המושבניק השמן שמרים יותר ממך

אה"ל שכנע אותך? תעדכן איך הם מול הRehband של הנחש 😃

הוא לא ניסה לכנע, שאלתי כמה דברים עליהן והוא ענה.😃
זאת הייתה התלבטות נטו שלי ומדיבור קצר עם שובבני הבנתי ש-80~ דולר(כולל משלוח) שווה יותר מ-39 דולר ליחידה ועוד משלוח של 37 דולר.
כשיגיעו אשמח לעדכן איך הן, אפילו אנסה לעשות סט עם הריבנד של הנחש ואת הסט הבא עם הטיטאן.😉

הוא לא ניסה לכנע, שאלתי כמה דברים עליהן והוא ענה.😃
זאת הייתה התלבטות נטו שלי ומדיבור קצר עם שובבני הבנתי ש-80~ דולר(כולל משלוח) שווה יותר מ-39 דולר ליחידה ועוד משלוח של 37 דולר.
כשיגיעו אשמח לעדכן איך הן, אפילו אנסה לעשות סט עם הריבנד של הנחש ואת הסט הבא עם הטיטאן.😉
תודה על המחמאה על הרגליים 😃.
אשמח לעדכון , מאמין ששבוע והם אצלך .

אה"ל שכנע אותך? תעדכן איך הם מול הRehband של הנחש 😃

אגב הRehband עלו לי 110 כולל משלוח(לא שילמתי מיסים), אני מעריך שהמחיר עכשיו גבוה בכמה דולרים או הרבה יותר אם לא מזייפים את הקבלה ומשלמים מיסים

סקוואט:
172.5*2 השלישית פשוט לא עלתה , הייתי תפוס מהדדליפט כל כך. נעשה ריסט ל165. המטרה של החיטוב להיות עם 170+ ל3.
122.5*8 כואב.
בנ׳ץ:
97.5*3 לא שמתי לב שלא שמתי 100, אבל היה די קל, מאמין שגם 100 היה עולה.
82.5*8 פאמפ.
מתח:
16.75 עליי 5*3 , קליל.
בייספס:
3*12

אימון מהיום:
סקוואט:
165*3 לא פשוט. סעמק מחכה למסה!
105*10
בנ'ץ:
97.5*4 , ציפיתי ל3 , אחלה !
82.5*8
מתח:
משקל גוף: 15,15,10 המטרה לסגור 15*3 ואז לעלות ל4 סטים .
עוד כמה שבועות נחליף תכנית

אימון B:
סקוואט:
100
100
חמישיות.
פרס:
57.5*5 נחמד לא כבד.
דדליפט:
200*5!!!!!!!!!!!! כבד, לא מרוצה בכלל מהטכניקה , נשאר על אותו משקל. אבל לא מאמין שעלו 5.
משקל גוף 74-75.

טוב אז היום לא אכלתי טוב כמעט רוב היום , עד שעה 6~ לא אכלתי כלום ,רק 2 פרוסות גבנ"צ . עקב הבגרות במת' שהייתה היום לא היה לי זמן לאכול.
האימון נדחה בגלל זה למחר ;azban;azban;azban. אבל לפחות הבגרות הפעם הייתה הוגנת , הלך טוב. זהו אין יותר בית ספר!!!!!!!!!!!!!! מהיום 100% מתמקדים באימונים. מפציצים לדימונה!

טוב אז היום לא אכלתי טוב כמעט רוב היום , עד שעה 6~ לא אכלתי כלום ,רק 2 פרוסות גבנ"צ . עקב הבגרות במת' שהייתה היום לא היה לי זמן לאכול.
האימון נדחה בגלל זה למחר ;azban;azban;azban. אבל לפחות הבגרות הפעם הייתה הוגנת , הלך טוב. זהו אין יותר בית ספר!!!!!!!!!!!!!! מהיום 100% מתמקדים באימונים. מפציצים לדימונה!
סקוואט 200 לחזרות מחכה1

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית