עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
העיקרון הוא להזרים כמה שיותר דם לשריר ובכך לגרום למתחיחה של רקמת ה fechia (מן קרום כזה שעוטף את השריר) וע"י כך לגרום להיפרטרופיה.
אתה רומז שהמשאבות האלה זה סתם חרטה? חחחזה הגיוני בערך עמו משאבות להארכת הזין.
בוא נקח את זה לפן רציני יותר רגע. למה אתה חושב שזה מפגר? באמת מעיניין אותי לשמוע את דעתך.לא ניסיתי משאבות ולא דרופ סטים. אבל מה שעומד מאחורי זה באמת מפגר.
העיקרון הוא להזרים כמה שיותר דם לשריר ובכך לגרום למתחיחה של רקמת ה fechia (מן קרום כזה שעוטף את השריר) וע"י כך לגרום להיפרטרופיה.
עם כל התחום היה מבוסס על מחקרים שמוכיחים מעבר לכל ספק יעילות של טכניקות ושיטות מסויימות כולנו היינו עולים על במה מקבלים pro card זה לא עובד ככה יש גם מקום לניסיון ועדויות מהשטח. עכשיו אני לא בא להגיד שהטענה של fescia streching היא נכונה. אין לי איך לקבוע את זה אבל לא הייתי פוסל את זה על הסף. תזהר מגישות קיצונויות כאלה!במאמר (אם אפשר לקרא לזה ככה) מדברים גם על חלבון מיד אחרי אימון ושהארוחה שאחרכך תהיה ללא שומן שתיספג מהר
ידוע שאלו מיתוסים, האם בכלל לסמוך על כזה מאמר בנוגע ל״7סטים״ כי ישם כמה תמונות של קאטלר וסמלים של מאסלטר וקלינה שם מעל 100000 פלוסים?
היא לא. אבל הטענה (אני לא תומך או לא תומך בה) היא שמתיחה של ה פשיה והגמשתה מאפשר לשריר לגדול ביתר קלות מפני שזה מאפשר לשריר יותר מקום לגדול.
מי אמר שיש היגיון? אני מעולם לא עשיתי את זהומה לגבי הרבה מאוד אנשים שמשתמשים בטכניקות של דרופסטים, וסופר סטים בחיטוב?
כי בסוף מה שנפגע זה העצימות והמשקלי עבודה במיוחד בסופר סטים , מה ההגיון לשלב את הטכניקות האלה בחיטוב?
אנשים רוצים להעלות את הדופק שיעשו אירובי כמו שצריך או קרוספיט בנפרד