הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המושבניק השמן שמרים יותר ממך

יפה מאוד, רואים שבסקוואט היית די תשוש, אבל עדיין עשית את זה יפה מאוד. רק מה הספוטר מנסה לעשות שם? חח תסביר לו לפני שהוא לא צריך לזנק עליך כל חזרה.

דרך אגב, לא נזכרת שיש לך עוד 8 חזרות כל האימון? גם אחרי שעשית בבנץ'? כי אין בעיה פשוט לחזור לסקוואט, גם לי קורה לפעמים אז אני פשוט עושה אחרי הבנץ'.
תודה. בקשר לספוטר הוא יודע את העבודה תאמין לי הוא לא נוגע אף פעם אחרי שחינכתי אותו חח התפקיד שלו זה פשוט אם אני נופל לשמור שהמוט לא יתגלגל על הספות ויפול על הרצפה , וכן בסקוואט לא הרגשתי שאני עושה פשוט רציתי לישון !
ונזכרתי רק לקראת סוף הבנ'ץ אבל לא ידעתי אם זה טוב לחזור לזה אחרי הבנ'ץ , אבל טוב לדעת עכשיו

אימון A: ירדתי 400 גרם משום מה משבוע שעבר! כנראה הנוזלים ירדו בכל מקרה כנראה סוף השבוע נעלה ל300 ~ פלוס קלורי:
סקוואט:
60
77.5
95
107.5
127.5 הכל לחמישיות הסט הכבד הלך טוב וקל יותר ממה שחשבתי
בנ'ץ:
30
40
50
65
77.5 די קשה מתקרבים לPR שלי כבר אבל מרוצה מאוד שסגרתי את כל ה5 גם במשקל של 65.7 כיום ! כשפעם הייתי על משקל של 75 ~ שהיה לי בנ'ץ כזה
מתח:
5*3
bw+13.75 הלך די קל ללא צ'יטים כלל !

אימון A: ירדתי 400 גרם משום מה משבוע שעבר! כנראה הנוזלים ירדו בכל מקרה כנראה סוף השבוע נעלה ל300 ~ פלוס קלורי:
סקוואט:
60
77.5
95
107.5
127.5 הכל לחמישיות הסט הכבד הלך טוב וקל יותר ממה שחשבתי
בנ'ץ:
30
40
50
65
77.5 די קשה מתקרבים לPR שלי כבר אבל מרוצה מאוד שסגרתי את כל ה5 גם במשקל של 65.7 כיום ! כשפעם הייתי על משקל של 75 ~ שהיה לי בנ'ץ כזה
מתח:
5*3
bw+13.75 הלך די קל ללא צ'יטים כלל !

תאכל כבר !! יפה שהולך לך טוב בינתיים אבל אתה עדיין באמצע הדילאוד ואם עכשיו קצת קשה לך אז יהיה לך קשה מאוד להמשיך ככה.רוב האימונים האחרונים אמרת שלא אכלת כמו שצריך\ שבאת עייף לאימון.
אתה לא רוצה להיתקע עוד לפני הPRים.

נערך לאחרונה:
תאכל כבר !! יפה שהולך לך טוב בינתיים אבל אתה עדיין באמצע הדילאוד ואם עכשיו קצת קשה לך אז יהיה לך קשה מאוד להמשיך ככה.רוב האימונים האחרונים אמרת שלא אכלת כמו שצריך\ שבאת עייף לאימון.
אתה לא רוצה להיתקע עוד לפני הPRים.
תאמ'ת שאני על פלוס של 200 ככה עליתי קילו שבוע שעבר ועכשיו ירדו כנראה הנוזלים בכל מקרה ממחר כנראה אני יוסיף עוד 200 קלוריות של פחמימות לפי המלצתו של רן
תודה על התמיכה אל תדאג לא נאכזב אותך חחח

אימון B: היום התחלתי לנסות פרונט סקוואט :
פרונט סקוואט:
40
47.5
55
62.5.ל3
70ל3
77.5ל3 הלך קללל
85 ל1 לא הצלחתי יותר היה שואה שבוע הבא נלך על 80
תפסתי צר מדי והיידים פשוט הרגו אותי למשך כל האימון :(
פרס:
20
30
40
50 הכל לחמישיות הידיים כאבו רצח ומאוד הקשו על התרגיל
דדליפט:
80
100
125
147.5 הלך קשה מאוד רק עכשיו אני שם לב שהמשקל הזה היה אמור להיות שבוע הבא ולא השבוע הזה ! לא נורא שבוע הבא נלך על 150 נעלה ב2.5 ולא ב5
[אם מחשיבים את הפלטות של ה20 אז המשקל יוצא 151]
סרטון של הפרונט:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני הולך לעשות פשוט פרמידה של 4 סטים עולה עד ל80 מאימון הבא רן המליץ לי לעבוד בשלשות , כל אימון מוסיף 2.5 אולי 5 באימונים הראשונים אם זה יהיה ממש קל .
מה דעתך על הסרטון ?

אני הולך לעשות פשוט פרמידה של 4 סטים עולה עד ל80 מאימון הבא רן המליץ לי לעבוד בשלשות , כל אימון מוסיף 2.5 אולי 5 באימונים הראשונים אם זה יהיה ממש קל .
מה דעתך על הסרטון ?

כל הפרמידה עולה בשלשות? אולי אני גם אעשה את זה. כי היום הפרונט גמר עליי, היה קשה להמשיך ללחיצת כתפיים אחרי זה.

לגבי הסרטון, אתה יודע שאני גם רק לומד את התרגיל עכשיו אז עדיף שתשאל אנשים עם יותר ניסיון (ונראה שיש קצת בעיות אבל אני לא רוצה לזרוק לך סתם דברים).

כל הפרמידה עולה בשלשות? אולי אני גם אעשה את זה. כי היום הפרונט גמר עליי, היה קשה להמשיך ללחיצת כתפיים אחרי זה.

לגבי הסרטון, אתה יודע שאני גם רק לומד את התרגיל עכשיו אז עדיף שתשאל אנשים עם יותר ניסיון (ונראה שיש קצת בעיות אבל אני לא רוצה לזרוק לך סתם דברים).
כן כל הפרימדה עולה בשלשות , וגם אני היידים פשוט כאבו בלחיצת כתפיים
וברור שיש קצת בעיות חח פעם ראשונה סבבה אני יעלה סרטון
תודה!

אימון C: מעולההה
סקוואט:
60
77.5
92.5
110 הכל לחמישיות ללא חגורה
130 ל3 הלך מעולה ודי קל אפילו!
95 ל8 :(
בנ'ץ:
30
42.5
55
67.5
80 ל3 הלך מעולה כל החזרות בלי שנייה מנוחה בין כולם השלישית עלתה קצת קשה אבל עלתה
60 ל8 קלל
מתח:
5*3 עם 15 קילו הלך מעולה זה המשקל הכי כבד שאי פעם ניסיתי במתח
סרטון של הסקוואט:
משבוע הבא מתחילים לשבור שיאים ! שבת שלום לכולם!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תודה רבה ! תאמין או לא אני מקווה לעלות בדיוק כמן שאתה עלית עד כה !
בנ׳ץ : מ80 ל3 עד 100 ל3 לפחות
דדליפט : 150 ל5 ל200 סינגל
פרס : להוסיף 15 קילו לפחות
מתח להגיע כמה שיותר אין ממש מטרה
סקוואט ; 130 ל5 עד 170-180 לסינגל
אני כמראה יעשה 2 סבבים של לינארית וזהו יגמר את המסה אין לי גם בעיה להגיע לאחוז שומן גבוה יחסית כמו 18

אימון C: מעולההה
סקוואט:
60
77.5
92.5
110 הכל לחמישיות ללא חגורה
130 ל3 הלך מעולה ודי קל אפילו!
95 ל8 :(
בנ'ץ:
30
42.5
55
67.5
80 ל3 הלך מעולה כל החזרות בלי שנייה מנוחה בין כולם השלישית עלתה קצת קשה אבל עלתה
60 ל8 קלל
מתח:
5*3 עם 15 קילו הלך מעולה זה המשקל הכי כבד שאי פעם ניסיתי במתח
משבוע הבא מתחילים לשבור שיאים ! שבת שלום לכולם!

הופה מישהו התחיל לאכול? עבודה איכותית כל הכבוד !

אימון A: ישני בצהריים משהו שאני שונא בכל ליבי וכל האימון הייתי רדום רציתי לקחת קפאין אבל לא היה זמן כבר!
סקוואט:
60
77.5
95
110
130 הכלל חמישיות ה2 האחרונות הלכו קשה!
בנ'ץ:
30
42.5
55
67.5
80 הכל לחמישיות התערבתי עם חבר שלי שאני סוגר את זה לחמישייה ! הלך מעולה רק בין החזרות 4-5 נחתי קצת יותר מדי ובגלל זה החמישית עלתה לאט אבל כל ה4 עלו יפה מאוד!
מתח:
BW+15 3*5 הלך מעולה! מאוד מרוצה מהתרגיל הזה ! מיום חמישי מתחילים לשבור בו שיאים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית