הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך אני מבליט\מדגיש את השריר?

unknown road

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום, חדש בפורום ומהמעט שיצא לי לעיין נראה שמדובר במקום נהדר מלא במידע מועיל.

בכל אופן, לשאלה שלי - אני עובד עם תוכנית AB די סטנדרטית (אני מניח) ולצערי עדיין מנסה להבין מה עליי לבצע בכדי להצליח להבליט יותר את השרירים השונים (דגש על הזרוע והירך הארבע ראשי).

אשמח לעזרה בנושא.

השריר יותר "יבלוט" ויתן מראה גדול ונימי יותר באחוז שומן נמוך-בשביל להגיע לאחוז שומן נמוך צריך לעשות חיטוב.
אבל כמובן שצריך גם מאסה כדי שיהיה מה לחטב,אחרת תראה כמו שלד

שריר בולט קודם כל צריך להיות גדול, כלומר אתה צריך לצבור מאסה

אחרכך כבר שיש לך שריר מספיק גדול ואתה בטח לא מחוטב וכדי ממש שיראו את המתאר של השריר צריך לעשות חיטוב

אז קודם תיכנס לתקופת מאסה, רמז - לא של כמה חודשים אלא יותר ואחרי שתהיה מרוצה מתוצאת הגודל תיכס לתקופת חיטוב שם אתה מוריד אחוזי שומן ושומר על מאסת שריר

• פותח/ת השרשור

אחרכך כבר שיש לך שריר מספיק גדול ואתה בטח לא מחוטב וכדי ממש שיראו את המתאר של השריר צריך לעשות חיטוב

אז קודם תיכנס לתקופת מאסה, רמז - לא של כמה חודשים אלא יותר ואחרי שתהיה מרוצה מתוצאת הגודל תיכס לתקופת חיטוב שם אתה מוריד אחוזי שומן ושומר על מאסת שריר

מה כוונתך בכמה חודשים? כי בארבעה החודשים האחרונים זה פחות או יותר כל מה שאני עושה - צובר מאסה. צברתי בתקופה הקצרה הזו כ5 ק"ג (שלפי מה שהבנתי זה לא מעט לתקופה קצרה שכזו).

כמה הבנצ' פרס שלך?

הגעתי ל50 אך מצאתי את עצמי עם בעיות לעשות חזרות כמו שצריך עם המשקל הזה, כך שכרגע עובד על 40.

• פותח/ת השרשור
סה"כ (כולל המוט).

---------- התגובה התווספה 24-01-2012 ב 00:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה 23-01-2012 ב 14:27 ----------

כנראה שפיספת את השאלה, אז אחזור עליה בשנית:

מה כוונתך בכמה חודשים? כי בארבעה החודשים האחרונים זה פחות או יותר כל מה שאני עושה - צובר מאסה. צברתי בתקופה הקצרה הזו כ5 ק"ג (שלפי מה שהבנתי זה לא מעט לתקופה קצרה שכזו).

ה 5 קילו שהעלת זה לא 5 קילו נטו שריר

אם מבחינת גודל שריר זה מספק אותך אז תחטב, זה יבליט את השריר מבחינת חיטוב יראו אותו יותר ברור, הוא לא יגדל עוד בחיטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית