הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS הגרסה היותר מתקדמת

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
הגרסה הזאת של SS מומלצת ?
אימון 1
סקוואט – 3×5
לחיצת חזה – 3×5
דדליפט – 1×5
מקבילים – 3 סטים
חתירת פנדליי – 3×5
בטן – 3 סטים

אימון 2
סקוואט – 3×5
לחיצת כתפיים – 3×5
פאוור קלין – 3×5
מתח – 3 סטים
בטן – 3 סטים

ברגיל פאוורקלין ב SS זה 5 סטים של 3 חזרות נכון ? בשינוי הזה זה לא ככה ? זה 3 סטים של 5 חזרות ?
אחרי דדליפט החתירה תיהיה באותם המשקלים אילו לו הייתי עושה דדליפט ? (אני לא חושב...)
אם לא אז לא כדאי פשוט לעשות חתירה וקלין לסירוגין ?

לגבי השאלות שלך חתירה אחרי דדליפט לא כבדה כמו חתירה בלי דדליפט פאוור קלין נשאר אותו הדבר ותעשה או חתירה או קלין לבחירתך

יש לך טעות קטנה הגרסט המתקדמת נראת כך...

A
סקוואט 3X5
לחיצת חזה 3X5
דדליפט 1X5
מקבילים 2X8 בתוספת משקל (אני פשוט יודע שאתה כבר ברמה שאתה מוסיף משקל ותנסה במקבילים לשמור על טמפו של חזרה שלילית 3 שניות עלייה 2 שניות וכיווץ טריספ בסוף שנייה אחת בשביל להגדיל את היד אחורית)

B
סקוואט 3X5
לחיצת כתפיים 3X5
פאוורקלין 5X3 / בנט אובר ראו 3X5
מתח עם הכפות ידיים כלפיך 2X8 בתוספת משקל (פה הכי יתאים טמפו של חזרה שלילית 4 שניות עלייה 2-3 שניות וכיווץ בסוף של שנייה)

ובסוף האימון האחרון של השבוע עוד 2-3 סטים לביספ ו2-3 סטים לטריספ
בתרגיל עזר לטריספ עם אתה מתקשה בלחיצות מעל הראש תעשה לדוגמא פשיטה מעל הראש עם אתה מתקשה בלחיצת החזה תעשה לחיצת חזה באחיזה צמודה ואם אתה פשוט רוצה להגדיל את הטריספ יותר אז פשיטה בפולי עליון לגבי ביספ אני ממליץ לעשות באחיזה נייטרלית-רחבה עם מוט

ולסיכום טיפ שאני יודע שאתה רוצה ידיים גדולות יותר אז בידיים מה שמשנה זה לא המשקל מה שמשנה זה הקצב של החזרות כמה שניות למעלה כמה שניות למעטה וכמה שניות הכיווץ וכמו בכל שאר התרגילים טכניקה טובה באה לפני הכל עם תראה בילדרים עושים ביספ בחרא טכניקה תזכור שזה לא בשבילך בדיוק כמו שABCDE לא בשבילך

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הגרסה שהבאתי זה בידיוק כמו שכתוב במאמר "שאלות תשובות על SS" בפורטל.

ולא הבנתי את העצה שלך לגבי המתח והמקבילים, מה זה טמפו ?

ולמי שאמר - למה אני לא אצליך להתקדם מאימון לאימון ? אז מי כן יצליח ? ולמי השידרוג הזה מתאים ? הרי זה עדיין SS, ו SS זה תוכנית למתחילים. אז למי זה מתאים, לכאלה שעושים פעם שנייה או משהו ?

כן אחי, הרי השריר יודע מתי אתה מרים את הגוף ומתי אתה מרים מוט, וכשאתה מרים את הגוף - הטמפו הוא זה שקובע!
למה למען השם נראה לך שאתה צריך לעשות מתח ודיפס באופן שונה מזה שאתה עושה בנץ' פרס, ולהקפיד על פאקינג טמפו?!

היה מכוון למי שענה לך - טמפו זה קצב. עוד שטויות של וינגייט - time under tension, וכל השטויות האלה.

כן אחי, הרי השריר יודע מתי אתה מרים את הגוף ומתי אתה מרים מוט, וכשאתה מרים את הגוף - הטמפו הוא זה שקובע!
למה למען השם נראה לך שאתה צריך לעשות מתח ודיפס באופן שונה מזה שאתה עושה בנץ' פרס, ולהקפיד על פאקינג טמפו?!

אין קשר לזה שהם במשקל גוף אני מצטער שזה מה שהבנתה אני מתכוון לזה שאלו שניתרגילים שנמצאים שם בשביל להגדיל את הידיים יותר (מקבילים יד אחורית ומתח הפוך ביד קידמית) ושאתה עובד בשביל פיתוח ולא בשביל כוח מה שמשנה זה לא המשקל אלה איך אתה מבצע את התרגיל וכן זמנים של חלקי החזרה חשוב מאוד עם רוצים ידיים גדולות

• פותח/ת השרשור
תכלס למה לא...
בנץ כבד אתה עושה כדי להתחזק. מתח ודיפס זה תרגיל עזר, אז עבודה יותר איטית אולי יכולה לתרום יותר להיפטרופיה...

אין קשר לזה שהם במשקל גוף אני מצטער שזה מה שהבנתה אני מתכוון לזה שאלו שניתרגילים שנמצאים שם בשביל להגדיל את הידיים יותר (מקבילים יד אחורית ומתח הפוך ביד קידמית) ושאתה עובד בשביל פיתוח ולא בשביל כוח מה שמשנה זה לא המשקל אלה איך אתה מבצע את התרגיל וכן זמנים של חלקי החזרה חשוב מאוד עם רוצים ידיים גדולות

כולנו נשמח לראות מחקר המראה קורלציה בין הזמן שבו אתה מבצע חזרות לבין גודל הידיים.

אם אני אעשה סנאץ' לאט - יהיו לי רגליים גדולות? ;maeq

---------- התגובה התווספה ב 17:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:17 ----------

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=17455&highlight=%F6%F8%E9%EA+%EC%E6%F8%E5%F7+%EC%F4%E7

לא יודע, לא למדתי בוינגייט - אבל המדריכים ש"לימדו" אותי לפני שנחשפתי לריפטו, ביל סטאר וכו' גם קישקשו לי על עבודה איטית ושאר ירקות.

איזה כיף, אני הולך לעשות קרלז עם מקל מטאטא וחזרות מאווווד מאווווד איטיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית