הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תחליף למתח

Piece Of Meat

משתמש מתחיל
278
1
נק' מוניטין:
-6
278
1
אני עושה 5*5 למקתדמים ובאימון של יום שלישי יש מתח עם משקל. מסיבות שלי אני רוצה להחליף את התרגיל הזה בתרגיל מורכב אחר של גב. זה משנה איזה תרגיל אני עושה במקום או שיש תרגיל ספציפי שהוא תחליף למתח? תודה מראש.

פולי עליון אם אתה מתאמן כמו שצריך תוך זמן קצר אתה כבר מושך 100 קילו ואז אין לך מה לעשות עם התרגיל.
ברוב המכונים אין יותר מדי משקל במכשירים.
לכן, זה לא תרגיל שאפשר להתקדם בו והוא יכול לבוא כתרגיל למטרות אחרות.

לדעתי אין תחליף למתח.

• פותח/ת השרשור
פולי עליון אם אתה מתאמן כמו שצריך תוך זמן קצר אתה כבר מושך 100 קילו ואז אין לך מה לעשות עם התרגיל.
ברוב המכונים אין יותר מדי משקל במכשירים.
לכן, זה לא תרגיל שאפשר להתקדם בו והוא יכול לבוא כתרגיל למטרות אחרות.

לדעתי אין תחליף למתח.
אבל מה עם הטי בר? שם אני יכול להעמיס מלא משקל.

קודם כל אני ישמח לקבל פירוט מה הסיבות שלך לא לעשות מתח ושתיים עם להחליף מתח אז זה בתרגיל שעובד במיוחד על הרחב גבי ועם אפשר אז גם קצת על הבייספ ועוד חלקים בגב האופציה הכי טובה שאני מצליח לחשוב עלייה זה פולי עליון באחיזה רחבה ובשביל שהמשקולות לא יגמרו לך מהר מאוד תעשה את התנועה בשליטה ולא למשוך את המוט עם תנופה ולהחזיר מהר...

• פותח/ת השרשור
מה עם דדליפט?
אני עושה כבר דד ליפט באותו האימון עם המתח. זה חלק מהתוכנית.

---------- התגובה התווספה ב 22:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:34 ----------

למה לעזאזל להחליף תרגיל כזה אתה לא יכול להוסיף לו יותר מישקל ?
אני מאמין שבחודש הקרוב אני אוכל להוסיף עוד משקל (אני עושה מתח עם 25 קילו ומעלה כל שבוע 2.5 קילו) אבל המתח תלוי על מכשיר שתמיד עושים עליו מלא אנשים שגם ככה מחכים בתור שאחרים יסיימו תסטים שלהם כדי לעשות סט. ההבדל הוא שאני מחכה עם 25 קילו עליי וכל הזמן נראה שהחגורה הולכת להיקרע. אני לא מבין מה הלחץ של לעשות מתח, זה לא איזה סקוואט או דד ליפט. נראה לי אני אלך על פולי עליון אחיזה רחבה.

חח לא הבנתי מה הבעיה, פשוט תוריד את המשקולת ממך בין הסטים.
אני עושה עם 28 קילו עם חבל מסכן וחגורה ג'נרית וזה אף פעם לא היה קרוב ללהקרע.
כרגע אין לי תחגורה אז אני בכלל עושה עם דאמבל ופשוט שם אותו בין הרגליים בסט.

להחליף מתח בפולי זה טיפשי.

• פותח/ת השרשור
יפה כמה סטים וחזרות אתה עושה?
3 סטים 3 חזרות

---------- התגובה התווספה ב 06:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 06:09 ----------

חח לא הבנתי מה הבעיה, פשוט תוריד את המשקולת ממך בין הסטים.
אני עושה עם 28 קילו עם חבל מסכן וחגורה ג'נרית וזה אף פעם לא היה קרוב ללהקרע.
כרגע אין לי תחגורה אז אני בכלל עושה עם דאמבל ופשוט שם אותו בין הרגליים בסט.

להחליף מתח בפולי זה טיפשי.
הבעיה היותר רצינית זה שהמתקן של המתח זה מתקן של עוד מלא תרגילים אז תמיד יש עליו מלא אנשים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית