עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא עדיין לא סיים להתפתח, העצמות שלו עוד חלשות, הגוף שלו לא מוכן למאמץ כזה.. לפי דעתי בכל אופןמה שאתה אומר זה נכון אבל מצד שני גם מאוד מטומטם..
למה אתה חושב שלילד בן 14 יש יותר סיכוי לפגוע לעצמו בברך או בגב מאשר אדם בן 20?
הוא עדיין לא סיים להתפתח, העצמות שלו עוד חלשות, הגוף שלו לא מוכן למאמץ כזה.. לפי דעתי בכל אופן
בכ"מ נראה שאתה להוט מאוד להתחיל עם זה, תתחיל ועוד שנה ככה תחזור אלינו ותגיד לנו איך זה השפיע עליך.
הוא עדיין לא סיים להתפתח, העצמות שלו עוד חלשות, הגוף שלו לא מוכן למאמץ כזה.. לפי דעתי בכל אופן
בכ"מ נראה שאתה להוט מאוד להתחיל עם זה, תתחיל ועוד שנה ככה תחזור אלינו ותגיד לנו איך זה השפיע עליך.
שתמיד יהיו כוסיות שיגידו שהתרגילים האלה מסוכנים - כמובן שהם לא עשו אותם כמו שצריך או שאף פעם לא ניסו.מה הקשר? 🤫
נראה לי בכל זאת אני יתחיל SS 🖕
מה אתם אומרים?
יווואוווווו אתם כל כך מקובעים לגבי זה שכל מי שלא עושה דד ליפט וסקוואט הוא מפגר שאתם לא רואים למה אני מתכוון
אמרתי שאני בעצמי עושה סקוואט והייתי עושה דד ליפט אם הייתי יכול, אין שום בעיה בטכניקה שלי ואני לא אומר שזה יעצור לו את הגדילה
אני אומר שיש הבדל בין ילד בן 14, שההתפתחות שלו עוד לא נגמרה והשלד שלו לא נבנה לגמרי עדיין וכו' וכו', לבין גבר בן 25 שכבר סיים את גיל ההתבגרות.
ועוד דבר, אני לא אמרתי לו לא לעשות דד ליפט. אמרתי לו לקחת את זה לצומת ליבו שזה לא כזה בטוח שהוא לא יפגע מזה.
יווואוווווו אתם כל כך מקובעים לגבי זה שכל מי שלא עושה דד ליפט וסקוואט הוא מפגר שאתם לא רואים למה אני מתכוון
אמרתי שאני בעצמי עושה סקוואט והייתי עושה דד ליפט אם הייתי יכול, אין שום בעיה בטכניקה שלי ואני לא אומר שזה יעצור לו את הגדילה
אני אומר שיש הבדל בין ילד בן 14, שההתפתחות שלו עוד לא נגמרה והשלד שלו לא נבנה לגמרי עדיין וכו' וכו', לבין גבר בן 25 שכבר סיים את גיל ההתבגרות.
ועוד דבר, אני לא אמרתי לו לא לעשות דד ליפט. אמרתי לו לקחת את זה לצומת ליבו שזה לא כזה בטוח שהוא לא יפגע מזה.
/sarcastic on
נכון איזה אמריקאים מפגרים שיאללה חדרי כושר מגיל 8 מה הם לא יודעים שהשלד שלו לא נבנה לגמרי עדיין והם יכולים למות בחדר כושר?!
sarcastic off/
עכשיו בטון יותר רציני,למה צריך להיות הבדל בין בן אדם בן 25 שמזיין לעצמו תדיסק בגלל טכניקה לקויה לאדם בגיל אחר?זה משנה?לא.
הכל מסתכם בטכניקה אתה יכול להיות בן 60 או 10,זה לא משנה.
יש אפילו סרטונים של ילדים בגילאים האלה ביוטוב עושים דדליפט עם טכניקה טובה יותר מהרבה אנשים אחרים.
עריכה:קח,ילד בן 10 YouTube - Glen Anderson 115 lb. deadlift @ 85 lbs., 10 yrs. old
אם לזה אתה קורא טכניקה נכונה כדאי שתפרוש
הוא פאקינג בן 10 ומרים 40 קילו כל הכבוד , כל הילדים שראיתי עד עכשיו לא החזיקו יותר מ2 קילו ביד
אתה מפספס את הרעיון וחבל,מדובר פה על גילאים,לא על דד ליפט.אם לזה אתה קורא טכניקה נכונה כדאי שתפרוש
אתה מפספס את הרעיון וחבל,מדובר פה על גילאים,לא על דד ליפט.