הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה לצבור ידע

• פותח/ת השרשור Adi1
  • פורסם בתאריך

Adi1

משתמש מתחיל
33
0
נק' מוניטין:
0
33
0
HCG לוקחים במהלך הסיייקל קראתי את הפרוטוקל והבנתי שצריך 100iu כל יום זה הכי מומלץ אבל לא קשה לתת כל יום זריקה ויש גם את האופציה השניה 200iu פעמיים בשבוע השאלה שלי אם זה גם טוב כמו האופציה הראשונה אני רוצה להבין את זה טוב לא שאני מתכוון כרגע לעשות סייקל פשוט אני עכשיו רוצה להבין את העסק טוב לפני שאני יעשה משהו בעתיד וגם אני מבין שסייקל ראשון עושים טסט לבד לראות איך הגוף מגיב לחומר והאם שלוקחים את HCG מתחילת השבוע השני של הסייקל יתן יתאוששות מלאה למערכת ההורמונלית ואני מוסיף שזה אחלה אתר יש מה ללמוד ממנו הרבה אני מכיר אנשים שנכנסים על סייקל על עיוור ועושים מה שאומרים להם גם אני כמעט עשיתי את זה כבר הייתי חצי רגל בפנים אבל תודה לadimania שהוא יסביר לי שזה לא כדאי ועדיף לחכות ולצבור ידע וזה המטרה שלי לדעת כמה שיותר אני לא ממהר לשומקום ישלי את כל הזמן בעולם*

מספיק להזריק פעם בשבוע 500 יח' לא צריך להיסחף עם פעמיים בשבוע.
המטרה היא פה למזער למינימום אטרופיה של האשכים.

• פותח/ת השרשור
וכל משך הסייקל אני ממשיך פעם בשבוע עד הזריקה האחרונה ומחכה שבועיים ומתחיל pct

• פותח/ת השרשור
אם משהו לוקח דיבול לבד האם תהיה עליה במסה או שזה נטו נוזלים והאם כן הוא ישמור על התוצאות כי יש לי חבר שאמר לי שהוא התחיל סייקל ראשון דיבול זה העלה אותו בסביבות ה9 קילו בחודש וחצי ואחרי זה הוא ירד 5קילו והוא שמר על המסה שקיבל למרות שהיה לו ירידה בכוח אבל עדיין 4 קילו זה משמעותי וגם האם צריך לעשות HCG או שרק PCT למרות שאני קורא באתר שדיבול לבד זה לא ממולץ וכולי אבל ראיתי שהבילדרים של פעם זה היה אצלם הסטרואיד בין הטובים כי גם סייקל של טסט בתכלס מעלה בנוזלים ככה קראתי אז למה יש אנשים שנגד זה נגיד בגלל הרעילות לכבד סבבה יש LIV 52 וראבחול ששמעתי ש הם שומרים על הכבד

אם משהו לוקח דיבול לבד האם תהיה עליה במסה או שזה נטו נוזלים והאם כן הוא ישמור על התוצאות כי יש לי חבר שאמר לי שהוא התחיל סייקל ראשון דיבול זה העלה אותו בסביבות ה9 קילו בחודש וחצי ואחרי זה הוא ירד 5קילו והוא שמר על המסה שקיבל למרות שהיה לו ירידה בכוח אבל עדיין 4 קילו זה משמעותי וגם האם צריך לעשות HCG או שרק PCT למרות שאני קורא באתר שדיבול לבד זה לא ממולץ וכולי אבל ראיתי שהבילדרים של פעם זה היה אצלם הסטרואיד בין הטובים כי גם סייקל של טסט בתכלס מעלה בנוזלים ככה קראתי אז למה יש אנשים שנגד זה נגיד בגלל הרעילות לכבד סבבה יש LIV 52 וראבחול ששמעתי ש הם שומרים על הכבד
על תקח כדוגמא מה שעשו פעם. הם לא ידעו כלום מהחיים שלהם. ושנית חבר שלך אולי שמר על 4 קילו. אבל זה לא שריר נטו. אתה עולה בסייקל גם במים גם בשומן וגם בשריר. (היחס מכל דבר תלוי בהרבה גורמים) לאחר הסייקל מאבדים לא מעט נוזלים אבל לא את השומן שעלית. חבר שלך שמר על השומן ועל השריר לדעתי הוא שמר על ברובו על השומן שהוא עלה (ניחוש מלומד)

• פותח/ת השרשור
אז סייקל ראשון אמור להיות רק טסט למשך 10 שבועות 500 MGS מחולק ל2 זריקות בשבוע כול 3 וחצי יום זריקה HCG במהלך הסייקל מהשבוע השני 500IU בשבוע עד סוף הסיקל מחכה שבועיים מתחיל ניקוי PCT נולבדקס שבועיים ראשונים 20 מג ושבועיים אחרי 40 מג

---------- התגובה התווספה ב 14:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:14 ----------

ועדיף לעשות חיטוב ואז להתחיל את הסייקל לדוגמא על 10 אחוז שומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית