הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיה שמציקה לי בנושא הגובה שלי

• פותח/ת השרשור
חח האמת לא הלכתי לרופא וזה לא כל כך הפריע לי עד השנה שקראו לי גמד פעם ראשונה :(.
ופתאום שמתי לב שאני כבר לא הולך להיות 1.9 כמו שצפו לי בילדותי חח.
אני לא יודע אם כדאי ללכת לרופא כי מה הוא כבר יכול לעשות? לתת לי אבקת קסם שתהפוך אותי לשחור 2.1? ניראה לי שזה פשוט הגנים ומקווה שאני עוד אצליח לגרד עוד לפחות 5 ס"מ.
אם באמת יש איזה טיפול או משהו לעשות אז אני אשמח לבדוק את זה, ממה שקצת ניסיתי לגשש הבנתי שיש איזה טיפול בהורמוני גדילה אבל שנותנים אותו לילדים קטנים שמאבחנים אצלם באמת בעיית גדילה ואם עוברים את הטיפול כשלא צריך יש סיכוי גדול שתתפתח אצלך מחלת גדילה (אנשים שלא מפסיקים לגבוה).
בקיצור אחי תמצא מישהי 1.6 הכי סקסי ונפטרו הבעיות חח.
אני ממש יכול לעשות סינון מכל הבחורות ולבחור אותן מקטגוריה של עד 1.60 חחח..
כמו שאמרתי זה לא רק הבחורות אבל זו בהחלט אחת מהסיבות.
האמת הלוואי הייתה לי את המחלה הזאת של לא להפסיק לגבוה חחחח אני לא אתנגד לזה.
גם לי פתאום קראו גמד כאילו בצחוק כזה משהו שבחיים לא שמעתי לפני וזה באמת הדליק אצלי נורה אדומה.
העניין מבאס אבל מעניין אותי אם יש באמת איזה טיפול רפואי כי גם אצלך זה מאוד מוזר היית מאוד גבוה שהיית קטן ואני לא מבין את העניין שהגדילה הפסיקה.(גם אם לא לגבוה באיזה 5-10 ס"מ לפחות לגבוה בסנטימטר שתיים שזה גם אפילו לא קרה)
אני אולי אלך להתייעץ עם רופא למרות ששבאמת לא נראלי שהוא יעשה איזה משהו מיוחד.

נערך לאחרונה:
חוץ מטיפולים רפואיים אתה לא יכול לעשות שום דבר בקשר לזה וזה כנראה יהיה הגובה הסופי שלך (בערך, אולי עוד פרץ גדילה נוסף). וזה שהחברים שלך עקפו אותך בסיבוב, לבני אדם שונים יש תקופות גדילה שונות.
melamed,הייתי בגירעון קלורי עצום, ממש עצום(1000 קלוריות ליום במקרה הטוב) לתקופה ארוכה יחסית(מגיל 14-17 בערך), ב17 הייתי 1.74 בערך ותוך שנה וחצי(18.5) הגעתי ל1.86...

אני ממש יכול לעשות סינון מכל הבחורות ולבחור אותן מקטגוריה של עד 1.60 חחח..
כמו שאמרתי זה לא רק הבחורות אבל זו בהחלט אחת מהסיבות.
האמת הלוואי הייתה לי את המחלה הזאת של לא להפסיק לגבוה חחחח אני לא אתנגד לזה.
גם לי פתאום קראו גמד כאילו בצחוק כזה משהו שבחיים לא שמעתי לפני וזה באמת הדליק אצלי נורה אדומה.
העניין מבאס אבל מעניין אותי אם יש באמת איזה טיפול רפואי כי גם אצלך זה מאוד מוזר היית מאוד גבוה שהיית קטן ואני לא מבין את העניין שהגדילה הפסיקה.(גם אם לא לגבוה באיזה 5-10 ס"מ לפחות לגבוה בסנטימטר שתיים שזה גם אפילו לא קרה)
אני אולי אלך להתייעץ עם רופא למרות ששבאמת לא נראלי שהוא יעשה איזה משהו מיוחד.

ברור שזה לא רק עניין הבחורות חח והמחלה הזאת של לא להפסיק לגבוה כן? אתה רוצה להיות 2.5?
וכן זה מבאס מהרבה בחינות אבל זה מה שאתה וקיבלת צריך לקבל את זה יפה.
סבבה שאתה הולך לרופא, תודיע בבקשה אם זה היה ביזבוז זמן ומה הוא אמר. אם החדשות טובות אני אבדוק גם.
חח בהצלחה אחי !

• פותח/ת השרשור
melamed,הייתי בגירעון קלורי עצום, ממש עצום(1000 קלוריות ליום במקרה הטוב) לתקופה ארוכה יחסית(מגיל 14-17 בערך), ב17 הייתי 1.74 בערך ותוך שנה וחצי(18.5) הגעתי ל1.86...
זאת אומרת שהמשכת לגבוה מגיל 17?
יש פה בשורות טובות גם הלוואי וזה המקרה שלי, כי לפי מה שהבנתי לא הכי טוב לגדילה להיות בגרעון קלורי אז יש בי איזה פחד שזה ישפיע אבל אני רואה שלא.
אתה רציני שתוך שנה וחצי גבהת 12 ס"מ? ועוד מגיל 17? זה פשוט מטורף והלוואי זה יקרה לי גם שפתאום תגיע איזה צמיחה..
היית מופתע או משהו? חחחח

---------- התגובה התווספה ב 19:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:19 ----------

ואם אני אלך לרופא אני אגיד לך למרות שזה באמת נראלי בזבוז אבל יש איזה בדיקה כזאת של צפיפות עצם(אם אני לא טועה) או משהו עם הגודל של היד (אני זוכר ששמעתי משהו על זה פעם) שיכול להגיד על הגובה הסופי לא?

נערך לאחרונה:
כן המשכתי לגבוה, אגב הזכירו פה גם את נושא הזקן והכל ואצלי הזקן גם התחיל רצינית רק מ 16.8 בערך...
והאמת שהייתי נורא מופתע, נורא קיוויתי לזה ובסוף זה הגיע(לשמחתי) וגם כי אני משחק כדורסל חובבני 😃

• פותח/ת השרשור
כן המשכתי לגבוה, אגב הזכירו פה גם את נושא הזקן והכל ואצלי הזקן גם התחיל רצינית רק מ 16.8 בערך...
והאמת שהייתי נורא מופתע, נורא קיוויתי לזה ובסוף זה הגיע(לשמחתי) וגם כי אני משחק כדורסל חובבני 😃
אני גם משחק לפעמים כדורסל.. הכוונה אני מאוד אוהב את התחום ובעיקר בקיץ אני הייתי הולך כמעט כל יום למגרש(למרות שאין קשר בין כדורסל ולבין הגובה לפי מה שאני יודע)
אתה מתכוון שהזקן התחיל להיות מלא וקוצני כזה רק מגיל 16.8?
כי אמרתי אצלי יש זקן אבל לא מלא ולא קוצני כזה אתה יודע כאילו של מתבגר חחחח
הלוואי וזה באמת יגיע אני ממש מת לגבוה אני יודע שאחרי השנה הזאת אני יכול להמשיך לקוות אבל כלום לא יקרה.
עשית איזה משהו שונה בשנה הזאת? או שאפילו עם הגרעון הזה לא עשית שום דבר מיוחד ופשוט גבהת?
(דרך אגב מה הגובה של ההורים שלך?)

אם אתה במצב שאתה מתעסק בזה כל היום וזה מפריע לך לנהל חיים נורמאליים אתה תמיד יכול לעשות limb lengthening surgery או להתאשפז קצת בשלוותה

• פותח/ת השרשור
אם אתה במצב שאתה מתעסק בזה כל היום וזה מפריע לך לנהל חיים נורמאליים אתה תמיד יכול לעשות limb lengthening surgery או להתאשפז קצת בשלוותה
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות מהתגובה הטיפשית שלך..
אתה מוזמן לעוף לי מהאשכול

למה טיפשית?
הרי אתה זה שחיפש דרך בה תוכל לגבוה והדרך היחידה לעשות זאת בגילך היא limb lengthening (או wishful thinking שתתחיל לצמוח פתאום בגיל 18)
אני לא יודע באיזה רמה זה מפריע לך אז השתמשתי ב"אם"..ואם זה כן מפריע לך או למישהו ברמה שהוא חושב על זה כל היום וזה מפריע לו לתפקד אז או שהוא יכול להכנע לבעיה הפסיכולוגית ולעשות ניתוח או לנסות להלחם ברגשי הנחיתות הלא פרופוציונאליים שלו או להתאשפז אם זה לא הולך.

• פותח/ת השרשור
limb lengthening זה ניתוח? אם כן לא מעוניין בדברים האלה
זה מפריע לי אני אומר את האמת.. כי בחיים שלי לא הייתי צריך להתמודד עם כזה דבר כי לא הייתה לי בעיה ומה שמפריע לי שהגובה יותר משנה וחצי נשאר קבוע ולא זז אפילו במילימיטר.. אני כבר לא יודע מה לחשוב

http://he.wikipedia.org/wiki/הארכת_...99.D7.9D_.D7.91.D7.99.D7.A9.D7.A8.D7.90.D7.9C
זה משהו שבדרך כלל נעשה על ידי גמדים או חולי נפש..לא משהו שמישהו במימדים שלך צריך לחשוב עליו בכלל.
כנראה תמיד היית רגיל לתפוס את עצמך בצורה מסוימת ביחס לחברה הסובבת אותך ובגלל שנכון להיום אתה נחשב כיותר נמוך ביחס לחברה אתה נותן לזה אוטומטית להשפיע עליך ומעניק לזה משמעות מיותרת...אני מאמין שאתה בעצמך מבין שהכל בראש וזה ישפיע עליך רק אם תתן לזה להשפיע כי למזלך אתה לא איזה גמד מעוות שאנשים יפסלו ממבט ראשון ורב הסיכויים שזה מפריע לך רק זמנית רק בגלל שאתה צריך קצת זמן להתרגל ללהיות ה"נמוך"
ועוד מעט אתה תשלים עם זה ותשכח מזה בכלל כי תראה שאתה היחיד שמעניק לזה משמעות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית