ייעוץ לא יורד באחוזי שומן

maorakrish

משתמש מתחיל
152
0
נק' מוניטין:
0
152
0
אני כבר מס' זמן בחיטוב אך לא מצליח להוריד באחוזי שומן בתקופה האחרונה.
הגעתי ל 23% שומן על משקל בערך 102 עכשיו אני באחוזי שומן של 24 בערך ועל משקל של פחות מ 100. אני יורד די הרבה קלוריות אבל אחוזי שומן לא יורדים.
התפריט שאני עושה זה בעיקרון משהו לא כל כך מסודר אבל שמבוסס על זה שפורטל לחיטוב של 100 ק"ג שזה חלבון-160, פחממה-180 ושומן 70 גרם.
בפועל יוצא לי לאכול ביום פחממות +- 160.
חלבון-120+- ושומן כמעט בערך 30-40.
אני עכשיו אנסה להקפיד על חלבון של 160 אך גם שהפקדתי אחוזי השומן לא ירדו.
על דיאטת דלת פחממות קשה לי מהסיבה שאני סטודנט ואני צורך בבוקר את הסנדוויץ.

• פותח/ת השרשור
התחלתי עם 34 בערך ירדתי לאט לאט הייתי לפני שבוע בערך 23 עליתי משומה ל 24 ועכשיו תקוע על זה. אבל אני ממשיך לרדת במשקל ירדתי 2 קילו ועדיין תקוע באותו אחוזי שומן

• פותח/ת השרשור
לא יצא לי בימים האחרונים לספור אבל ממוצע כללי זה בערך ה 1400.
אחוזי שומן זה לפי מד אחוזי שומן שיש לי במכון כושר,מכשיר איכותי ולפי מה שראיתי באינטרנט מאוד יקר.
ותאמת קניתי מכשיר לבית די זול אך אפשרי ליראות פחות או יותר ירידה או עליה של אחוזי שומן,אפילו אם זה לא אומר מה האחוז המדויק.

נתחיל מזה שהמכשיר בחדר כושר הוא זבל אלא אם זה דברים בסנגון של קליפר או BODPOD.
דבר שני, 1400 קלוריות זה מעט מאוד גם בלי לדעת את כל הנתונים שלך. 100 ק"ג צריך לצרוך הרבה יותר בכדי לרדת, מה שאתה עושה זה פשוט מכניס את הגוף ל"יעילות צריכתית" והאטה של קצב חילוף החומרים (אני מנחש שאתה לא עושה PSMF/UD2, כן?)

דבר שלישי, תתחיל לספור קלוריות, תעשה לעצמך תפריט ותדבוק בו. לא צריך להיות אובססיבי לגביו, אבל שיהיה משהו שלדי עם ערכים סופיים מדוייקים.

ככל ש-% השומן גבוה יותר, ניתן להיות בגירעון קלורי גדול יותר, לכן אין בעיה עם 1400 קלוריות.
פותח האשכול, כמה דברים:
1. המכשיר שאתה מודד איתו שווה פח זבל.
2. אם ירדת 2 קילו, אז אתה ממשיך לרדת בשומן.
3. האם אתה עושה העמסות אחת ל 7-14 ימים? אם לא, הגיע הזמן להתחיל - קרא בהרחבה במדריך לחיטוב בפורטל.
4. אם אתה בחיטוב יותר מ 4 חודשים, ממליץ על שבוע הפסקה (אכילה במאזן קלורי נטראלי).
5. איך נראית תוכנית האימונים שלך כולל אירובי (אם בכלל).

זה נכון, אבל 1400 זה מוגזם, זה לא איש קטן שמן, זה יותר מזה

לדעתי לפחות עוד 300~ זה מאסט כדי לא להיות על יותר מידי גרעון לאורך זמן

אם הוא יכול לחיות על 1400 קלוריות ובמיוחד אם הוא לא עושה אירובי, אין עם זה שום בעיה.
מה זה משנה אם תאכל 2000 קלוריות ותעשה שעה אירובי כל יום שתשרוף לך 600 קלוריות = כאילו אכלת 1400 קלוריות מאשר לאכול 1400 קלוריות?

אין הבדל בחישוב קלוריות אבל יש הבדל בתזונה לגוף

אדם שיאכל 1000 בלי אירובי, הגוף שלו יהיה ביותר תת-תזונה באדם שאכל 2000 ושרף 1000 באירובי
לא מבחינת קלוריות מבחינת ערכי תזונה המזינים את הגוף

• פותח/ת השרשור
אוקי מה נתחיל מהתחלה, המכשיר שנבדק לאחוזי שומן מה שיש במכון כושר ולפי מה שראיתי באינטרנט המכשיר עולה מעל 10 אלף שקל.
בנוסף התכנית אימונים שלי בנויה מAB סופר סטים בערך 40 דקות כוח,ו 20-40 דקות אירובי,בערך בין 300 קלוירות עד 500 קלוריות +- לפי נתוני המכשיר עם הזנה של המשקל שלי.
האימונים לפחות 3-4 אימונים בשבוע.
לא משנה כרגע אם אלו באמת אחוזי השומן שלי אך הירידה אמורה להראות אם אני נשקל באותו משקל והמשקל שלי יורד אבל אחוזי שומן אפילו גדלים.

אין הבדל בחישוב קלוריות אבל יש הבדל בתזונה לגוף

אדם שיאכל 1000 בלי אירובי, הגוף שלו יהיה ביותר תת-תזונה באדם שאכל 2000 ושרף 1000 באירובי
לא מבחינת קלוריות מבחינת ערכי תזונה המזינים את הגוף
תוכיח.

נקצין

בנאדם בצום נגיד והוא שורף 2000 ולא עושה פעילות גופנית = נמצא במינוס 2000

בנאדם אוכל 2000 קלוריות ביום יושב ומדווש כל היום שורף 4000 קלוריות = נמצא במינוס 2000

שניהם נמצאים באותו מינוס, אחד לא עושה כלום וגם לא מכניס כלום, השני כן מכניס מזון לגוף

למה שמצב מערכות הגוף של האדם הראשון יתפקדו כמו השני?

לדבריך זה שני מצבי בריאות שוים, לדברי זה שני מצבי בריאות שונים
תמיד יהיה עדיף לאכול התחום נורמאלי מסויים ולשרוף יותר קלוריות מאשר לרדת יותר מידי נמוך בתזונה על חשבון פעילות

נערך לאחרונה:
נקצין

בנאדם בצום נגיד והוא שורף 2000 ולא עושה פעילות גופנית = נמצא במינוס 2000

בנאדם אוכל 2000 קלוריות ביום יושב ומדווש כל היום שורף 4000 קלוריות = נמצא במינוס 2000

שניהם נמצאים באותו מינוס, אחד לא עושה כלום וגם לא מכניס כלום, השני כן מכניס מזון לגוף

למה שמצב מערכות הגוף של האדם הראשון יתפקדו כמו השני?
כדי להיות במינוס 2000 קלוריות מבלי לאבד מסת שריר, צריך להיות בעל % שומן מאוד גבוה ולשקול משקל של obese.
לשאלה שלך, בהנחה שאדם א' ישתה ויטמינים ומינרלים, יתווסף אולי באומגה 3 וסיבים תזונתיים, הוא יכול להיות בצום ולקבל את אותו האפקט של בנאדם ב' - תאמין בזה או לא.
הקלוריות ששרפת, אלו הקלוריות שלא אכלת - מדובר כבר בפיזיקה פשוטה:
1kcl = 4184 joules

לדעתי כנס לפורטל קילוגרם וקרא את המדריך לחיטוב, תקרא בנוסף על חיטוב דל פחמימה ותקח את זה ברצינות אני בטוח שתרד, אם אתה צריך עזרה אתה יכול לשלוח לי הודעה פרטית בהצלחה גבר

• פותח/ת השרשור
קראתי את המדריך בפורטל,קראתי מדיריכם לחיטוב דל פחמימה,חיטוב דל פחמימה קשה לי לעשות מהסיבה שאני סטודנט ואני צריך את הסנדוויץ בבוקר.
הגיוני שעלית אולי 200 גרם במשקל מהבוקר הקודם אם לא הייתי במאזן קלורי חיובי,או שזה יכול להיות שגיות שלא תלויים במשהו.

• פותח/ת השרשור
אני אוכל רק מלחם קל,אבל יש לי יום שאני עד 5 בלימודים כך שסנדוויץ בבוקר לא הכי יכול להשאיר אותי עד 5 או עד 3

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית