הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בקשר לסקוואט בסמיט.

• פותח/ת השרשור Geva
  • פורסם בתאריך

Geva

משתמש פעיל
435
3
נק' מוניטין:
563
435
3
אז ככה לפני 2-3 שבועות התחלתי חדר כושר,ואני גר בישוב קטן אז יש גם חד"כ קטן ואין להם מוט חופשי,אלא רק סמיט.
אז רציתי לשאול אם בסדר לעשות את הסקוואט בסמיט או שזה הרבה פחות טוב?
תודה מראש לעונים

זה הרבה פחות טוב. ואני לא יודע אם זה אפילו קצת טוב.

מה גרם לך להגיע למסכנה הזאת?

אני יודע שיש הרבה מתלהבים "הסקוואט החופשי!!!!1111 זה ממש גברי וזה". רוב האנשים גם ככה לא יודעים לעשות סקוואט חופשי, חושבים שהם פאורליפטרים ושמים יותר מדי משקל על המוט.
אבל תכלס, דוגרי, לא כזה הבדל גדול, בטח מבחינת העבודה שהארבע ראשי עושה. אז אם אין, לא נורא. תעבוד לעט, תרגיש את התנוע והרגליים שלך יגדלו.
אם תהיה הזדמנות תעשה בחופשי, אבל לא סוף העולם עם לא

אני יודע שיש הרבה מתלהבים "הסקוואט החופשי!!!!1111 זה ממש גברי וזה". רוב האנשים גם ככה לא יודעים לעשות סקוואט חופשי, חושבים שהם פאורליפטרים ושמים יותר מדי משקל על המוט.
אבל תכלס, דוגרי, לא כזה הבדל גדול, בטח מבחינת העבודה שהארבע ראשי עושה. אז אם אין, לא נורא. תעבוד לעט, תרגיש את התנוע והרגליים שלך יגדלו.

😵

אם רוב האנשים לא יודעים איך לעשות סקוואט חופשי, איך אתה מצפה שהם יוכלו לעשות "סקוואט" בטוח ומועיל בסביבה הכי מגבילה וגרועה שהיא הסמית'?

אין לך מושג על מה אתה מדבר, במיוחד אם אתה חושב שאין הבדל גדול.

אשמח עם תסביר לי מה ההבדל ולמה אתה חושב שסקוואט חופשי יפתח משמעותית יותר מאסת שריר מבסמיט

לא ראיתי מישהו בחיים שם את המוט של הסמית מעל מרכז הרגל, תמיד הרגליים מקדימה מה שמעגל בהכרח את הגב בתחתית התנועה. עדיף כבר לג פרס, שם לפחות אתה יכול ללחוץ את הגב למשענת. בסמית אתה עושה תנועות מפגרות, עם משקל מחורבן.

אשמח עם תסביר לי מה ההבדל ולמה אתה חושב שסקוואט חופשי יפתח משמעותית יותר מאסת שריר מבסמיט

למי אכפת אם זה "משמעותית" או לא. אני אשמח לשם שינוי לשמוע סיבה אחת טובה לעשות סקוואט בסמית'? תן לי פרמטר אחד בו לסקוואט בסמית' יש יתרון.

למי אכפת אם זה "משמעותית" או לא. אני אשמח לשם שינוי לשמוע סיבה אחת טובה לעשות סקוואט בסמית'? תן לי פרמטר אחד בו לסקוואט בסמית' יש יתרון.
אתה יכול לשים יותר פלטות ולהראות יותר סוס.

אם נצא מנקודת הנחה שסקוואט בסמית לא שווה הרבה (ע"פי רוב התגובות כאן), בהיעדר מוט חופשי רגיל,
האם ניתן להשתמש במוט "W" לצורך הסקוואט ?
יש בכלל הבדל בין סקוואט עם מוט W לבין סקוואט במוט חופשי רגיל ?

• פותח/ת השרשור
אם נצא מנקודת הנחה שסקוואט בסמית לא שווה הרבה (ע"פי רוב התגובות כאן), בהיעדר מוט חופשי רגיל,
האם ניתן להשתמש במוט "W" לצורך הסקוואט ?
יש בכלל הבדל בין סקוואט עם מוט W לבין סקוואט במוט חופשי רגיל ?
זה חבר שלי שהצטרף איתי לחדר כושר וממשיך את השאלה שלי אז לענות לו..
ועוד שאלונת,דחיקת חזה בסמיט זה גם לא טוב?

בנצ' פרס בסמית לטעמי זה אפילו יותר גרוע. המוט בתרגיל החופשי לא נע בקו ישר, ובסמית זה נכפה עליך, ועל המפרקים שלך.

זה בסדר לעשות סקוואט על הסמית אם לטענתך אין אפשרות לביצוע סקוואט חופשי.

ככל הניראה בעוד חודש יהיה לנו מקום להתאמן עם ציוד נורמאלי - כולל מוט חופשי.
כרגע בתור אילוץ אנחנו משתמשים בסמית.
ד"א הטכניקה של התרגיל משתנה אם עושים בסמית ? כי את הטכניקה למדנו מסרטונים ומאמרים ברשת שמדגימים על המוט החופשי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית