הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנץ

mrplofer

משתמש מתחיל
168
2
נק' מוניטין:
-73
168
2
אני עושה SS שוקל 88 אני מיתקדם בכול התרגילים מחוץ בנץ השיא היה לי 77,עשיתי הפסקה של שבוע ופיתום לא יכלתי לעלות עשיתי ריסט ונתקעתי בריסט ב72 נסיתי 3 אימונים ובאימון האחרון יצא לי 5,2,5, חשבתי אולי לעשות ריסט יותר גדול(יותר מי 10 אחוז) מה אתם אומרים?

תעשה ריסט של 20%, במידה ועדיין אין התקדמות - תעבור ל3x3 רק בבנץ'.
ברגע שאין יותר התקדמות - כל הכבוד סיימת את התוכנית, עבור לתוכנית עם יותר נפח.

אני אומר שבמשקל כמו שלך אתה יכול לדחוק יותר, אפילו 90.

כמה זמן אתה עושה SS? מה עשית לפני, אם בכלל?

לדעתי תגדיל את הכמות קלוריות שאתה צורך , תעשה ריסט של 20 אחוז תגדיל את הכמות קלוריות (אם כיום אתה צורך 2500 אז תצרוך 2800 לדוגמא) ותראה עוד שבועיים שלוש אם זה עזר .

ככל הנראה אתה לא אכול מספיק- או שמשהו אחר לא מבוצע כהלכה בתכנית שלך
עם משקל גוף כמו שלך-הבנץ שלך מאוד חלש ידידי

אל תעבור ל3X3
אתה יכול למשוך עוד SS בכיף פשוט לא אכלת או ישנת מספיק
מה שאר המשקלים שלך?

הרבה אנשים נתקעים די מהר בלחיצות ב-SS. אם זה לא משתחרר (אחרי ריסט) כדאי לעבור לתוכנית אחרת בלחיצות. מה לעשות, כולם (חוץ מריפ בערך) מסכימים על זה שבשביל להתקדם בלחיצות צריך בדרך כלל יותר נפח.

• פותח/ת השרשור
הרבה אנשים נתקעים די מהר בלחיצות ב-SS. אם זה לא משתחרר (אחרי ריסט) כדאי לעבור לתוכנית אחרת בלחיצות. מה לעשות, כולם (חוץ מריפ בערך) מסכימים על זה שבשביל להתקדם בלחיצות צריך בדרך כלל יותר נפח.
כן אבל יש לי הפרש של 20 קילו אני לא צריך להיתקע בזה...
אני יעשה ריסט נראה איך ילך....

הרבה מאוד נתקעים באזור הזה של ה-80. תעשה ריסט, ואם לא יעזור תוסיף דיפס, ואם גם זה לא עוזר תחליף מתכונת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית