הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משהו שיעורר תאבון

חיפה בנשמה

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
0
35
0
אהלן

תשמעו לאחרונה נכנסתי לתקופה שאין לי תאבון, בכל זאת אני אוכל, אבל אני ממש מתענה
לפני התקופה הזאת לא הייתי לי בעיה להכניס אוכל ובכמויות מכובדות (בכל זאת עליתי 20 קילו בערך, הייתי תת משקל)
עכשיו אני בתקופה הזאת שאין תאבון ואני חושב שזה פוגע לי באימונים..

אז לשאלה, יש משהו שיוכל לעזור לי לצאת מהתקופה הזאת?

שמע אם לא תוכאל לא תגדל !
אם קשה לך להכניס מוצק לפה תשתה גייניר או משו במקרה הכי גרוע אפשר לקחת כדורים מעוררי תאבון אבל זה לא כ''כ טבעי עדיף לאכול בכוח אני חושב....

תנסה להכניס קלוריות מאוכל נוזלי ולא מוצק תעשה לך כל מיני שייקים אחי עם תמרים שיבולת שועל אגוזי מלך אבקת חלבון בננות וכו' תאמין לי שזה טוב אתה יכול לשתות את זה בכיף למרות שזה די משביע אבל זה 1400~1500 קלוריות טעימות וקלות להכנסה אחי סומך עלייך שתחשוב על משהו טוב
בהצלחה !

• פותח/ת השרשור
אני יודע שאם אני לא אוכל אני לא אגדל... בכל זאת אתה אומר לאחד שנראה כמו 2 שהוא היה מוקדם.. 20-22 קילו זה לא פשוט לעלות ועליתי.
עכשיו נתקלתי בתקופה לא טובה.. ואני לוקח גיינר ואבקת חלבון, אבל אני לא יכול לחיות על זה.. הייתי מכניס לפני התקופה 4-5 ארוחות טובות וזה בלי ה-בין ארוחות.. עכשיו בקושי אני מצליח להכניס 3 ארוחות
אם אני אדחוף בכוח אני יודע שאני אקיא כי יש לי טבע שאני מקיא אם אני דוחף אוכל בכוח

וnetanel151 תאמין לי את השייקים שאני עושה לי בתקופה הזאת כלב לא יכול לעקל ובכל זאת אני שותה..

בסדר בינתיים אני אחכה עוד קצת, אם אני אראה שהתקופה הזאת לא עוברת נעבור למשהו אחר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית