הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה שמציקה לי בנושא הגובה שלי

אני אמנם 180(ביום טוב) אבל בצעירותי הייתי שחקן כדורסל ככה שכל החברים שלי באותה תקופה וכל האנשים שהסתובבתי איתם היו 1.90+ . אל תתבאס. כמו שאמרתי בנות מסתכלות למטה גם ככה וחוץ מבחורות מה זה משנה מה הגובה שלך?

אין שום דבר יותר חיובי בלהיות גבוה מאשר נמוך, גם ככה ההבדל הוא מינורי, מה זה 14-15 ס"מ הבדל... לא רואים את זה כל כך

• פותח/ת השרשור
חחחחחח בוא קח ממני 5ס"מ.. אני 185 אי אפשר להביא בוסה כמו שצריך,
אי אפשר לנשק בחורות צריך למצוא בחורה גבוה.. אני אישית באיזה מסיבה הרמתי מישי על הידים שלי כי כאב לי הגב אחרי כמה דקות.. אל תתבאס על הגובה שלך אחי, יש כאלה 16X מה הם יגידו?
הלוואי שאלה היו הצרות שלי..
זה סתם מעצבן נגיד כשזה מגיע לעקבים ואז כל בת נראית כמו איזה הר אדם אבל זה לא העיקר, אני יותר מתבאס בשביל עצמי כי להיות גבוה זה משהו שתמיד רציתי(ואני ריאלי אני לא מתכוון על 1.90 וכאלה כולה עוד איזה כמה סנטימטרים לפחות לשאוף ל 1.80)
זה סתם מעצבן וכמו שאמרתי גם מבחינה חברתית (עם החברים שלי) זה קצת מציק לי..

העניין של הבחורות טיפה מציק לי כשזה מגיע לעקבים.. זה לא שכולן עוברות אותי בגובה אבל זה גם העניין עם החברים שלי וזה טיפה משפיע על הבטחון העצמי שלי, אני מוצא את עצמי מתעסק בעניין הגובה כבר יותר משנה באופן אובססיבי דבר שאף פעם לא התעסקתי בו כי פשוט לא הייתה לי בעיה עם זה.
סיבה טובה להתפתח לרוחב ;susss
אבל גם מבחינת גובה אין לך מה לדאוג. רוב הסיכויים שעוד לא סיימת את הגדילה שלך.
מה שבטוח - שזה לא קשור לאימונים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני באמת מקווה שאני עוד אמשיך לגדול ולגבוה..(ואני באמת מקווה שלא הכל תלוי בתזונה כי כרגע אני בחיטוב והתזונה לא מי יודע מה בגלל הגרעון הקלורי)
דרךאגב הקטע הזה שהוא גבה 12 ס"מ בגיל מאוחר נשמע לי קצת הזוי.

אחי מה אתה רציני? מה יש לך להתבאס? רוב הבחורות עם עקבים לא עוברות את ה1.70, ואם כן וואלה זה גם לא יפה. טוב כל אחד והטעם שלו, אני לא אוהב גבוהות.
זה בולשיט עיניין הגובה, כל עוד אתה לא ממש נמוך [1.60], אז באמת אין לך מה לדאוג.
אתה פשוט ילד[לא בקטע מעליב], אז זה קצת מפריע לך, אבל זה ממש שטויות... בחורות לא שמות על זה

• פותח/ת השרשור
אני גם לא אוהב בחורות גבוהות מדי אבל כמו שאמרתי זה לא רק זה, זה עניין גדול של תסכול בזמן שהחברים שלי יותר גבוהים ממני.ואתה יודע תמיד יש את הרצון הזה לגבוה עוד זה כאילו מעמד נמוך כזה חחחח לא יודע איך להסביר את זה

חח אתה הרווחת גם אני 1.70 אבל אני מת על בחורות גבוהות, בקושי יכול להסתכל על הנמוכות..
נדפקתי.

איכס, כמה יצורים נחותים גנטית מתחת ל1.85 יש פה, זה לא יאמן....

האבולוציה פסחה עליכם ונשארתם גמדי שדה, תתמודדו. 😃

אני ו2 האחים שלי הפסקנו לגבוהה בגיל 13-14 בערך (178 בערך כולנו), מה הגובהה של אמא שלך? יש לא מעט אנשים שגובהים גם אחרי גיל 17.

מה הקשר בעיה פסיכולוגית? יש מצב שזה לא בעיה רפואית אבל אני לא יודע מה קרה לגובה שלי אני אומר לך את האמת, מאז שהתחלתי להתאמן זה קרה לי(ולא אני לא אומר שזה בגלל המשקולות) אבל לא יודע מה קרה...
זה סתם עניין שמציק לי אני בטוח שאם אתה היית בגובה הזה ורוב החברים שלך עוברים אותך בקצת\הרבה זה היה מפריע לך. כנ"ל לגבי בחורות עם עקבים או דברים בסגנון, זה פשוט דבר שאני לא רגיל אליו ובגלל זה זה כל כך מעצבן אותי.
אני פשוט לא יודע למה לקשר את זה כי זה לא נראלי הגיוני שילד בגיל ההתבגרות שלו במשך שנה לא גודל אפילו בסנטימטר\2 (ויש לי מעקב של גובה שעשיתי)

הגיוני הגיוני,
עד גיל 13 הייתי 1.70 שזה היה אז אחד הכי גבוהים, גם בכדורסל שמו אותי להיות מתחת לסל תמיד.
היום אני בן 16.5 לא גבהתי סנטימטר אחד כבר 3 וחצי שנים. כל מי שהגיע לי לכתף עכשיו עוקף אותי בראש.
זה באסה האמת גם אני התחלתי לבדוק אם יש משהו לעשות בנידון אם אפשר לגרד עוד כמה סנטימטרים בדרך כלשהי אבל כנראה שרק הזמן יגיד.
- דרך אגב זה לא קשור לחד"כ כי נכנסתי לחד"כ פעם ראשונה לפני שנה בערך
חח בקיצור אחי אתה לא לבד אם זה מנחם !

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
פיי 3 וחצי שנים.. אני משנה וחצי בערך משתגע לא רוצה לחשוב אם היה אחרת..
באמת שזה מסתכל והנה אתה יכול להבין אותי בתור אחד שהיה יחסית גבוה מהחברים שלו כשהיית קטן פתאום כולם עוקפים אותך וזה פשוט מסתכל.. אני לא מבין מה לא בסדר ולמה זה קרה כי תאכלס בשנה שנתיים האחרונות כולם תפסו גובה (ושאני אומר כולם זה באמת כולם) וכאילו אני נעצרתי בשיא הגדילה שאמורה להיות בגיל הזה.
וואלה אני לא יודע מה לחשוב אבל לפחות אתה מבין אותי זה הרגשה של תסכול.
הלכת לרופא או משהו?

פיי 3 וחצי שנים.. אני משנה וחצי בערך משתגע לא רוצה לחשוב אם היה אחרת..
באמת שזה מסתכל והנה אתה יכול להבין אותי בתור אחד שהיה יחסית גבוה מהחברים שלו כשהיית קטן פתאום כולם עוקפים אותך וזה פשוט מסתכל.. אני לא מבין מה לא בסדר ולמה זה קרה כי תאכלס בשנה שנתיים האחרונות כולם תפסו גובה (ושאני אומר כולם זה באמת כולם) וכאילו אני נעצרתי בשיא הגדילה שאמורה להיות בגיל הזה.
וואלה אני לא יודע מה לחשוב אבל לפחות אתה מבין אותי זה הרגשה של תסכול.
הלכת לרופא או משהו?

חח האמת לא הלכתי לרופא וזה לא כל כך הפריע לי עד השנה שקראו לי גמד פעם ראשונה :(.
ופתאום שמתי לב שאני כבר לא הולך להיות 1.9 כמו שצפו לי בילדותי חח.
אני לא יודע אם כדאי ללכת לרופא כי מה הוא כבר יכול לעשות? לתת לי אבקת קסם שתהפוך אותי לשחור 2.1? ניראה לי שזה פשוט הגנים ומקווה שאני עוד אצליח לגרד עוד לפחות 5 ס"מ.
אם באמת יש איזה טיפול או משהו לעשות אז אני אשמח לבדוק את זה, ממה שקצת ניסיתי לגשש הבנתי שיש איזה טיפול בהורמוני גדילה אבל שנותנים אותו לילדים קטנים שמאבחנים אצלם באמת בעיית גדילה ואם עוברים את הטיפול כשלא צריך יש סיכוי גדול שתתפתח אצלך מחלת גדילה (אנשים שלא מפסיקים לגבוה).
בקיצור אחי תמצא מישהי 1.6 הכי סקסי ונפטרו הבעיות חח.

נערך לאחרונה:
סיבה טובה להתפתח לרוחב ;susss
אבל גם מבחינת גובה אין לך מה לדאוג. רוב הסיכויים שעוד לא סיימת את הגדילה שלך.
מה שבטוח - שזה לא קשור לאימונים.

אני דווקא שמעתי שאימון אינטנסיבי ( לא רק מישקולות) בילדים ונוער פוגע בהורמון הגדילה. אים אני זוכר הם בדקו ילדים ספורטאים וגילו כי הם נמוכים מהממוצע.

השאלה איזה ספוראטים. מישהו שמכינים אותו לאולימפיאדה ומתאמן כל יום כל היום, זה מכניס את הגוף לסטרס כלשהוא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית