול לעלות במשקלי עבודה גם בחיטוב אם תהיה בגרעון קלורי נמוך ותישן כמו שצריך. גנטיקה לא צריכה להפריע לך כל עוד תאכל תישן ותרים כמו שצריך.
אתה יכול לאכול מתי שאתה רוצה זה לא משנה שזה לפני השינה.

• פותח/ת השרשור
אבל עדיך כבר להמשיך את SS למצות את זה ואז כבר לעבור לחיטוב לא? ככה אני גם יחסוך יותר זמן לא?

אני הייתי עושה חיטוב קודם כי אם תמשיך תגיע לאחוזי שומן גבוהים אתה תצטרך לעשות חיטוב יותר ארוך וזה סתם יקח לך הרבה זמן וזה גם מבאס לדעתי מבחינת המוטיבציה. עכשיו אתה יכול לעלות במשקל בקלות יחסית כי אתה עוד מתחיל אז תנצל את זה ותעשה חיטוב ותנסה קצת לעלות במשקלים (אל תמשיך בSS עם חיטוב תנסה את 5X5) ואחרי החיטוב תעשה כבר מסה

• פותח/ת השרשור
טוב אחי אז תגיד אפשר לעשות חיטוב פשוט ככה לעבוד בתוכנית של 5X5 ובלי תפריט פשוט כל יום להגיע לערכים שאני צריך? אם כן אז הבנתי את כל הקטע אבל לא הבנתי אם עדיף קודם איזה שבוע נייטראלי או ישר לאכול שלילי, כמה פחמימות לאכול?
כמה זמן יקח לי לעשות חיטוב וכמה משקל אני בערך ארד כל חודש?

נערך לאחרונה:
הוא כבר ענה לך על השאלה... בנוגע לכמה זמן אני לא יודע אני לא חזאי תקרא את המדריך לחיטוב ותבין הכל יותר טוב בהצלחה

• פותח/ת השרשור
הוא כבר ענה לך על השאלה... בנוגע לכמה זמן אני לא יודע אני לא חזאי תקרא את המדריך לחיטוב ותבין הכל יותר טוב בהצלחה

כן הוא ענה אבל אני רוצה להבין למה עדיף תריט מאשר פשוט כל סוף יום להגיע לערכים שאני צריך?
ואני אנסח אחרת את השאלה הכוונה הייתה למה צריל להתחיל מנייטראל\ -200 מאשר ישר -500?
ועוד לא הבנתי כמה קלוריות אני שורף באימון של ה5X5? בערך?

אה ולא הבנתי עדיף לעשות אירובי או שלא? אם בני במאלה שומר על הגרעון שאני צריך ועושה אימון משקולות יש צורך באירובי?(אני לא מתקוון מבחינת סבולת אלא מבחינת החיטוב).
אהכן ויש עוד תוכניות מומלצות בחיטוב?

---------- התגובה התווספה ב 21:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 05:25 ----------

משהו יכול לענות בבקשה זה ממש חשוב לי אני צריך את זה כמה שיותר מהר

נערך לאחרונה:
אם אתה מצליח להגיע בדיוק לערכים בלי תפריט אז אין בעיה אבל אתה כנראה לא תצליח ואז התוצאות יהיו פחות טובות בהתאם.
על כל השאר כתוב לך לחיטוב תקרא את החלק האחרון.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מצליח להגיע בדיוק לערכים בלי תפריט אז אין בעיה אבל אתה כנראה לא תצליח ואז התוצאות יהיו פחות טובות בהתאם.
על כל השאר כתוב לך לחיטוב תקרא את החלק האחרון.

למה אני לא אצליח? זה ממש קל לא? לשמור על פי2 חלבון פי 0.8 שומן
וכל שאר הקלוריות מומלץ שיהיו מפחמימות לא?
כי תראה יש לי בעיה עם תפריט אם יש לך פתרון אז בכיף.
כי אני לומד בטכני בימי ראשון עד חמישי.
אני קם בבוקר אוכל קערה אחת גדולה של קורנפלקס עם חלב.
לוקח לבית הספר שני פרוסות לחם מרוחות עם משהו.
יש שם תמיד ארוחה ב1 בערך ותמיד יש אורז\פסטה\כוסכוס
ובשר תמיד שונה.
אחרי זה לרוב אני הולך אחרי בית הספר\חדר כושר אל סבתא שלי שהיא מכינה משהו שונה תמיד ואז חוזר הביתה(או שישר הביתה מבית הספר שלי) וגם לרוב יש אוכל שונה.
איך ניתן להרכיב מזה תפריט?

אה כן ועוד שאלה יש איזה תוכניות אחרות מומלצות בחיטוב?
כי בתוכנית הזאת היא גם ארוכה וגם בכובץ XL של התוכנית הכנסתי את המשקלים העכשויים שלי ועד השבוע הרביעי אני רק מגיע אליהם...

אם זה נח לך לחשב כל יום כמה אכלת וכמה חסר לך אז אין אם זה בעיה אני חושב שזה פחות נח זה הכל. העיקר שתעמוד בערכים שאתה צריך. בכל תכנית אתה תעשה ריסט כלשהו כדי לא להתקע על ההתחלה של התכנית וכדי שתוכל להעלות משקלים בהמשך. כתוב לך במדריך לחיטוב איזה תכניות אפשר לעשות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית