הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המושבניק השמן שמרים יותר ממך

אז ככה אתמול נשקלתי וראיתי 66.0 על המשקל אז אתמול אכלתי טיפה יותר ממה שצריך אבל לא הרבה ובעיקר זה היה בשר . אתמול עשינו על האש בבריכה והיה הרבה בשר איכותי כמו אנטריקוטים/ספאק[ נתח קצבים]/אסאדו/ עוד סטייקים יקרים חחח !
אימון B:
פרונט סקוואט:
50
60
70
80 הכל לשלישיות לא היה קשה בכלל אבל האחיזה מגבילה אותי מאוד צריך לראות מה עושים עם זה !
פה לקחתי קפאין כי הייתי די עייף אז אמרתי ניקח כי הקפאין משפיע אחרי 30 דקות ככה אז אמרתי שיהיה לדדליפט ! וזו הייתה בהחלט החלטה נבונה 😃
פרס:
20
30
42.5
52.5 הכל לחמישיות לא היה קשה בכלל! הPR שלי עומד על 55 ל4 ככה ששבוע הבא אני אמור לשבוע אותו ולפי היום זה הולך להיות בעזרת ה' ללא ספק!
דדליפט:
60 חימום
90
110
135
151.25 ל5 על משקל גוף 66!!!!! הלך קשה אבל הכל עלה הטכניקה סבירה מאוד הגב התעגל ממש קצת ! חוץ מה5 שהייתה יותר חריגה מהאחרים, בגלל ששמתי מגנזיום שוב והמנוחה הייתה בערך 10 שניות שזה ממש הרבה!
בסך הכל מאוד מאוד מרוצה מהאימון

כל הכבוד! לגבי הפרונט שמתי בסט האחרון מגנזיום מקדימה ואז לא הייתה לי בעיה עם האחיזה, כי המוט לא זז. בלי קשר תנסה להחזיק יותר עם האצבעות ולא עם כל הכף יד כמו בפרס. לפני שבוע וחצי רציתי למות מהאחיזה עם 80 קילו, היום בקושי הרגשתי כשעשיתי מה שאמרתי.

תתודה
ולא זה לא בגלל שפעם היה לי 165 ל5 אמנם טכניקה פח ! ואין בכלל מה להשוות להיום אבל עדיין הם עלו ככה שזה לא p.r

כל הכבוד! לגבי הפרונט שמתי בסט האחרון מגנזיום מקדימה ואז לא הייתה לי בעיה עם האחיזה, כי המוט לא זז. בלי קשר תנסה להחזיק יותר עם האצבעות ולא עם כל הכף יד כמו בפרס. לפני שבוע וחצי רציתי למות מהאחיזה עם 80 קילו, היום בקושי הרגשתי כשעשיתי מה שאמרתי.
תודה על העצה ננסה שבוע הבא !

אימון C: מאז הבריכה כאבו לי האזניים והראש היום זה התאזן פחות או יותר וחוץ מזה אמרתי אין מצב שעכשיו אני מתחיל להפסיד אימונים לקחתי 400 מ"ג קפאין+1.5 גרם ל-טירוזין אימון מפציץ:
סקוואט:
60
75
95
112.5
132.5 ל3 הלך מעולה טכניקה מצויינת!
95 ל8 אין מילים!
בנ'ץ:
30
42.5
57.5
70
82.5ל3 השלישית עלתה לאט כרגיל אבל בסך הכל הלך מעולה אימון הבא אם נסגור הכל זה P.R
60 ל8 קלללל
מתח:
5*3 BW+17.5 הלך מעולה P.RR
אחלה אימון!

סרטון של סקוואט:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אימון A הייתי כל היום בים התרוצצתי כמו מטורף קיבלתי שפשפת של החיים ונישרפתי בגב 😃 לקחתי ג'ק+200 קפאין+1.5 גרם טירוזין
עליתי 700 גרם השבוע
סקוואט:
60
77.5
95
112.5
132.5 הכל לחמישיות הלך קלל ביותר
בנ'ץ :(
30
42.5
55
70
82.5 ל3 במקום 5!! לא היה איתי ספוטר ונאלצתי להסתפק בחברים של אחי והם לא יודעים כל כך להביא את המוט [חלשים] מה שהקשה עליי
פשוט כל כך מתסכל אותי התרגיל הזה ! אבל מעכשיו אני יעשה ביום חמישי 3 וביום ראשון נשאף ל5 ואם למשל הצלחתי שלוש אני ייגש לעוד סט במטרה להשלים את החזרות אני יצטרך לעשות בסט השני לפחות 2 חזרות ! אם הצלחתי 1 אני נשאר אותו משקל
מתח:
5*3 עם 17.5 הלך קשה אבל הכל עלה
סך הכל אימון טוב !

שמע הסקוואט והדדליפט שלך מטורפים.. מה הסוד??

אימון כישלון!
סקוואט קל:[אני חושב שאני יורד מהפרונט סקוואט הזה ! לא מסתדר איתו]
60
75
95
95
פרס:
20
32.5
42.5
55ל4 כשל חמישית לא היה לה סיכוי
דדליפט:
100
120
135
155ל3 ה4 לא עלתה בכלל הרגשתי את החלק האחורי של הרגל נקרע עוד שנייה!
פשוט אימון מגעיל נשקל יום שבת נראה מה מצב הBW אם אין שינוי נוסיף קלוריות
:😃😃😃😃(

יכול להיות שהחימום עייף אותך בדדליפט ?
אולי עם היית מוותר על ה סט של 120 זה היה הולך.

בכל מקרה מטורף לגמריי, יש ימים שלא הולך...

יכול להיות שהחימום עייף אותך בדדליפט ?
אולי עם היית מוותר על ה סט של 120 זה היה הולך.

בכל מקרה מטורף לגמריי, יש ימים שלא הולך...
תודה אני יחשוב על מה שאמרת לגבי הסטים של החימום בדדליפט 😃
אימון C: אשששששש
סקוואט:
60
75
95
115
135ל3 עלה מעולה די קל אפילו אין על התרגיל הזה! מתחילים להריח שוב את ה3 פלטות !
100 ל8 קללל אפילו
בנ'ץ:
30
45
57.5
72.5
85ל3 P.RRRR השיא שלי היה ל2 וששקלתי 77 ! היום אני 10 קילו פחות והצלחתי ל3 ואפילו הלך די קל!
60ל8 קללל
מתח:
5*3 BW+20 קילו P.RR קשהההה חזרה אחרונה בכל הסטים כמעט מתחתי את הצוואר בשביל שהסנטר יהיה מעל המוט אבל זה בגלל שהעלתי 3 קילו כי הפלטה הגדולה שלנו שוקלת 20.5
אימון קטלני ביותר!

תודה אני יחשוב על מה שאמרת לגבי הסטים של החימום בדדליפט 😃
אימון C: אשששששש
סקוואט:
60
75
95
115
135ל3 עלה מעולה די קל אפילו אין על התרגיל הזה! מתחילים להריח שוב את ה3 פלטות !
100 ל8 קללל אפילו
בנ'ץ:
30
45
57.5
72.5
85ל3 P.RRRR השיא שלי היה ל2 וששקלתי 77 ! היום אני 10 קילו פחות והצלחתי ל3 ואפילו הלך די קל!
60ל8 קללל
מתח:
5*3 BW+20 קילו P.RR קשהההה חזרה אחרונה בכל הסטים כמעט מתחתי את הצוואר בשביל שהסנטר יהיה מעל המוט אבל זה בגלל שהעלתי 3 קילו כי הפלטה הגדולה שלנו שוקלת 20.5
אימון קטלני ביותר!

כל הכבוד !

כל הכבוד ואני רואה שיש לך קצת בעייה עם הלחיצות אני בטוח שרן כבר עבד איתך על הטכניקה ושם אין לי מה לתקן אותך.
אז הטיפים שלי הם ככה
1) תבוא לסט עצבני
2)תלחץ על המוט כאילו שאתה מנסה להשאיר סימנים של האצבעות שלך
3)בחימום תעשה סטים בצורה מתפרצת תעלה את המוט הכי מהר שאתה יכול ואז בסט יהיה לך גם יותר מהירות שזה יתן לך יותר כוח!

!!!4!!!) עם עדיין יש בעיות עם הלחיצות תוסיף לחיצה באחיזה צרה כתרגיל עזר זה יחזק לך מאוד את הטריספ ואת הכתף הקדמית!

ממתי בנצ' 85x3 על משקל 67 נחשב בעיה בלחיצות?

ביחס לסקוואט ולדדליפט שלו שטובים מאוד למשקל גוף הבנץ' בינוני לגמרי ביחס למשקל גוף והייתי ממליץ להשים לב לזה ולא לחזק במיוחד את מה שחזק אלה להשקיע בנקודות החלשות!!! אני חושב שבשביל להשוות רמה לסקוואט ולדדליפט הוא צריך ללחוץ לפחות 150% ל5 חזרות

ממתי בנצ' 85x3 על משקל 67 נחשב בעיה בלחיצות?

ביחס לסקוואט ולדדליפט שלו שטובים מאוד למשקל גוף הבנץ' בינוני לגמרי ביחס למשקל גוף והייתי ממליץ להשים לב לזה ולא לחזק במיוחד את מה שחזק אלה להשקיע בנקודות החלשות!!! אני חושב שבשביל להשוות רמה לסקוואט ולדדליפט הוא צריך ללחוץ לפחות 150% ל5 חזרות
תראו מצד אחד אני יודע שאין לי בעיה מיוחד כלשהי בלחיצות שאמורה להטריד אותי אבל מצד שני כמו ששני אמר זה בהחלט הנקודה מאוד חלשה אצלי עם זה אני בכלל לא מתווכח , אבל עובדים על זה חזק ובינתיים מתקדמים יפה המטרה למסה הזאת לפחות 100 קילו ל3 חזרות ומעלה אני מאמין וכמעט בטוח שאני ישיג זאת
תודה על התגובות
אימון A: באתי עייף לאימון ניסיתי לשים ג'ק בפה ולתת שוט עם מים :bad: אלוהים כמה שזה היה דוחה גרגירים בגודל של כדור טניס הרגשתי שיש בפה וירקתי הכל
הסתפקתי ב2 כדורי קפאין:
סקוואט:
60
77.5
95
115
135 הכל לחמישיות הלך מעולה חזרה אחרונה עלתה קצת לאט אבל חוץ מזה פשוט הפצצתי את הכל , פתאום 3 פלטות לא נשמעת מילה גסה 😃
בנ'ץ: טוב אז היום שוב לא היה לי את אחד הספוטרים שלי :( ונאלצתי להסתפק עם אחי הקטן וחברים שלו מה שמאוד הכביד עליי מכיוון שהכוח שלהם אפסי ועד שהם הוציאו לי את זה מהספה הרגיש לי כיאלו הוסיפו עוד 5 קילו
30
45
57.5
72.5
2*85 היה לי פה את השלישית , אחד הקטנים בא לתפוס צעקתי לו "עזוב" משום מה הוא שמע "קח" ותפס לי אותו ;azban ;azban;azban;azban
3*85 השלמתי חמש חזרות כמו שרן אמר לי וברוך ה' מעלים שוב משקל
מתח:
5*3 BW+25 קילו , קשה'סההההההההה
אימון מעולה בסך הכל יחסית לשביזות של ימי ראשון
שבוע טוב לכולם!

עם אתה לא רוצה שיהיו גושים בגק פשוט לפני שאתה פותח אותו תנער חזק כמה שניות-הופך לגרגירי חול.
כתוב אפילו על הקופסא לנער לפני השימוש גם אצלי הגק בן כמה חדשים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית