סרטון חיזוק הגב

• פותח/ת השרשור ish
  • פורסם בתאריך

ish

משתמש מתחיל
252
0
נק' מוניטין:
2,535
252
0
מצ"ב לינק לווריאציה שימושית של גוד מורנינג, כמה הדגשים:
1) שימו לב שגב נשאר מקובץ לאורך כל התרגיל, כולל השיהיה למטה
2) תתחילו במשקל נמוך, תכירו את התנועה היטב, תתמקדו בלהרגיש את המשקל של המוט על העקבים, דרך הברכיים.
3) כאשר ביצוע יהיה מושלם - תעלו במשקל.

שבוע 1 - משקל קל (60%) שלושה סטים של 10 חזרות
שבוע 2 - משקל בינוני (סביב 80%) ארבע-חמישה סטים של 5-6 חזרות
שבוע 3 - משקל כבד (90%) שלושה סטים של 3 חזרות
חזור לשבוע הראשון

[video=youtube_share;cLrZEcfoGAw]http://youtu.be/cLrZEcfoGAw[/video]

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא, אני לא אוהב שילדים שאתמול נכנסו מתחת למוט מרגישים עליונות כלשהי על כולם ומזיינים את השכל. מילא היית אומר משהו משמעותי באשכול. אבל אם בא לך לזיין את השכל פנה לחברים שלך.

ולפני זה אמרת, חלאס עם הספאם ואז הוספת שיש לה סקוואט יותר גבוהה משלי ושאני "אשב בשקט"

אני לא יודע מאיפה אתה חושב שיש לך בכלל את הזכות להגיד למישהו "לשבת בשקט" כנראה ששכחת שחוץ מלהיות מנהל פורום באתר וירטואלי אתה כלום בשבילי. אבל אם אתה כותב כאלו דברים זכותי להגיד ולא "לשבת בשקט". אחרי זה קבעתי קביעות מטומטמות שגם אליהם הגבתי.

מי שרוצה להרחיב, מעבר למה שניסיתי להסביר פה בהפשטה רבה (אולי רבה מדי) -
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=384783&postcount=20
מוזמן לפנות למקור,
או לשאול פה שאלות ספציפיות.

רק חבל שמי שניסה לשאול שאלות ספציפיות נתקל בהתחמקויות קלאסיות בנוסח "אין לי מטרה לשכנע אותך" ומי שכן פונה למקור ולא מבין מאיפה את מביאה את הרעיונות שלך לא זוכה להתייחסות.

חברים יקרים
יש דרך לשאול ואני בטח שאיריס תשמח לענות
תנסו לנסח שאלות ספציפיות ושלא יראו כנסיון לנגח/להטריל

בעזהי"ת

אתה כל כך מלא בחרא, שאני שואלת - האם יש בכלל טעם לענות לך?

...

מי שרוצה להרחיב, מעבר למה שניסיתי להסביר פה בהפשטה רבה (אולי רבה מדי) -
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=384783&postcount=20
מוזמן לפנות למקור,
או לשאול פה שאלות ספציפיות.

בעקבות הפטרנליזם המתנשא שאת מפזרת, אשכול אחרי אשכול, דבריי נכתבו באופן מרוכך למדי. את כותבת תחת נימה של אורקל מיתי מטעם עצמך, ולא רק שאוטמת את עצמך לכל דעה אחרת, אלא כשמופנות אלייך תמיהות ענייניות בנוגע לאמירות מוטעות לכאורה שאת כותבת, אינך דוחה אותן אלא בקש.

נתת כאן זה בסמוך, תסקיר על תכנית אימונים מעניינת לשבירת שיאים אישיים. דרכך הייתה הרבה יותר פשוטה לו היית מצטיידת בקורטוב של ענווה, ובהתאם לזאת גם קצת קצת יותר קרדיט לדעות של כותבים אחרים - במיוחד שכמה מהם בעלי ידע נרחב משמעותית מאשר זה המצוי באמתחתך.

בעזהי"ת

בעקבות הפטרנליזם המתנשא שאת מפזרת, אשכול אחרי אשכול, דבריי נכתבו באופן מרוכך למדי. את כותבת תחת נימה של אורקל מיתי מטעם עצמך, ולא רק שאוטמת את עצמך לכל דעה אחרת, אלא כשמופנות אלייך תמיהות ענייניות בנוגע לאמירות מוטעות לכאורה שאת כותבת, אינך דוחה אותן אלא בקש.

נתת כאן זה בסמוך, תסקיר על תכנית אימונים מעניינת לשבירת שיאים אישיים. דרכך הייתה הרבה יותר פשוטה לו היית מצטיידת בקורטוב של ענווה, ובהתאם לזאת גם קצת קצת יותר קרדיט לדעות של כותבים אחרים - במיוחד שכמה מהם בעלי ידע נרחב משמעותית מאשר זה המצוי באמתחתך.
כמה קיבלת בפסיכומטרי?

• פותח/ת השרשור
רק חבל שמי שניסה לשאול שאלות ספציפיות נתקל בהתחמקויות קלאסיות בנוסח "אין לי מטרה לשכנע אותך" ומי שכן פונה למקור ולא מבין מאיפה את מביאה את הרעיונות שלך לא זוכה להתייחסות.

אדוני, כאשר ע"מ לענות לשאלתך עלי להעתיק כמעט את כל התורה -
זו לא היתה שאלה ספציפית.

לבקשתך, שאלה ספציפית:
מה ההבדל בין התרגיל בסרטון שבתחילת האשכול (זה נושא כל כך רחוק מהנושא הנוכחי של האשכול 😛 ) לבין סטיף-לג דדליפט?
הוא נראה די דומה מבחינת תנועה, רק עם טווח תנועה קצת גדול יותר.

• פותח/ת השרשור
לבקשתך, שאלה ספציפית:
מה ההבדל בין התרגיל בסרטון שבתחילת האשכול (זה נושא כל כך רחוק מהנושא הנוכחי של האשכול 😛 ) לבין סטיף-לג דדליפט?
הוא נראה די דומה מבחינת תנועה, רק עם טווח תנועה קצת גדול יותר.

you probably kidding
שני תרגילים שונים לגמרי - החל ממיקום המוט וכולל פיזור עומסים.
אם נלך לפי הגיון שלך - אז כל העבודה בחדר כושר די דומה - מעפילים איזה שהו שריר בזוית זו או אחרת.

---------- התגובה התווספה ב 02:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:59 ----------

למה הפסקות קצרות משפרות גיוס יחידות מוטוריות?

במעמדך, אתה אמור לדעת את התשובה. או, מינימום לדעת איכן למצוא תשובה מהר. כלומר, זהו נסיון נוסף לבחון אותי?

• פותח/ת השרשור
הוא שואל לדעתך. וגם אותי מעניין, ואני ממעמד הביניים. אפשר תשובה בבקשה?

הסבר הכי עממי :
עשית סט, עייפת יחידות א' וס' אשר עבדו
בלי לתת להן הרבה זמן להתאושש, אתה נכנס לסט חדש - יש צורך לגייס יחידות "טריות" בשביל לעזור לא' וס' העייפות - מתגייסת ג'.
וכך הלאה.
בסט חמישי הצלחת (במצב אופטימלי) - לגייס א+ס+ג+ד+כ.
במצב לא אופטימלי - הורידו ממך את המוט.

לעומת זאת, בהפסקות ארוכות, יחידות א' וס' התאוששו ובסט הבא - הן יכנסו לפעולה, בלי כמעט בצורך ביחידות נוספות.
כי יחידות אלו כבר "חמות" ו"מוזמנות לתנועה".

הסבר הכי עממי :
בלי לתת להן הרבה זמן להתאושש, אתה נכנס לסט חדש - יש צורך לגייס יחידות "טריות" בשביל לעזור לא' וס' העייפות - מתגייסת ג'.
וכך הלאה.

לעומת זאת, בהפסקות ארוכות, יחידות א' וס' התאוששו ובסט הבא - הן יכנסו לפעולה, בלי כמעט בצורך ביחידות נוספות.
זה מבוסס על משהו או שזה פשוט הכי הגיוני לך? כי ברור שאין לך מושג במה זה יחידות מוטוריות.

you probably kidding
שני תרגילים שונים לגמרי - החל ממיקום המוט וכולל פיזור עומסים.
אם נלך לפי הגיון שלך - אז כל העבודה בחדר כושר די דומה - מעפילים איזה שהו שריר בזוית זו או אחרת.

לא צוחק בכלל... חשבתי שאני אקבל תשובה קצת יותר הגיונית ומסבירה, אבל כנראה טעיתי.

הסבר הכי עממי :
וכך הלאה.

הדרך היחידה לגייס יח' חדשות זה לא לעייף את הקודמות ולנסות להרים עייפים כיוון שפה לא מגייסים יח' חדשות

אלא להוסיף משקל חדש למוט נניח שבאימון A הרמתי 100 קילו על סף כשל - גייסתי X יח' מוטוריות
באימון B ניסיתי להרים 102 קילו והצלחתי, מאימון A לא הוספתי עוד מאסת שריר וגם אם כן זהו זניח, אלא גייסתי יותר מ X יח' מוטוריות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית