הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ דדליפט?

מה שאתה אומר זה נכון אבל מצד שני גם מאוד מטומטם..
למה אתה חושב שלילד בן 14 יש יותר סיכוי לפגוע לעצמו בברך או בגב מאשר אדם בן 20?
הוא עדיין לא סיים להתפתח, העצמות שלו עוד חלשות, הגוף שלו לא מוכן למאמץ כזה.. לפי דעתי בכל אופן

בכ"מ נראה שאתה להוט מאוד להתחיל עם זה, תתחיל ועוד שנה ככה תחזור אלינו ותגיד לנו איך זה השפיע עליך.

הוא עדיין לא סיים להתפתח, העצמות שלו עוד חלשות, הגוף שלו לא מוכן למאמץ כזה.. לפי דעתי בכל אופן

בכ"מ נראה שאתה להוט מאוד להתחיל עם זה, תתחיל ועוד שנה ככה תחזור אלינו ותגיד לנו איך זה השפיע עליך.

בולשיט....סלח לי על הביטוי לא מצאתי משהו יותר מתאים שיתאר את מה שאמרת...

כן חבר'ה בגילך עושים דדליפט והכל בסדר והם רואים תוצאות טובות
רק תוודא שהטכניקה שלך נכונה

נו ו? אתה טוען שזה עוצר התפתחות?
על פי מה אתה מבסס את זה?

תמסור למדריך שלך שהוא מסכן וטיפש, ואם הוא מפגין רמת ידע כל כך גרועה אני בטוח שהוא גם מגה שחיף ומתאמן גרוע בהתתאם

אל תנסה לחפש תירוצים למה לא לעשות, תחפש למה לעשות, ומה היתרונות, ואתה תמצא מיליארד

כל הסיבות שבגללם התרגילים האלה מעולים למבוגרים תופסות גם לגבי ילדים. אין שום סיבה שילדים לא יבצעו אותם, אבל צריך כמובן להתאים את המשקלים ולהקפיד על טכניקה טובה.
קבלו סירטון מבית היוצר של מכון הכושר המוביל בתחום אימון ילדים בעולם הקרוספיט.
http://media.crossfit.com/cf-video/CrossFit_CFKidsGrace.mov

יווואוווווו אתם כל כך מקובעים לגבי זה שכל מי שלא עושה דד ליפט וסקוואט הוא מפגר שאתם לא רואים למה אני מתכוון
אמרתי שאני בעצמי עושה סקוואט והייתי עושה דד ליפט אם הייתי יכול, אין שום בעיה בטכניקה שלי ואני לא אומר שזה יעצור לו את הגדילה
אני אומר שיש הבדל בין ילד בן 14, שההתפתחות שלו עוד לא נגמרה והשלד שלו לא נבנה לגמרי עדיין וכו' וכו', לבין גבר בן 25 שכבר סיים את גיל ההתבגרות.

ועוד דבר, אני לא אמרתי לו לא לעשות דד ליפט. אמרתי לו לקחת את זה לצומת ליבו שזה לא כזה בטוח שהוא לא יפגע מזה.

אנשים פה מדברים כאילו מישהו נותן לילד בן 14 להרים 200 קילו. סה"כ האימון הוא בהתאם ליכולת של המתאמן והוא רק יכול להפיק מזה דברים טובים

לא עשיתי דדליפט (לא התאמנתי בכלל) בגיל 14, אבל אני מתאמן עם כמה חבר'ה שהתחילו בסביבות הגיל הזה, והיכולות שלהם היום גורמות לי מאוד להצטער שלא התחלתי בגיל שלהם.

יווואוווווו אתם כל כך מקובעים לגבי זה שכל מי שלא עושה דד ליפט וסקוואט הוא מפגר שאתם לא רואים למה אני מתכוון
אמרתי שאני בעצמי עושה סקוואט והייתי עושה דד ליפט אם הייתי יכול, אין שום בעיה בטכניקה שלי ואני לא אומר שזה יעצור לו את הגדילה
אני אומר שיש הבדל בין ילד בן 14, שההתפתחות שלו עוד לא נגמרה והשלד שלו לא נבנה לגמרי עדיין וכו' וכו', לבין גבר בן 25 שכבר סיים את גיל ההתבגרות.

ועוד דבר, אני לא אמרתי לו לא לעשות דד ליפט. אמרתי לו לקחת את זה לצומת ליבו שזה לא כזה בטוח שהוא לא יפגע מזה.

ואנחנו אומרים שזה לא קשור לגיל שלו!
אני אומר לך בוודאות ובמיליון אחוז שכל עוד הטכניקה שלו טובה הוא רק ירוויח מזה ולא יפגע מזה
ואני מוכן לשים את תעודת המקצוע שלי בתור עירבון

אין ספורט בטוח.
יש סיכון לפציעה בכול ספורט, לא להתחיל לעשות ספורט כי יש סיכון לפציעה זה מטומטם.

/sarcastic on
נכון איזה אמריקאים מפגרים שיאללה חדרי כושר מגיל 8 מה הם לא יודעים שהשלד שלו לא נבנה לגמרי עדיין והם יכולים למות בחדר כושר?!
sarcastic off/

עכשיו בטון יותר רציני,למה צריך להיות הבדל בין בן אדם בן 25 שמזיין לעצמו תדיסק בגלל טכניקה לקויה לאדם בגיל אחר?זה משנה?לא.
הכל מסתכם בטכניקה אתה יכול להיות בן 60 או 10,זה לא משנה.
יש אפילו סרטונים של ילדים בגילאים האלה ביוטוב עושים דדליפט עם טכניקה טובה יותר מהרבה אנשים אחרים.

עריכה:קח,ילד בן 10

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
/sarcastic on
נכון איזה אמריקאים מפגרים שיאללה חדרי כושר מגיל 8 מה הם לא יודעים שהשלד שלו לא נבנה לגמרי עדיין והם יכולים למות בחדר כושר?!
sarcastic off/

עכשיו בטון יותר רציני,למה צריך להיות הבדל בין בן אדם בן 25 שמזיין לעצמו תדיסק בגלל טכניקה לקויה לאדם בגיל אחר?זה משנה?לא.
הכל מסתכם בטכניקה אתה יכול להיות בן 60 או 10,זה לא משנה.
יש אפילו סרטונים של ילדים בגילאים האלה ביוטוב עושים דדליפט עם טכניקה טובה יותר מהרבה אנשים אחרים.

עריכה:קח,ילד בן 10 YouTube - Glen Anderson 115 lb. deadlift @ 85 lbs., 10 yrs. old

אם לזה אתה קורא טכניקה נכונה כדאי שתפרוש

אתה מפספס את הרעיון וחבל,מדובר פה על גילאים,לא על דד ליפט.

לא דווקא הבנתי את הרעיון ואני מסכים, אבל לא בכל מחיר.

לא הייתי נותן לילד לעשות דדליפט עם טכניקה גרועה, רק בשביל לעשות דדליפט...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית