הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאכלים שיש בהם אחוז שומן גבוהה

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
אשמח לשמוע על מאכלים עם אחוז שומן גבוה , הבנתי שבטחינה יש הרבה שומן (כף טחינה 10 אחוז שומן) , למישו יש עוד מאכלים שקלים לאכילה ויש בהם הרבה שומן ?

שמנת, גבינות (לך למעדנייה, יש הרבה סוגים 30% +), קוקוס, חמאה, אבוקדו, חמאת בוטנים, בשר בקר \ כבש...

אגוזי מלך, שקדים, שמן זית , זיתים, טחינה אמרת, אבוקדו
אני לא מציע לך לא ללכת על השמנת והגבינות 30% שומן כמו שכתוב בתגובה שמעליי

ההוא 2 הודעות מעלי אמר בשר אדום אבל תשים לב שיש גם בשר אדום רזה שלא תתבלבל

התבלבלתי , התכוונתי שאני לא מציע לו ללכת על גבינות , לא ללכת על גבינות מפוצצות שומן כי עדיף שומן שבא מהמאכלים האחרים שכתבתי

התבלבלתי , התכוונתי שאני לא מציע לו ללכת על גבינות , לא ללכת על גבינות מפוצצות שומן כי עדיף שומן שבא מהמאכלים האחרים שכתבתי

למה? מה לדעתך כל כך גרוע בגבינות בעלות אחוז שומן גבוה?

לפי מה שאני יודע שומן שבא מקוקוס ,גבינות וחלב זה שומן רווי, זה שומן שמעלה את הכולסטרול הרע בדם, וזה בעצם שומן טראנס שגורם למחלות לב וכאלה
שומן שבא מאבוקדו או שמן זית זה שומן שמונע מחלות מסויימות וזה בעצם שומן חד בלתי רווי
ושומן רב בלתי רווי שבא מאגוזים ומשמני תירס וחמניות וסרדינים וכאלה זה מתחלק לאומגה 3 ואומגה 6, שעוזרים למערכת החיסון והקרישה.

תקנו אותי אם אני טועה אני לא אומר שזה בהכרח נכון זה פשוט מה שאני יודע

מאכלים שיש בהם יחס שומן+חלבון גבוהה יחסית לקלוריות:

צמחוני - אגוזים למיניהם , שמן.
חלבי - כמעט כל דבר
בשרי - כמעט כל דבר שהוא לא טונה או חזה עוף יכול לבוא עם כ10% שומן למשקל.

רוב הפחמימות בדיאטה באות מסוכר או תוצרי חיטה\תירס שמוסיפים לאוכל מעובד.
אין הרבה אנשים בישראל שלדוגמה אוכלים דיאטה דלת שומן בגלל זהם אוכלים שעועית ואורז נכון?

אם אין לך בעיה עם טחינה ואתה רוצה להגיע לערך קלורי גבוה גם , טחינה גולמית של הנסיך, בלי תבלינים תקנה את הקופסה עם הפקק התכלת . את שם חצי כוס חד פעמית שותה ומעביר את זה מהר עם מים , אתה מכניס את זה בקלות

זה סמיך כמו החיים ואני אישית לא אהבתי את הטעם , העדפתי במסה שלי בשביל להשלים קלוריות לפני השינה לעשות את זה אתה מכניס 1400 קלוריות ב 3 דקות .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית