עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה הרבה פחות טוב. ואני לא יודע אם זה אפילו קצת טוב.
מה גרם לך להגיע למסכנה הזאת?
אני יודע שיש הרבה מתלהבים "הסקוואט החופשי!!!!1111 זה ממש גברי וזה". רוב האנשים גם ככה לא יודעים לעשות סקוואט חופשי, חושבים שהם פאורליפטרים ושמים יותר מדי משקל על המוט.
אבל תכלס, דוגרי, לא כזה הבדל גדול, בטח מבחינת העבודה שהארבע ראשי עושה. אז אם אין, לא נורא. תעבוד לעט, תרגיש את התנוע והרגליים שלך יגדלו.
אם תהיה הזדמנות תעשה בחופשי, אבל לא סוף העולם עם לא
מה גרם לך להגיע למסכנה הזאת?
אני יודע שיש הרבה מתלהבים "הסקוואט החופשי!!!!1111 זה ממש גברי וזה". רוב האנשים גם ככה לא יודעים לעשות סקוואט חופשי, חושבים שהם פאורליפטרים ושמים יותר מדי משקל על המוט.
אבל תכלס, דוגרי, לא כזה הבדל גדול, בטח מבחינת העבודה שהארבע ראשי עושה. אז אם אין, לא נורא. תעבוד לעט, תרגיש את התנוע והרגליים שלך יגדלו.
אם תהיה הזדמנות תעשה בחופשי, אבל לא סוף העולם עם לא
אשמח עם תסביר לי מה ההבדל ולמה אתה חושב שסקוואט חופשי יפתח משמעותית יותר מאסת שריר מבסמיט
אתה יכול לשים יותר פלטות ולהראות יותר סוס.למי אכפת אם זה "משמעותית" או לא. אני אשמח לשם שינוי לשמוע סיבה אחת טובה לעשות סקוואט בסמית'? תן לי פרמטר אחד בו לסקוואט בסמית' יש יתרון.
זה חבר שלי שהצטרף איתי לחדר כושר וממשיך את השאלה שלי אז לענות לו..אם נצא מנקודת הנחה שסקוואט בסמית לא שווה הרבה (ע"פי רוב התגובות כאן), בהיעדר מוט חופשי רגיל,
האם ניתן להשתמש במוט "W" לצורך הסקוואט ?
יש בכלל הבדל בין סקוואט עם מוט W לבין סקוואט במוט חופשי רגיל ?