הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנץ' פרס

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
היי אני כרגע נמצא במאסה הגעתי כבר למשקלים של 45 ל13 חזרות 50 ל-11 חזרות 55 ל-9 חזרות ו60 לשביעייה ואני מתקדם יפה אני עובד בתכנית ABC ולחזה יש 3 תרגילים מרכזיים ועוד 2 קצת פחות
אני עושה בנץ' פרס ,פרפר ,ובנץ' בשיפוע חיובי לחזה עליון לפי הסדר שרשמתי הבעיה שאני עושה הכל ומתחיל גם מהבנץ' הרגיל כדי להתקדם מאימון לאימון אבל אחרי הבנץ' אני מותש כבר ובקושי נשאר לי מה להשקיע בתרגילים האחרים אז בנץ' בשיפוע חיובי אני תקוע על 45 ל-7 חזרות יש משו שיעזור לי להחזיר את הכח אחרי הבנץ' חוץ מלהשקיע פחות בבנץ' ויותר מנוחה יש משו שאני יכול לקחת ? תמר אולי יעזור ?

ABC זה לא לרמה שלך
אתה מתאמן מתחיל, התכנית המומלצת למתאמן ברמה שלך זה SS או AB
ABC זה למתקדמים יותר.

אולי במקום להתעסק בקקה תתעסק בעיקר?
המטרה שלך היא לעלות כמה שיותר בבנץ הרגיל, מה שמעבר זה רק עוד פמפום לא יעיל ברמה שלך ומונע התאוששות.
SS חביבי זה מה שיתן לך תוצאות, לא לטווח הקצר, לטווח הארוך.

• פותח/ת השרשור
ABC זה לא לרמה שלך
אתה מתאמן מתחיל, התכנית המומלצת למתאמן ברמה שלך זה SS או AB
ABC זה למתקדמים יותר.

צא מהסרט אחי מי אתה שתגיד לי שאני מתאמן מתחיל ולמה נראלך שצריך וותק כדי לעשות ABC
אני במאסה עד הקיץ אין לי זמן ל-SS אני מתחיל חיטוב עוד חודשיים וזה יקשה לי ממש על החיטוב אני מתחיל ישר אחרי הקיץ SS ואז יעבור ל-5*5 של ביל סטאר שאלתי שאלה לגבי אם אני יכול לקחת משו אחרי הבנץ' שיחזיר לי את הכח אם אתה בא להתנשא ואתה לא עוזר אז אל תגיב אחי

---------- התגובה התווספה ב 14:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:42 ----------

אולי במקום להתעסק בקקה תתעסק בעיקר?
המטרה שלך היא לעלות כמה שיותר בבנץ הרגיל, מה שמעבר זה רק עוד פמפום לא יעיל ברמה שלך ומונע התאוששות.
SS חביבי זה מה שיתן לך תוצאות, לא לטווח הקצר, לטווח הארוך.

להעלות בבנץ' הרגיל זה לא המטרה העיקרית שלי סליחה אם לא ניסחתי את זה נכון הייתה לי רק שאלה למה אני יכול לקחת אחרי הבנץ' כדי שיחזיר לי טיפה מהכח איזה משקה או משו או לנוח 3 דקות אם צריך (או שמנוחה ארוכה זה לא טוב ?)

צא מהסרט אחי מי אתה שתגיד לי שאני מתאמן מתחיל ולמה נראלך שצריך וותק כדי לעשות ABC
אני במאסה עד הקיץ אין לי זמן ל-SS אני מתחיל חיטוב עוד חודשיים וזה יקשה לי ממש על החיטוב אני מתחיל ישר אחרי הקיץ SS ואז יעבור ל-5*5 של ביל סטאר שאלתי שאלה לגבי אם אני יכול לקחת משו אחרי הבנץ' שיחזיר לי את הכח אם אתה בא להתנשא ואתה לא עוזר אז אל תגיב אחי

אתה חתיכת חוצפן, בא בן אדם שאומר לך דברים נכונים ומנסה לעזור לך ואתה מתעצבן עליו ישר. אתה מתאמן מתחיל ורמת המתאמן לא קשורה לוותק. אף אחד לא דיבר על וותק. עם המשקלים הנמוכים שלך אין לך מה לחפש בחלוקת ABC.

ומה שאתה יכול לקחת זה קצת שכל ולא לעשות 3 תרגילים שונים לחזה ו-13 חזרות לסט ומי יודע עוד כמה סטים. כמובן שאתה לא מפרט מה בדיוק אתה עושה ומצפה שיביאו לך כאן שיקויי קסמים.

אבל כמובן שאתה יכול לאכול תמר באמצע אימון וזה מה שיעיף אותך בחזרה!! עוד טמבל.

• פותח/ת השרשור
בסדר תן לי לפתוח את זה מההתחלה קודם מצטער סתם אני עצבני היום בלי שום קשר לפורום או למישהו פה ומצטער אם דיי התעלמתי ממה שרשמתם אני 4 חודשים בחדר כושר 4-5 אימונים בשבוע התחלתי FBW שלוש שבועות עברתי ל-AB חודשיים וחצי ואז עברתי לחלוקה של ABC ואני לא הולך לעשות SS עכשיו כמו שאמרתי מקודם אני יתחיל אחרי הקיץ SS ואם בבקשה אתם יכולים להסביר לי למה אני לא יכול להתאמן ABC ?
דרך אגב אם זה חמישייה אני חושב שאני יכול להרים אפילו 70 קילו או יותר
אז זהו אני מבקש רק סליחה ממי שלא הבין אותי נכון מפה תחליטו כבר מה שאתם רוצים

יש לך הפרעת קשב באימונים. אל תחליף תוכניות כל חודש.
אין לך מה לעשות אחרי הקיץ SS כי תוך שנייה תתקע במשקלים. את הזמן שלך בתור גור באימונים אתה צריך לנצל, והדרך הכי טובה היא SS.

יש לך הפרעת קשב באימונים. אל תחליף תוכניות כל חודש.
אין לך מה לעשות אחרי הקיץ SS כי תוך שנייה תתקע במשקלים. את הזמן שלך בתור גור באימונים אתה צריך לנצל, והדרך הכי טובה היא SS.

תשמע אני לא מסכים עם האמירה תעשה SS זה הכי טוב או שאתה מתחיל ואתה חייב SS.
אפשר להעלות משקלים ללא תכנית SS ומניסיון וגם מחברים אני רואה את זה
אני בעד תרגילים כמו סקוואט,דדליפטףובנץ את כולם אני עושה
אבל את התכנית עצמה לא חייב ..
יכול להיות שהוא בן 14 והוא מרים 60 בבנץ שזה יפה ותאמין לי הוא יכול לעלות יפה מאוד במשקלי עבודה.
למתאמן מתחיל שמרים 5 קילו כל צד הייתי ממליץ את התכנית הזאת אבל למתאמן שצבר משקל הוא יכול להתפתח גם ללא תכנית SS.

• פותח/ת השרשור
האמת אני עכשיו עוד מעט בן 18 שמע אפשר לזלזל אבל התחלתי מ5 קילו כל צד נכנסתי לתחום הפיתוח גוף אחרי שרזיתי 20 קילו ועד עכשיו הייתי רק רץ הרבה בקושי נגעתי במשקולות בשבילכם אולי זה חרא משקלים אבל בשבילי עשיתי כבר שינוי ענק ועליתי כבר 10 קילו שרובם שריר אני עושה בתכנית שלי סקוואט ובנץ' ומתח ומקבילים מהתרגילים המורכבים של ה-SS
אם אתם באים לזלזל בתכנית אתם טיפה יותר מנוסים וזכותכם מבחינתי רוב השינוי בגוף תלוי בתזונה ובשעות שינה כל עוד התכנית שלך לא דפוקה ממש אתה תתפתח

לבן אדם אין זמן או רצון לבצע SS אז מה אתם מתעקשים אפשר לחשוב ש SS זאת תורה שהתקבלה מאלוהים.
בקיצור ולעניין. תנסה לקחת טיפה יותר מנוחה בין הסטים.

יכול להיות שהוא בן 14 והוא מרים 60 בבנץ שזה יפה ותאמין לי הוא יכול לעלות יפה מאוד במשקלי עבודה.
למתאמן מתחיל שמרים 5 קילו כל צד הייתי ממליץ את התכנית הזאת אבל למתאמן שצבר משקל הוא יכול להתפתח גם ללא תכנית SS.
יופי, הגבת רק לסיפא...
מה שהוא צריך לקחת מהRANT שלי על SS, זה שלא יהיה לו מה לעשות איתה אחרי הקיץ, אם הוא רוצה SS, אז עכשיו זה הזמן.

זה לא משנה אם תעשה SS או לא, העיקר שלא תעשה משהו כמו ABC.
למה לך לפצל ככה?
אתה לא מספיק להתאושש מאימון לאימון?

• פותח/ת השרשור
תודה על ההבנה 😃 יותר נח שנותנים עצות ולא תוקפים
אם כל הכבוד לא הבנתי למה לא לעשות ABC מה רע בתכנית כזאת בשבילי(רציני אני שואל) ?
אני עובד 4 פעמים בשבוע לפחות ככה שכל שריר מקבל עבודה פעם ב-4-5 ימים וזה זמן מנוחה אידיאלי לשריר

אם אני לא הולך לעבור ל-SS לזמן הקרוב כדאי להוסיף חלק מהתרגילים בתכנית הזאת במקום חלק מהתרגילים בתכנית שלי ? ואיזה כמות חזרות וסטים לעשות אם אני מוסיף ?

אתה לא רוצה - אל תעשה SS, אבל עם 45 ק"ג בנץ' אין לך מה לחפש ב-ABC. אתה לא צריך תכנית של יותר מארבעה (כן, ארבעה, וחלק פה אפילו יגידו שלושה) תרגילים באימון.

• פותח/ת השרשור
45 קילו ? אני על 60 קילו לשביעייה ויכול נראה לי גם 65 לחמישייה תקרא מה שרשמתי למעלה

זה שהוא יכול להתקדם עם תכניות אחרות ברור. אבל זה עדיין לא סותר את זה ש-SS היא התכנית הכי טובה למתחיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית