ייעוץ מולטי ויטמין

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
אני צורך מלא ירקות במהלך היום ואוכל מלא בוויטמינים - 10-15 ירקות ככה כל יום במאסה כרגע אם זה רלוונטי -אני צריך לקחת מולטי וויטמין או שזה לא כזה קריטי בשבילי?

• פותח/ת השרשור
ההמלצות של מר סטאר
קרדיט לטי-ניישן

Vitamin A – 25000 units
Vitamin D – 4000-5000 units
Vitamin C – Natural preferred 100-200 mgs/min + 4000 mg of ascorbic acid
Vitamin E – 1200 units
Thiamin, B1 – 100 mgs
Riboflavin, B2 – 60 mgs
Niacin, B3 – 100 mgs
Pyridoxine, B6 – 200 mgs
Pantothenic Acid, B5 – 100 mgs
Folic Acid – 5 mgs
Biotin – 100 mcg
B12 – 500 mcg
PABA – 100 mcg
Inositol – 500 mcg
Choline – 500 mcg
Calcium – 2 grams total (Calcium gluconate or calcium lactate better)
Phosphorus – 4 grams max (1:1.5 – 1:2 of calcium)
Magnesium – 1 gram (1:2 to calcium)
Potassium – 5000 mg (about equal with sodium)
Sodium - <10000 mg
Chlorine – 10000 mg
Copper – 5 mg
Zinc – 1 mg
Cobalt – 5 mg
Iron – 15 mg
Iodine - .15 mg
Manganese – 10 mg

ההמלצות שלו לא כאלה מוגזמות, תלוי את מי שואלים.

להרבה דברים מפה אפשר להגיע בלי כלכך הרבה בעיה אבל יש פה חלק מהדברים שאני לא כלכך מכיר ולא יודע במה יש אותם
במולטי וויטמין יש את כלללל הוויטמינים שרשומים פה ?

חשבת פעם למה ההמלצה היא 60-80 מ"ג? אולי גם תלך לפי ההמלצה שלהם לגבי צריכה יומית של חלבון?
כמובן שזה מאוד אינדיודאולי,אבל עושים כול הזמן עושים 1001מחקרים ומגדירים את הצריכה היומית של ויטמיינים מחדש כול פעם,אבל C עומד כיום על 80מ"ג כמו שחומצה פולית על 400 וסידן על 1200
אגב חח:sarcastic:יא חזק הקטע עם החלבון אחי הרגתה אותי.שהחברות הדפוקות האלה רושמות
סקופ חלבון כול יום וביום של אימון 2מנות,לא משנה מה התזונה האו המשקל גוף שלך חחח

כמובן שזה מאוד אינדיודאולי,אבל עושים כול הזמן עושים 1001מחקרים ומגדירים את הצריכה היומית של ויטמיינים מחדש כול פעם,אבל C עומד כיום על 80מ"ג כמו שחומצה פולית על 400 וסידן על 1200
אגב חח:sarcastic:יא חזק הקטע עם החלבון אחי הרגתה אותי.שהחברות הדפוקות האלה רושמות
סקופ חלבון כול יום וביום של אימון 2מנות,לא משנה מה התזונה האו המשקל גוף שלך חחח

עדיין לא ענית לי מה המשמעות של צריכה יומית של ויטמין סי. ולא התכוונתי לחברות, התכוונתי להמלצה של FDA.

עדיין לא ענית לי מה המשמעות של צריכה יומית של ויטמין סי. ולא התכוונתי לחברות, התכוונתי להמלצה של FDA.
ל FDA אין המלצות, הוא לא אחראי על קביעת המינונים רק הפיקוח.
יש כל מיני טבלאות לויטמינים, חלק מהם עושה ה USDA. ב FDA יושבים בעיקר מה שנקרא DRI COMMITTEE שהם בעיקר מ Nutrition Board of the Institute of Medicine,

The RDI is used to determine the Daily Value (DV) of foods, which is printed on nutrition facts labels in the United States and Canada, which is regulated by the Food and Drug Administration (FDA)​

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית