ייעוץ פירוק השריר

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
לפי מיטב הבנתי שריר גדל כאשר מפרקים אותו אז בשלב המנוחה עם תזונה נכונה הוא גדל גדול יותר , הייתי רוצה לדעת מה מפרק "טוב" יותר את השריר , סט של 5 חזרות עם מקסימום משקל לדוגמא או סט של 10 חזרות עם משקל לא מועט אבל לא מקסימום משקל ?

ובכלל תוספת של סטים יכולה רק לעזור בפירוק השריר או ש4 סטים לדוגמא טובים של משקל לא מועט מספיקים בשביל לפרק אותו ולהגדיל אותו בצורה מקסימלית ?

אתה שואל אם עדיף עצימות או נפח עבודה?
אם השאיפה היא להתחזק ולגדול אז כמובן שעצימות.
הרעיון הוא לשדר סטרס לגוף, גירוי, וזה מגיע מלהרים כבד ולא מלבצע אימון מטאבולי.

שמע , בגדול פלג גוף עליון נהוג לעשות בין 6- 12 חזרות , פלג גוף תחתון אפשר גם עד 20 חזרות , תלוי בתוכנית שלך.

אתה יכול להתאמן בנפח גבוהה יותר על מנת ליצור יותר מיקרוטראומה בשריר, אבל קח בחשבון שאם אתה טבעי אתה לא אמור להתאושש מזה כמו שצריך.
בקיצור אתה טבעי>>תתאמן כוח.

השאלה אם הוא גדל גדול יותר עם משקל לא מועט אבל לא מקסימום משקל אחרי שימוש בקורטיזון.

לפי מיטב הבנתי שריר גדל כאשר מפרקים אותו אז בשלב המנוחה עם תזונה נכונה הוא גדל גדול יותר , הייתי רוצה לדעת מה מפרק "טוב" יותר את השריר , סט של 5 חזרות עם מקסימום משקל לדוגמא או סט של 10 חזרות עם משקל לא מועט אבל לא מקסימום משקל ?

ובכלל תוספת של סטים יכולה רק לעזור בפירוק השריר או ש4 סטים לדוגמא טובים של משקל לא מועט מספיקים בשביל לפרק אותו ולהגדיל אותו בצורה מקסימלית ?

נוכל לעזור לך אם תפרט קצת יותר על התוכנית אימונים שלך
מה התדירות?עובד מפוצל?מה?

• פותח/ת השרשור
הייתי עובד בכ9 - 12 סטים לשריר גדול (שלפעמים זה כל האימון ) שכל סט הוא 10 חזרות ואני משתדל להוסיף משקל מאימון לאימון .

נתקעתי אז עכשיו עברתי לתוכנית אימונים של 6 סטים לשריר גדול , כשהחזרות הם 5-8 .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית