הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ STRONLIFTS מסה פעם 1000 עוד פעם נתקע בבנץ'

• פותח/ת השרשור anton
  • פורסם בתאריך

anton

משתמש מתחיל
149
1
נק' מוניטין:
-16
149
1
היי,התחלתי לפהתאמן לפני שנה ועד היום הבנץ' שלי על 55 קילו.
בהתחלה אמרתי שאני מתחיל וכל מני שטויות שלח גנטיקה והיום אחרי שהתחלתי כבר תכנית חדשה,הלכתי על סטרונגליפטס והתחלתי ב 80% מהמשקלים שלי.

הגעתי לסקוואט 120 5X5
בנץ' 55 5X4 ואחד 3 חזרות
פרס 42.5 לא מצליח לעשות 5X5 כבר 3 אימונים,40 לקח לי 3 אימונים..
דדליפט 122.5 זה בסדר
BOR של בילדרים - 50 אבל התחלתי יחסית מאוחר אני מסתדר עם זה,ואני יעבור למתח עוד מעט.

בכל מקרה אני כבר התחלתי להתקע בבנץ' ואני אמור להעיף את המשקלים הזה,אני אוכל מספיק(עובדה שאני מתקדם בסקוואט) וגם אם אני אוכל יותר אני לא מאמין שזה יעזור.
גם הטכניקה - אפשר לדבר הרבה על זה אבל אנשים שעושים פי 2 גרוע ממני מעיפים את המשקלים האלו,ואני בסה"כ מקפיד אז אני לא רואה בעייה..

מה לדעתכם אפשר לעשות? איך להשתפר בבנץ' ובפרס?

גם לי זה קרה במשך כמעט חצי שנה הייתי תקוע בבנץ 55ק"ג, בסופו של דבר איכשהו הצלחתי להתקדם ישר ל 60 ואז ישר ל 65ק"ג.. ועכשיו עוד פעם תקיעה..

למה שלא תעשו תכנית כח נורמאלית כמו ליניארית או SS ?

אם יש לך סקוואט 120 זה אומר שכן יש לך יכולת להתאמן, אז אולי הרגליים שלך הצליחו לספוג את הנפח בתכנית אבל שאר הגוף לא
היה אמור להיות לך בנץ של 100~ עם תכנית מתאימה

• פותח/ת השרשור
המליצו לי על STRONGLIFTS,חשבתי עוד 2 סטים רק יועילו..

בכל מקרה האם להשאיר את התרגלים כמו ב STRONGLIFTS רק 3 סטים?
ז"א אימון סקוואט פרס דדליפט או כמו ב SS סקוואט בנץ' דדליפט?

לא חובה לעשות SS נורמאלית כדי להתקדם...
חבר שלי עושה 140 בנצ', והוא בסקוואט 60 לא כזה קל לו(שבוע שעבר פעם ראשונה הוא עשה בחיים סקוואט) 😃

הוא עושה גם 12 מתח עם +20 קילו, משהו מטורף ... הוא שוקל 80

לא חובה לעשות SS נורמאלית כדי להתקדם...
חבר שלי עושה 140 בנצ', והוא בסקוואט 60 לא כזה קל לו(שבוע שעבר פעם ראשונה הוא עשה בחיים סקוואט) 😃

הוא עושה גם 12 מתח עם +20 קילו, משהו מטורף ... הוא שוקל 80

מה זה קשור?
ולי יש חבר שבחיים לא עשה סקוואט ויום אחד הוא נכנס לי בין הסטים שם עוד 2 עשיריות וכמעת העיף 130 לתקרה ויש לו בנץ 70 קילו שנתיים עושה abc

• פותח/ת השרשור
טוב היום עשיתי רק 3 סטים..
סקוואט 122.5 היה דיי קשה אבל הצלחתי
בנץ' אמרתי אם עשיתי 5 5 5 3 ל 55 אני יעשה כבר 57.5 ל 3,
סט ראשון עשיתי 4 ואחרי זה הורדתי ל 55,והיה לי קשה מאד להשלים את החזרה החמישית בשני הסטים.
אני כבר לא יודע מה לעשות.אני הולך הרבה סתם משמין,ובתרגיל שהכי חשוב לי - אני לא מעלה ואני סתם חלשוש.
אני מקווה שבגלל שאימון הבא שלי עם בנץ' זה רק ביום ראשון הבא,אני אנוח מספיק לקראתו ואצליח לעלות ל 60 עד סוף השבוע הבא..רוצה לסיים את המאסה על 70 אבל אני לא חושב שאני אצליח.

מה לעשות??

• פותח/ת השרשור
בעתיד

יכול להיות שהבעיה היא שאני עולה כל הזמן בסקוואט ולכן לא יכול להמשיך לעלות בבנץ'?

• פותח/ת השרשור
גם היו..הייתי אמור לעשות 57.5(הייתי אמור לעשות אתזה מזמן אבל לא הצלחתי) ועוד פעם 4 5 4,לא בטוח שה 5 היה טוב(אולי הספוטר עזר אני לא זוכר כבר)..את הסקוואט 127.5 הצלחתי ללא בעיות מיוחדות..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית