ייעוץ דיאטת IF

ariel2403

משתמש מתחיל
80
1
נק' מוניטין:
1
80
1
אני משתמש בחיטוב הזה גם בגלל נוחות עקב היותי עסוק רוב היום ואין לי זמן לאכול וגם בגלל היתרונות של זה. לרוב אני אוכל את הקלוריות שלי בשעתיים - שלוש בצהריים ובערב מתאמן . האם יש איזשהי בעייתיות עם זה? כאילו חיטוב מתקדם לא רע ואני רואה תוצאות אבל אולי חלק מהרגלי האכילה והשעות אימון שלי פוגעות בתהליך של השריפה האידיאלית של שומן? בנוסף לא בצעתי העמסת פחמימות אפילו אחת אני קרוב לחודשיים בחיטוב הזה, לא אבדתי שום כח ולא מרגיש כמעט עייפות , יש צורך בהעמסות? אני על 130 פחמימה ביום. ושאלה אחרונה, אני מבצע את החיטוב הזה יומיום , אין ימים שאני מרשה לעצמי לאכול בכל שעות יממה , זה בסדר?

האם יש איזשהי בעייתיות עם זה?
אין בעיה עם זה בחיטוב. בהעלאה במסת השריר אתה כן רוצה כנראה לפזר את הארוחות שלך במהלך היום ולאכול חלבון כל 3-4 שעות.

אימון שלי פוגעות בתהליך של השריפה האידיאלית של שומן?
זה תלוי אך ורק בגרעון הקלורי ולא בתזמון האכילה

בנוסף לא בצעתי העמסת פחמימות אפילו אחת אני קרוב לחודשיים בחיטוב הזה, לא אבדתי שום כח ולא מרגיש כמעט עייפות , יש צורך בהעמסות?
אין בזה צורך פיזיולוגי

• פותח/ת השרשור
אין בעיה עם זה בחיטוב. בהעלאה במסת השריר אתה כן רוצה כנראה לפזר את הארוחות שלך במהלך היום ולאכול חלבון כל 3-4 שעות.

זה תלוי אך ורק בגרעון הקלורי ולא בתזמון האכילה

אין בזה צורך פיזיולוגי
יש מחקרים שמוכיחים שצום ממושך יעיל יותר בשריפת שומן ? הכוונה מי שצם 16 שעות לדוגמא או מי שצם 20 שעות?

למה? את המאסה האחרונה שלי עשיתי בתוך הIF, לא ממש מרגיש הבדל. מה היתרון של פיזור הארוחות?

• פותח/ת השרשור
למה? את המאסה האחרונה שלי עשיתי בתוך הIF, לא ממש מרגיש הבדל. מה היתרון של פיזור הארוחות?
למה עשית את המסה כIF ? מטעמי נוחות? או שיש לזה יתרונות ?
אני אישית יכול לזלול כמויות גדולות של אוכל בזמן קצר יחסית (לא ג'אנק) אבל האם זה יועיל בצורה כלשהי?

למה עשית את המסה כIF ? מטעמי נוחות? או שיש לזה יתרונות ?
אני אישית יכול לזלול כמויות גדולות של אוכל בזמן קצר יחסית (לא ג'אנק) אבל האם זה יועיל בצורה כלשהי?
כי אני בתוך IF כבר כמה שנים, נוח לי

• פותח/ת השרשור
כי אני בתוך IF כבר כמה שנים, נוח לי
נשמע מעניין לעשות מסה כזו, יש מצב שאנסה בעיקר בגלל שאין לי יותר מדי זמן להתעסק עם האוכל בזמן העבודה, איזה דברים אתה אוכל במסה כזו וכמה ארוחות בערך? יש לך תפריט לדוגמא?

כנראה סנתזת חלבון עיקבית יותר במהלך היום ובכך העלאה טובה יותר במשקל. היה מחקר אחד על IF בזמן העלאה במסת השריר ואלו שפיזרו את הארוחות הגיעו למסת שריר טובה יותר בטווח זמן המועט שהמחקר בוצע בו. נדרש עוד מחקרים בנושא כדי להבין את זה לעומק.

נשמע מעניין לעשות מסה כזו, יש מצב שאנסה בעיקר בגלל שאין לי יותר מדי זמן להתעסק עם האוכל בזמן העבודה, איזה דברים אתה אוכל במסה כזו וכמה ארוחות בערך? יש לך תפריט לדוגמא?
חח תפריט? כל הרעיון מבחינתי של IF היה לחיות לפי קווי מתאר ולא לספור כלום

כנראה סנתזת חלבון עיקבית יותר במהלך היום ובכך העלאה טובה יותר במשקל. היה מחקר אחד על IF בזמן העלאה במסת השריר ואלו שפיזרו את הארוחות הגיעו למסת שריר טובה יותר בטווח זמן המועט שהמחקר בוצע בו. נדרש עוד מחקרים בנושא כדי להבין את זה לעומק.
מעניין, תודה

• פותח/ת השרשור
אשמח אם תענה לשאלתי למעלה

יש מחקרים שמוכיחים שצום ממושך יעיל יותר בשריפת שומן ? הכוונה מי שצם 16 שעות לדוגמא או מי שצם 20 שעות?
המחקר מראה שזה לא משנה כמה זמן אתה צם. זה משנה כמה קלוריות אתה אוכל ביום נתון (או בכמה ימים). אם אכלת את כל הקלוריות שלך ב 4 שעות או ב-20 שעות, זה לא ישנה דבר מבחינת אחוז השומן

• פותח/ת השרשור
המחקר מראה שזה לא משנה כמה זמן אתה צם. זה משנה כמה קלוריות אתה אוכל ביום נתון (או בכמה ימים). אם אכלת את כל הקלוריות שלך ב 4 שעות או ב-20 שעות, זה לא ישנה דבר מבחינת אחוז השומן
אז כל הFasted State שטוענים שהוא אפקטיבי יותר לשריפת שומן זה בולשיט?

מעבר לפאן הפסיכולוגי, אין להעמסה שום יתרון/תועלת פיזיולוגית, גם ב50 גרם פחמימה ומטה?
אין לנו שום מחקר שמדגים שיש יתרון והרבה מאוד מחקרים שביצעו דיאטות כאסח במשך זמן רב ללא פגעה מטבולית...

אז כל הFasted State שטוענים שהוא אפקטיבי יותר לשריפת שומן זה בולשיט?
כן

אין לנו שום מחקר שמדגים שיש יתרון והרבה מאוד מחקרים שביצעו דיאטות כאסח במשך זמן רב ללא פגעה מטבולית...

יתכן וכדאי לרענן את הפורטל, אחד המאמרים הכי נצפים (והישנים) הוא זה. שם רשום משהו אחר לגבי העמסות, ויש עוד מאמרים על העמסות-עיתוי, סוג הפחמימות, משך העמסה וכו'. אם כך, כל אלה אינם רלוונטים יותר.

יתכן וכדאי לרענן את הפורטל, אחד המאמרים הכי נצפים (והישנים) הוא זה. שם רשום משהו אחר לגבי העמסות, ויש עוד מאמרים על העמסות-עיתוי, סוג הפחמימות, משך העמסה וכו'. אם כך, כל אלה אינם רלוונטים יותר.
עודכן, תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית