עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הלוואי שאלה היו הצרות שלי..חחחחחח בוא קח ממני 5ס"מ.. אני 185 אי אפשר להביא בוסה כמו שצריך,
אי אפשר לנשק בחורות צריך למצוא בחורה גבוה.. אני אישית באיזה מסיבה הרמתי מישי על הידים שלי כי כאב לי הגב אחרי כמה דקות.. אל תתבאס על הגובה שלך אחי, יש כאלה 16X מה הם יגידו?
אולי אתה late bloomer. מיקי(שהעליתי את הסקווט שלו לפורום לפני כמה ימים) התגייס בגובה 170 ס"מ והשתחרר בגובה 182 ס"מ.
סיבה טובה להתפתח לרוחב ;susssהעניין של הבחורות טיפה מציק לי כשזה מגיע לעקבים.. זה לא שכולן עוברות אותי בגובה אבל זה גם העניין עם החברים שלי וזה טיפה משפיע על הבטחון העצמי שלי, אני מוצא את עצמי מתעסק בעניין הגובה כבר יותר משנה באופן אובססיבי דבר שאף פעם לא התעסקתי בו כי פשוט לא הייתה לי בעיה עם זה.
שירות קרבי או במשרד?
: )
מה הקשר בעיה פסיכולוגית? יש מצב שזה לא בעיה רפואית אבל אני לא יודע מה קרה לגובה שלי אני אומר לך את האמת, מאז שהתחלתי להתאמן זה קרה לי(ולא אני לא אומר שזה בגלל המשקולות) אבל לא יודע מה קרה...
זה סתם עניין שמציק לי אני בטוח שאם אתה היית בגובה הזה ורוב החברים שלך עוברים אותך בקצת\הרבה זה היה מפריע לך. כנ"ל לגבי בחורות עם עקבים או דברים בסגנון, זה פשוט דבר שאני לא רגיל אליו ובגלל זה זה כל כך מעצבן אותי.
אני פשוט לא יודע למה לקשר את זה כי זה לא נראלי הגיוני שילד בגיל ההתבגרות שלו במשך שנה לא גודל אפילו בסנטימטר\2 (ויש לי מעקב של גובה שעשיתי)
פיי 3 וחצי שנים.. אני משנה וחצי בערך משתגע לא רוצה לחשוב אם היה אחרת..
באמת שזה מסתכל והנה אתה יכול להבין אותי בתור אחד שהיה יחסית גבוה מהחברים שלו כשהיית קטן פתאום כולם עוקפים אותך וזה פשוט מסתכל.. אני לא מבין מה לא בסדר ולמה זה קרה כי תאכלס בשנה שנתיים האחרונות כולם תפסו גובה (ושאני אומר כולם זה באמת כולם) וכאילו אני נעצרתי בשיא הגדילה שאמורה להיות בגיל הזה.
וואלה אני לא יודע מה לחשוב אבל לפחות אתה מבין אותי זה הרגשה של תסכול.
הלכת לרופא או משהו?
סיבה טובה להתפתח לרוחב ;susss
אבל גם מבחינת גובה אין לך מה לדאוג. רוב הסיכויים שעוד לא סיימת את הגדילה שלך.
מה שבטוח - שזה לא קשור לאימונים.