הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר תפריט חיטוב

daniel1212

משתמש פעיל
736
214
נק' מוניטין:
918
736
214
עברתי הרבה על המדריכים בפורטל ובניתי את זה , נתונים: גיל 18 משקל: 92 קילו גובה 1.82
תחזוקה: 2544
התפריט:
איך התפריט?
1. קוטג 3 אחוז
2. 2 ביצים
3. 2 חלבוני ביצה
4. 2 דנונה 0 אחוז
5. כף וחצי טחינה
6. 200 גרם חזה עוף
7. חצי אבוקדו
8. חצי ליטר חלב 1 אחוז
9. טונה במים
10. 2 דנונה 0 אחוז
11. 2 פרוסות לחם מלא
12. מנה גדולה של ירקות---------- התגובה התווספה ב 22:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:14 ----------
ערכים סופיים:
קלוריות: 1918
חלבון: 203 גרם
פחמימות: 114 גרם
שומן: 71 גרם
סיבים: 7 גרם
ההעמסה כל 10 יום
איך התפריט?

נערך לאחרונה:
לדעתי די טוב אפילו שבמקומך ממקום 2 דנונה היתיי אוכל אחד ,אבל העיקר שאתה מצליח להגיע לערכים שאתה רוצה להגיע.
בהצלחה בהמשך 😃

• פותח/ת השרשור
בסוף שיניתי אני יעשה חיטוב רגיל לא דל , איך התפריט עכשיו? + שאלה אפשר להגיע ל 9-10 אחוז שומן גם בלי דל פחמימות?

• פותח/ת השרשור
נו באמת למה סתם לזרוק דברים? כל עוד זה מסתדר עם הערכים אז מה הבעיה? בהמשך שאני יירד במשקל אני יוריד לכוס חלב

נו באמת למה סתם לזרוק דברים? כל עוד זה מסתדר עם הערכים אז מה הבעיה? בהמשך שאני יירד במשקל אני יוריד לכוס חלב
מצטער אבל זה מטומטם. במסה אני לא שותה חצי ליטר, בשביל מה? אז דחוף סקופ וחצי של גיינר וסגור עניין, זה נכנס בערכים.

זה מרעיב, זה לא תופס נפח בקיבה וזה יגרום לך סבל ותחושת רעב. למה לא להכניס במקום ה-300 קלוריות האלה איזה חזה עוף או בשר טחון, משהו אכיל.

• פותח/ת השרשור
כמה אפשר לאכול בשר נו באמת , יותר קל לשתות חצי ליטר חלב 1 אחוז שדרך אגב זה 210 קלוריות (חלב גם יותר זול)

אחלה תפריט. אני לא יודע מה מצבך העכשווי, אבל תכין את עצמך לחיטוב ארוך.

אם אתה רוצה לקצר עניינים - תוריד אבוקדו, חלב, ודנונה אחד, זה יעשה את העבודה מבחינה קלורית + תוסיף אירובי.
בהצלחה.

התסכלתי רק על הערכים
נראים בסדר רק לדעתי זה גרעון גדול מידי להתחלה
תוסיף עוד 150-200 ממקור שומני והתפריט מעולה
אבל ברפרוף מהיר על המוצרים נורא תפס לי את העין היוגורט
ולדעתי? זרוק את היוגורט-יקר יקר יקר יקר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית