ייעוץ דיאטה קטוגנית

• פותח/ת השרשור bob
  • פורסם בתאריך

bob

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
האם מישהו שמע או ניסה את הדיאטה הקטגונית ויכול לומר אם היא מומלצת לחיטוב?

קשה בעיקר כלכלית

בהתחלה יהיה לך קצת שוק של מחסור בפחמימות, יש אנשים שמתרגלים לזה מהר ויש כאלו שזה קשה להם

קשה מבחינת הגוף, לי לפחות. אני לא רוצה לצטת בהצהרות אבל זאת דעתי. אם אתה מוכן לנסות אותה אני אומר לך על זה...

לפי דעתי כן. אחד היתרונות שלה על פני דיאטה רגילה. היא מראה יבש יותר (א.ש נמוכים יחסית)

אני אוהב לעשות אותה בחיטוב גם מא.ש גבוה כיוון שהיא מגבילה את התפריט וכככה אני גם אוכל יחסית פחות (לעומת דיאטה רגילה)

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובות, נראה לי שאתחיל אותה בעדינות בימים הראשונים כדי לראות איך אני מרגיש ועם הזמן אקצץ בפחמימה לטובת השומן.

לפי דעתי כן. אחד היתרונות שלה על פני דיאטה רגילה. היא מראה יבש יותר (א.ש נמוכים יחסית)

אני אוהב לעשות אותה בחיטוב גם מא.ש גבוה כיוון שהיא מגבילה את התפריט וכככה אני גם אוכל יחסית פחות (לעומת דיאטה רגילה)

כשאתה מתחיל אותה עם כמה גרם פחמימה ליום אתה מתחיל ?

אני לא זוכר מה עשיתי בתחילת דיאטת דלת הפחמימה האחרונה שביצעתי. אבל אפשר לרדת בהדרגה בהתחלה בכמות הפחמימה.

למה אתה רוצה לאכול פחות בחיטוב?
הרי הבעייתיות בחיטוב זו העובדה שאוכלים מעט ואין שובע.

למה אתה רוצה לאכול פחות בחיטוב?
הרי הבעייתיות בחיטוב זו העובדה שאוכלים מעט ואין שובע.

גיוון קטן יותר מביא אותי לאכול פחות קלוריות מאשר בדיאטה רגילה בגלל שאני "חולה" על פחמימה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית