הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 97 קילו , עבודה עם משקלי גוף

• פותח/ת השרשור Hadash
  • פורסם בתאריך
צ'רצ'יל פעם אמר " לא משנה מה כותבים עלי, העיקר שיכתבו את השם שלי נכון "
אני מזמן הפנמתי שדעות לגביי הם תמיד יהיו לכאן ולכאן, אבל חלה עלי חובת ההסברה בכל זאת...מה שכן בקונצנזוס זה העובדה שאני הנציג של התחום גם בקרב עובדי אלילים.🤩

כן, אז תסביר לי רק למה הדעה שלי באה ממקום שלילי.

שמע, אני מבין שנפלט לך, קורה. אני בכל אופן נשאר בדעה הסובייקטיבית שלי ומעריך את התוצאות שלו לא פחות משלך. פשוט לא הבנתי למה חשבת שאני מבקר אותך מעמדה שלילית, אבל אני לא בטוח שאתה לא מקנא באיזשהו מקום. אחרי הכל, הוא לא בדיוק מתאמן כדי לעלות לבמה ובכל זאת ההישגים ראויים להערכה. כמו שוינסטון צ'רצ'יל אמר: "הלוואי שהייתה לי בגרות שריר כמו שיש לפלקס ווילר".

שמע, אני מבין שנפלט לך, קורה. אני בכל אופן נשאר בדעה הסובייקטיבית שלי ומעריך את התוצאות שלו לא פחות משלך. פשוט לא הבנתי למה חשבת שאני מבקר אותך מעמדה שלילית, אבל אני לא בטוח שאתה לא מקנא באיזשהו מקום. אחרי הכל, הוא לא בדיוק מתאמן כדי לעלות לבמה ובכל זאת ההישגים ראויים להערכה. כמו שוינסטון צ'רצ'יל אמר: "הלוואי שהייתה לי בגרות שריר כמו שיש לפלקס ווילר".

ממש לא פליטה, אני מאוד מגמתי ומכוון בפוסטים שלי, בינתיים אתה זורם בדיוק לפי התוכנית שלי 🤩

pinky-and-the-brain-xeround-cloud-database-for-mysql.jpg

ממש לא פליטה, אני מאוד מגמתי ומכוון בפוסטים שלי, בינתיים אתה זורם בדיוק לפי התוכנית שלי 🤩
זה בסדר, אני יודע שאתה מתעצבן (ומאוד אפילו) גם אם אתה מנסה להראות כאילו ההטרלה שלך מצליחה. הקנאה לא יפה לך.

זה בסדר, אני יודע שאתה מתעצבן (ומאוד אפילו) גם אם אתה מנסה להראות כאילו ההטרלה שלך מצליחה. הקנאה לא יפה לך.

יפה אמרת, אבל זה נסיון עוד יותר פטתי.ואני אסביר למה - אני אפריורי לא יכול לקנא במישהו שעדיין לא עבר אותי. 👏

אני מכיר כמה טבעיים כאלה "עם גנטיקה מתורפת" שהם ממש טבעיים אבל מזריקים בלי שאף אחד ידע.
בלי לדבר על אף אחד ספציפי, אלא אם אתה נמצא 24/7 דבוק למישהו אין לך מושג מה הוא לוקח ולא לוקח.
כיום שיש לך ברוב מכוני כושר חברה בני 18 שמזריקים ובולעים כדורים ונראים חרא, ובא מישהו עם גוף מעל לממוצע הסביר מתחילות בצורה טבעית להתעורר שאלות. אם הבחור כאן טבעי (וגם אם לא), כל הכבוד.

• פותח/ת השרשור
כמה תמונות מהיום בלי פאמפ מהים של כל הגוף כדי שתבינו פרופורציה כמו ביקשתם.

405941_363497313673943_100000410338215_1339092_1435216301_n.jpg

409167_363498467007161_100000410338215_1339101_2147335719_n.jpg

מאוד מרשים. למרות שאתה נראה כמו ספרינטר ממוצע מינוס בארץ ... מה שגוזר מזה שכשרונות גנטים אילו אתלטים וספרינטרים בפרט

שמע..גוף עליון מדהים אבל בלי רגליים לדעתי זה לא שווה
כדאי לך לעבוד יותר על פלג גוף תחתון, תסתכל יותר על התמונה השלמה

אין ספק שיש כאן המון מה להעריך ואין ספק שהרמה מאוד גבוהה, אבל.

מבחינתי בלבד,
אם הוא טבעי, אם הוא מתאמן רק על משקל גוף, אם הוא שוקל 97, אם הוא אוכל "כמה שבא לו וכמה שיותר" וכו' וכו' וכו'

Is a big fucking IF
ולמי שמתקשה באנגלית,
זה חתיכת אם.

אני לא בא להטריל ולקבוע עובדות, אני פשוט קצת חשדן.
בכל מקרה - שאפו ענק, התוצאות מצויינות.

אין ספק שיש כאן המון מה להעריך ואין ספק שהרמה מאוד גבוהה, אבל.

מבחינתי בלבד,
אם הוא טבעי, אם הוא מתאמן רק על משקל גוף, אם הוא שוקל 97, אם הוא אוכל "כמה שבא לו וכמה שיותר" וכו' וכו' וכו'

Is a big fucking IF
ולמי שמתקשה באנגלית,
זה חתיכת אם.

אני לא בא להטריל ולקבוע עובדות, אני פשוט קצת חשדן.
בכל מקרה - שאפו ענק, התוצאות מצויינות.
בדרך כלל במשפטי תנאי אחרי האם יבוא גם אז..
אז אולי תסביר מה כוונתך?
אגב,לא כתבת טוב את המשפט באנגלית...

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית