הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ leg press -squat

• פותח/ת השרשור itay301
  • פורסם בתאריך

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
יש לי אימון רגליים פעם ב-4-5 ימים והשאלה זה אם אני יכול לעשות אימון אחד לג פרס ואימון שני סקוואט וככה בסדר הזה או שלבחור אחד מהתרגילים ?

• פותח/ת השרשור
אני רוצה להוסיף השאלה זה אם אשפר לעשות אימון ככה אימון ככה כי שניהם עובדים על אותם שרירים פחות או יותר או שצריך לבחור אחד מהתרגילים

אני מניח שאתה מפצל את האימונים לא?
יש לך רק תנועה אחת של לחיצה (רגליים)?
איזה תרגילים אתה עושה?

משקלי עבודה סבירים. אני לא הולך ציין פה כי אז יתחילו עם השטויות של חובות לראק ואין לי איך לצלם ואין גם זמן לזה. אז משקלי העבודה סבירים. תמיד אפשר להשתפר.

• פותח/ת השרשור
האמת אני דיי מתחיל אני עובד לפי פיצול ABC
סקוואט 70 קילו אבל לסטים של 10 (סקוואט חלש אני יודע אני יתחיל לרדת במספר חזרות ולהעלות משקלים)
ולג פרס אני מגיע ל90 קילו ל-7
וחוץ מזה יש לי כפיפת ברכיים ופשיטת ברכיים עם 65 קילו ל-7 ופשיטת ברכיים אני מגיע ל-70 קילו ל-7
משקלים סבירים או נמוכים ?

---------- התגובה התווספה ב 12:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:11 ----------

אני מתחיל אימון פעם עם לגפרס ופעם עם סקוואט.
נשמע יותר טוב רק שנראה לי אני ייקח את זה לכיוון של 3 אימונים סקוואט ו2 אימונים לג פרס (קצת יותר חשוב לי לשפר את הסקוואט יותר מאשר הלג פרס )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית