הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתלבט בהעמסה

• פותח/ת השרשור din
  • פורסם בתאריך

din

משתמש פעיל
304
2
נק' מוניטין:
2
304
2
אני כבר 22 יום בדל פחמימה 60 גרם פחמימה... 230 גרם חלבון ו150 שומן
אני על אפדרין + קפאין 11.5% שומן 300 דקות אירובי בשבוע(מדריך אירובי)
השאלה אם כדאי לי להמשיך בדל.. ולא לעשות העמסה..
כי בנתיים ההיתקדמות שלי מטורפת.. פחות 1.5% שומן בשלושה שבועות..
ואני מפחד שהעמסה תהרוס לי.. אולי אני ימשיך ל4 שבועות דל.. ואז העמסה?
מה אתם אומרים? תודה מראש

לפי דעתי יותר מדי פחמימה. רד לכיוון ה30 גרם.

דבר נוסף לא כדאי לבצע אירובי בזמן ההעמסה.

אתה יכול גם לבצע דל פחמימה ללא העמסה בכלל.

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי יותר מדי פחמימה. רד לכיוון ה30 גרם.

דבר נוסף לא כדאי לבצע אירובי בזמן ההעמסה.

אתה יכול גם לבצע דל פחמימה ללא העמסה בכלל.

כן לאט לאט אני יורד בפחמימות.. אני עכשיו כבר ב40
אירובי אני עושה וזה אירובי עצים.. כי אני חייב.. זה העבודה שלי אני מדריך ספינינג וקיקבוקס אירובי.
בלי העמסה???? אז מה כולם אומרים לי תעשה העמסות דחוף.. אתה הראשון שאומר לי ככה..מוזר..
אתה יכול להסביר בבקשה...ד"א אני עושה 350 דקות אירובי בשבוע..

אני לא יודע אם הייתי שורד את החיטוב דל פחממה 3 חודשים מבלי העמסות זה גם פסיכולוגי משפיע

אני לא אומר לא לעשות העמסות, אבל תוכל גם לעשות דל פחמימה ללא העמסות - דיאטת SKD. מה גם שאפשר לצרוך טיפה יותר פחמימה בהשוואה לדל פחמימה עם העמסות.

• פותח/ת השרשור
אני לא אומר לא לעשות העמסות, אבל תוכל גם לעשות דל פחמימה ללא העמסות - דיאטת SKD. מה גם שאפשר לצרוך טיפה יותר פחמימה בהשוואה לדל פחמימה עם העמסות.

אבל מה עדיף? דל עם העמסות.. או פחות דל בלי העמסות..(SKD)
כמובן לחיטוב יותר מהיר(בלי לאבד שריר)
ד"א אני עכשיו סביבות ה11% לעבור ליהומבין?

הייתי מציע לך להתחיל העמסות יותר בשביל הצד הפסיכולוגי... קצת כיף לא קרה כלום.. למה להתענות?

תודה רבה על ההסבר.. אני יקח את זה לצומת ליבי.. משהו אחרון.. התחלתי את החיטוב ישר בדל פחמימה.. עם אפדרין.. התחלתי שלושה שבועות דל. ואז עשיתי העמסה יומיים..מאז העמסה הזאת.. אני כבר בחמישה ימים דל.. רוצה להמשיך את זה לשבועיים.. ואז העמסה יומיים.. בליל סדר.. כי גם ככה יהיה מלאא אוכל שם..ואז אני יעשה כל חמישה ימים העמסה.. בקיצר זה יצא לי ששלושה שבועות דל. ואז שבועיים ואז שבוע.. ורץ העמסות כל חמישה ימים.. מה אתה חושב?(ירדתי כבר 2% שומן.. אני עכשיו ב11%) ד"א אני רוצה לעבור עכשיו ליהומבין + L טירוזין + קפאין.. מה אומר? תודה מראש על העזרה עדי (אני גם יודע שכמה שהאחוז שומן יותר נמוך צריך יותר דחיפות של העמסות אני צודק?)
אני מציע לך מאוד להיזהר מליל הסדר. העמסה זה לא תירוץ לאכול כמה שאתה רוצה. שם לב למה אתה אוכל או שהעמסה לא תלך טוב. יומיים העמסה זה טיפה יותר מדי.

• פותח/ת השרשור
אני מציע לך מאוד להיזהר מליל הסדר. העמסה זה לא תירוץ לאכול כמה שאתה רוצה. שם לב למה אתה אוכל או שהעמסה לא תלך טוב. יומיים העמסה זה טיפה יותר מדי.

טוב.. תודה רבה על העזרה עדי..
כמובן עם יש לך עוד טיפים לתת לי בזמן החיטוב שאני יסיים אותו יותר מהר.. אני ישמח..;susss

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית