הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שמן קנולה

erez163

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
איך שמן קנולה כשומן איכותי??
כלומר, כמו שאני לוקח 2 כפות שמן זית בבוקר.. אפשר לקחת 2 כפות שמן קנולה בצהריים? או שעדיף טחינה או חמאת בוטנים? (אני במסה)
תודה ושבת שלום...

תלוי איזה שמן קנולה וכמה %, יש שמנים עם שומן טרנאס (אומנם מעט אבל יש) ויש שמנים עם יותר פרופיל אומגה 6, לשמן זית יש עוד יתרונות כמו בריאות העור הורדת כולסטרול ושלל דברים, זה לא כזה עקרוני מבחינת תפריט.

• פותח/ת השרשור
אם אני רוצה לצרוך את השומנים בתפריט שלי משמנים (יותר נוח לי 2 כפות שמן זית מאשר 2 כפות טחינה - כי אני במטרה להעלות במשקל ונלחם על כל קלוריה..), על איזה שמנים כדאי להסתמך?? (או שאפשר רק שמן זית?)

תלוי מה אתה מחפש, אפקט בריאותי? טעם? כל דבר יש לו את היתרונות והחסרונות שלו.
מבחינת הטעם זה סלקטיבי, מבחינת בריאות שמן זית עדיף, מבחינת ערך קלורי ושומן בתפריט זה אותו הדבר.

• פותח/ת השרשור
טעם לא כזה משנה... העניין הוא יותר ערך קלורי ובריאות... אני יודע ששמן זית הוא השמן הבריא ביותר... אך האם כדאי להסתמך רק עליו (שוב מבחינה בריאותית)... הרבה יותר קל לי "לשתות" בארוחה 2 כפות שמן זית מאשר להוסיף 2 כפות טחינה.. (שוב.. אני נלחם על עוד קלוריות במטרה לעלות במשקל).. לכן אני מעדיף להשתמש בשמנים...

אז האם כדאי להסתמך רק על שמן זית ? (2 כפות בכל ארוחה? - לפי התפריט) או שכדאי להוסיף עוד סוגי שמנים - קנולה, שומשום, אבוקדו?? ואם כן איזה??

תודה רבה ושבת שלום

לדעתי כדאי שתגוון בין כמה סוגים מקורות שומן כמו (כמובן שאין צורך לצרוך את כולם ): שמן זית, שקדים\ אגוזים\ בוטנים\ פקאנים טבעיים, אבוקדו, שום שום (שממנו עושים את הטחינה), חמאת בוטנים, אומגה 3 , זרעי פשתן וכו..

• פותח/ת השרשור
השאלה אם יותר מידי שמן זית (6 כפות ביום) לא הופך לחיסרון... הרי לא כדאי להגזים עם כלום לא??

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה .. יש איזה שמן קנולה מומלץ???
אה ושאלה נוספת.. באיזה שמן כדאי לעשות טיגון עמוק (לסטייק או חזה עוף)?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית