הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילי כתפיים,המלצות ויתרונות/חסרונות?

LeapOfFaith

משתמש מתחיל
33
2
נק' מוניטין:
10
33
2
שלום לכם!!
- תרגילים בעמידה או בישיבה?
- push press vs shoulder press? מה בעצם מביא יותר כוח? כי בפוש פרס המשקלים יהיו יותר גבוהיים מפשוט לחיצת כתפיים, אבל מה יותר יעיל מבחינת כוח?
- המלצותת לצורת עבודה על כתפיים? תרגילים/חזרות/סטים

תודה רבה!!

עם המטרה שלך היא כוח מתפרץ אז פוש פרס... לפי מה שאני הבנתי כוח מתפרץ נוצר בעבודה על תנועות שמבוצעות בצורה אקספלוסיבית

ופרס זה לא כח מתפרץ?

אני אישית עושה פרס וזה מצויין בשבילי אבל לפי מה שהבנתי המתרה שלו זה כוח ובשביל כוח פוש פרס נראה לי הרבה יותר מתאים ואין סיבה לא לעשות אותו במקום פרס עם המתרה היא כוח

זה לא נכון.

אתה מוכן להסביר לי ולא פשוט להגיד בלי שום הוחכה איך פרס יותר טוב לפיתוח כוח מאשר פוש פרס

---------- התגובה התווספה ב 20:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:14 ----------

ומסכן פותח האשכול לא ענינו לו על השאלות חחח לכתפיים אני מעדיף תרגילים בעמידה אני מרגיש שהישיבה בזמן תרגילים לכתפיים מורידה לך מהעצימות.
לגבי סטים וחזרות והכל הבנתי שהמטרה שלך היא כוח אז תכח את אחת מהתוכנית המוכנות שלפי דעתי הם הכי טובות בשביל כוח ותעשה את התוכנית לפי דעתי או SS ועם אתה כבר מעבר לרמה של SS אז מדקאו

פוש פרס מערב כוח מחלק גוף תחתון. פרס פחות. איזה הוכחה עוד אתה רוצה?

פרס עובד על כל השרירים בכתף,
פשוט אחד הליצנים בחדר כושר העיר לי שאין עבודה בפרס על דלתא אחורי (או שקר כלשהוא כזה)
סתם אני רוצה להיות מכוסה

• פותח/ת השרשור
השאלה שלי לגבי החזרות וסטים בגלל שאני לא בטוח איך לעבוד על הכתפיים, שריר גדול או שריר קטן? אולי דווקא ללכת למספר חזרות יותר לכיוון הדו ספרתי?
עד עכשיו באמת הייתי עושה רק לחיצת כתפיים והרחקות. עדיף בעמידה או בישיבה? אני לא זוכר איפה קראתי את זה אבל נאמר שעדיף בעמידה, פחות לחץ על הגב? אבל אני לא זוכר איפה. אני אסביר את ההיגיון שלי למה בעמידה גם. אני מבצע כמה פאור קלינס בימים נפרדים, לפעמים אני גם מערב קליין וג'רק בגלל זה חשבתי שעדיף לי לבצע בעמידה.

עוד שאלה. לחיצת כתפיים מאוחרי הראש? (גם בשילוב של כיפוף ברגליים , בדומה לפוש פרס) תרגיל מומלץ? אני מדוע שוויטליפטרים מאוד מסמפטים את התרגיל הזה.

כן המטרה שלי היא כוח וכוח מתפרץ.

תודה לכם!!

בעיקרון זה לא אמור לעניין אף אחד כי כלללל הכתף עובדת בלחיצות ובמשיכות. תתאמנו כמו שצריך והכל יהיה בסדר. חלאס עם הרוח הבילדרית שפושה בפורום בזמן האחרון, עוד מעט יתחילו לשאול כאן שאלות על עבודה על תאומים בסמית.

בעיקרון זה לא אמור לעניין אף אחד כי כלללל הכתף עובדת בלחיצות ובמשיכות. תתאמנו כמו שצריך והכל יהיה בסדר. חלאס עם הרוח הבילדרית שפושה בפורום בזמן האחרון, עוד מעט יתחילו לשאול כאן שאלות על עבודה על תאומים בסמית.

מה באמת השיטה הטובה ביותר לעבוד על התאומים בסמיט ?😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית