הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ IF בהעמסה?

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
שלום לכולם
הערכים של ההעמסה שלי הם כאלה:
קל': 2800
חלבון: 160
פחמימה: 478
שומן: 25
סיבים תזונתיים: 40

מדובר על חיטוב רגיל ולקראת הסוף בדל פחמימה.
עכשיו, השאלה שלי היא האם גם כאן מה שחשוב זה בסופו של דבר הערכים הסופיים באותו יום?
כלומר, האם אני יכול לא לאכול \ לאכול מעט עד הערב ביום של ההעמסה ואז לאכול את הכל בארוחת ערב אחת גדולה?
אני לא עובד בשיטה של IF וההיגיון אומר שזה בסדר לעשות את זה רק בהעמסה, אבל תמיד טוב לשאול.

תודה רבה לעוזרים

יהיו תופעות לוואי לא נעימות, אבל מלבד זה זה לא משנה.

---------- התגובה התווספה ב 11:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:53 ----------

עכשיו כשאני חושב על זה, זה יהיה כמעט בלתי אפשרי להכניס כל-כך הרבה פחמימות בבת אחת. פיזית, הקיבה שלך תתפוצץ. לא רק שזה ארוחה של 2800 ק', היא מורכבת מ-70% פחמימה שסופחת מים פי 2. תחשוב על זה.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה, זה מה שאני עושה.
סבבה, תודה 😃
יהיו תופעות לוואי לא נעימות, אבל מלבד זה זה לא משנה.

---------- התגובה התווספה ב 11:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:53 ----------

עכשיו כשאני חושב על זה, זה יהיה כמעט בלתי אפשרי להכניס כל-כך הרבה פחמימות בבת אחת. פיזית, הקיבה שלך תתפוצץ. לא רק שזה ארוחה של 2800 ק', היא מורכבת מ-70% פחמימה שסופחת מים פי 2. תחשוב על זה.
חחח דבר בשם עצמך, 15-20 דקות וזה בפנים :hoel
בקיצור בקטע הזה אין לי בעייה. זה יהיה ממש כיף. תודה רבה 😃

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית