הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תואר באוקראינה

• פותח/ת השרשור
מכינה אני לא פוסל!
להפך, זה רק יתרום לי כי פיזיקה למשל לא למדתי בתיכון!
נצא מנקודת ההנחה שאני לא רוצה להשאר בארץ ומאוד רוצה ללמוד, ולימודים בחו״ל זה הפתרון המושלם לשני הדברים האלה.
אין לי שום בעיה ללמוד שנת מכינה שכוללת בה שפה ומקצועות שיעזרו לי עם התואר!

יותר מזה, עקב היותי בחו״ל, זה רק יתרום לי לרצינות כי לא יהיה מסביבי את החברים ואת רוב הדברים שעלולים למנוע ממני לשבת על התחת וללמוד!

מכינה אני לא פוסל!
יותר מזה, עקב היותי בחו״ל, זה רק יתרום לי לרצינות כי לא יהיה מסביבי את החברים ואת רוב הדברים שעלולים למנוע ממני לשבת על התחת וללמוד!
מוטיבציה זה תמיד טוב 😃 בהצלחה בלמצוא מקום שווה! ואוקראינה זה ממש לא, לדעתי.

נערך לאחרונה:
אוקראינה לא מקום שווה ללמוד בו, וכשתהגר למדינות מערביות יותר אחרי זה יעשו לך בעיות עם התואר.
מבחינה זו אם אתה מעוניין ללמוד תואר "הייטקיסטי" מומלץ מאוד בישראל, לחולניקים יש פטיש כבד למהנדסים ישראלים.
מה גם שהשכר לימוד פה זול (אמנם שובתים מפעם לפעם כמו עולם שלישי, אבל עדיין שווה את זה)

מבחינה זו אם אתה מעוניין ללמוד תואר "הייטקיסטי" מומלץ מאוד בישראל, לחולניקים יש פטיש כבד למהנדסים ישראלים.
אתה אומר את זה על בסיס ניסיון של מישהו שאתה מכיר, או שסתם משמועות? (לא שואלת בציניות, זה מעניין אותי).

אתה אומר את זה על בסיס ניסיון של מישהו שאתה מכיר, או שסתם משמועות? (לא שואלת בציניות, זה מעניין אותי).

ניסיון מדרגה שניה (לא שמועות בכלל, לפחות רלוונטי לבוגרי תל אביב\עברית (מחשבים\פיזיקה\מתמטיקה) \ טכניון)

כל אחד והסיבות שלו אני מניח. בגלל זה שאלתי אותך למה אתה רוצה תואר? אני מניח בשביל לעבוד בתחום שאתה אוהב?

• פותח/ת השרשור
אני עושה תואר כדי להסתדר בחיים האלה.
ברור לי שלא כל מי שמסודר הוא מישהו מלומד, יש אנשים עם מזל, אין ספק.
פשוט ברגע שיש לך השכלה גבוהה, הסיכויים לחיות ״טוב״ קצת גדולים יותר מאשר למישהו ממוצע בלי תואר.
תקן אותי אם אני טועה!

P.S
אני גם לא רוצה לעשות תואר אך ורק בישביל לעשות כסף, אני לא הולך ללמוד תחום רק כי כי הוא רווחי, אבל מצד שני בכלל לא בכיוון של לעניין אותי.
אז מן הסתם אלמד גם מקצוע שאני באמת רואה את עצמי משתלב בו ועוסק בו בחיים.

נערך לאחרונה:
החשיבה שלך מיושנת,אם אתה הולך ללמוד כדי לעבוד כשכיר אחרי זה, כסף גדול לא תראה שם.
במיוחד במדינה שלנו. אין קשר למזל, תסתכל סביבך בין אם זה פה או בכל מדינה אחרת אין מישהו עשיר שעשה את הכסף שלו מלעבוד 60-80 שעות בשבוע.

• פותח/ת השרשור
לא שואף לעתיד במדינה שלנו, כי אין כאן עתיד.
אני אופטימי, תמיד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית