הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עליית משקלים באימון השני (התאוששות) בליניארית.

MuffinMan

משתמש פעיל
591
3
נק' מוניטין:
47
591
3
במכבים
אני יודע שבאימון הראשון (נראה לי הוא נקרא אימון נפח) עושים בסט האחרון את המשקל שעשיתי לשלישיה אימון לפני, אבל איך עולים במשקלים בפרס ובדדליפט שיש באימון התאוששות?

הסתכלתי באקסל כדי לראות אם אני אצליח לזהה איזשהו קשר בין המשקלים באימונים, אבל לא מצאתי.

תודה מראש!

• פותח/ת השרשור
תקרא את המאמר על התכנית בפורטל ותדע.
😳
מן הסתם קראתי את זה... כמה פעמים.

דרך אגב, היה לוקח לך בדיוק אותו הזמן לענות לי על התשובה. (למרות שאני מבין שקצת מעצבן לענות על שאלות כאילו כל הזמן)

עניתי לך על השאלה. הפנתי אותך למאמר שנותן לך את התשובה לשאלה ששאלת. כתוב שם במפורש איך מתקדמים בפרס ובדדליפט.

• פותח/ת השרשור
עניתי לך על השאלה. הפנתי אותך למאמר שנותן לך את התשובה לשאלה ששאלת. כתוב שם במפורש איך מתקדמים בפרס ובדדליפט.

נזכרתי שיש גם מאמר על מדקאו.
נכנסתי לשם, וראיתי שכתוב שעולים ב2.5% משבוע לשבוע!

תודה שהתנהגת כמו דושבאג, בסוף זה עזר לי! 🤡

נכנסתם חזק לקטע של "תריץ חיפוש"
כל כך קשה לרשום לו תתשובה לשאלה במקום לחפור בהודעות "חפש במאמר" ? כבר היה עדיף שלא תגיב לו וזהו

כל כך קשה לו לחפש ולקרוא עצמאית כשיש מאמרים שאנשים כאן עבדו עליהן בהתנדבות למען הקהילה הזאת מספר לא מבוטל של שעות? היה כבר עדיף שלא תגיב וזהו.

אנשים התחילו לבכות על זה שמפנים אותם למקורות מידע שעונים על השאלות שלהם, לאן הגענו.

זה לא שהוא ביקש שתביא לו תשובה של 4 פסקאות יכולת לרשום לו"תעשה קפיצה של 2.5 בכל שבוע" זה סתם להתעסק בקקה

• פותח/ת השרשור
אתם קצת "מתעסקים בקקה", לא?
מצאתי את התשובה, ואני גם בכל מקרה לא אחד מאילו שישאלו משהו בלי לבדוק לבד.
הקטע הוא שזה יצר בילבול שהוא דיבר על "ה"מאמר, ואני הסתכלתי על אחד אחר...
(אולי אפשר לאחד אותם למאמר אחד? או פתרון אחר שהוא בעצם סתם ביזבוז זמן?)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית