הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הנשק החדש של יחידת ההאזנה המודיעינית: מקלדת שבת

מי אמר לך שאני לא פועל?
לחיי השנה הבאה בגרמניה!
בישראל אין עתיד. לא מבחינת הפרדת ממדינה ולא בתור מדינה ראויה לאנשים חושבים שמבינים שכשמשתינים עליהם, לא יורד גשם.

מעולה. אם אתה בורח מכאן לחיות במקום אחר, זה לא אומר שאתה צריך להרוס את המחיה לאחרים כאן ולהסית נגד קבוצה כלשהי או דת כלשהי.
אם לא אכפת לך ואתה בורח מכאן, אז למה אתה מתבכיין על זה? גם ככה אתה בקרוב לא כאן.

כרגע אני כאן, ואני מתלונן על זה. מה הבעיה? ואני לא הורס לאף אחד את המחייה כאן, המחייה שלי כאן נפגעת, בגלל אנשים שמאמינים בנחשים מדברים.

כרגע אני כאן, ואני מתלונן על זה. מה הבעיה? ואני לא הורס לאף אחד את המחייה כאן, המחייה שלי כאן נפגעת, בגלל אנשים שמאמינים בנחשים מדברים.

מה אכפת לך מה אמונתו של אדם?
אם איכשהו זה משליך עליך ומפריע לך, כאזרח במדינה דמוקרטית יש דרך לשנות דברים. למה לא עשית שום דבר בנידון אם זה כל כך מפריע לך?

לא אכפת לי שתתלונן, אני לא אוהב הסתה נגד אזרחי המדינה.

אני רוצה שמנייה X תעלה, אבל מה לעשות, היא יורדת...מבין את המשל?

אני טיפה בים. אני לא יכול לשנות כלום במדינה, בדיוק באותה מידה שכשאני קונה מנייה, התרומה שלי למחיר שלה הוא אפסי, וכל מה שנשאר לי לעשות זה לקנות מנייה אחרת, או לקוות שהשוק ישנה כיוון וילך איתי. מהאופציה השנייה התייאשתי. עכשיו יש מבין?
איך אני אוהב את האידיאליסטים האלה..."אז למה לא תעשה משהו" כאילו אני ראש הממשלה/הכנסת/לא יודע מה.

אני טיפה בים. אני לא יכול לשנות כלום במדינה, בדיוק באותה מידה שכשאני קונה מנייה, התרומה שלי למחיר שלה הוא אפסי, וכל מה שנשאר לי לעשות זה לקנות מנייה אחרת, או לקוות שהשוק ישנה כיוון וילך איתי. מהאופציה השנייה התייאשתי. עכשיו יש מבין?
איך אני אוהב את האידיאליסטים האלה..."אז למה לא תעשה משהו" כאילו אני ראש הממשלה/הכנסת/לא יודע מה.

יכול לשנות הרבה. זה פשוט דורש יותר מידי עבודה והשקעה, אז לא תעשה שום דבר ותמשיך להתבכיין במקום.
אני ממש לא אידיאליסט, אבל אם משהו מפריע כל כך לבן אדם והוא לא עושה שום דבר בנידון, או שהוא סתם בכיין מפונק או שזה לא כל כך מפריע לו.

כולנו מחכים למוצא פיך מה אנחנו יכולים לעשות. בבקשה, בוא נשמע המלצות.

מה אכפת לך מה אמונתו של אדם?
אם איכשהו זה משליך עליך ומפריע לך, כאזרח במדינה דמוקרטית יש דרך לשנות דברים. למה לא עשית שום דבר בנידון אם זה כל כך מפריע לך?

לא אכפת לי שתתלונן, אני לא אוהב הסתה נגד אזרחי המדינה.

אני חייב לציין שמאז שדיברת על המילואים שלך או משו כזה, כל הודעה שלך שאני קורא אני פשוט חושב לעצמי "זה לא הגיוני שהבן אדם הזה מעל גיל 15".

כולנו מחכים למוצא פיך מה אנחנו יכולים לעשות. בבקשה, בוא נשמע המלצות.

תקרא קצת מה אזרחים בדמוקרטיות עושים בשביל לשנות משהו שלא מוצא חן בעיניהם. זה לא קל, אבל נראה לי שזה עדיף מאשר להשאיר את המצב כפי שהוא כרגע (במידה ומשהו ממש ממש מפריע לך).
אני מאמין שאתה אדם אינטליגנט ומשכיל מספיק לדעת את כל זה, אז בשביל מה לשאול שאלה שאתה כבר יודע את התשובה עליה?

---------- התגובה התווספה ב 21:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:50 ----------

אני חייב לציין שמאז שדיברת על המילואים שלך או משו כזה, כל הודעה שלך שאני קורא אני פשוט חושב לעצמי "זה לא הגיוני שהבן אדם הזה מעל גיל 15".

וזה מעניין אותי כי...?

אחי, שכחת שאנחנו הצבא הכי מוסרי בעולם?

לשבת על כיסא מרופד זה לא מוסרי!

כן, וראינו כמה הממשלה בישראל שמה על המחאות למיניהן: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%95%D7%A2%D7%93%D7%AA_%D7%98%D7%A8%D7%9B%D7%98%D7%A0%D7%91%D7%A8%D7%92.
ואפילו השתתפתי בהפגנות האלו, למרות שאין הרבה אנשים ששונאים ססמאות נבובות כמו "צדק חברתי" כמוני.

---------- התגובה התווספה ב 21:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:53 ----------

אחי, שכחת שאנחנו הצבא הכי מוסרי בעולם?

לשבת על כיסא מרופד זה לא מוסרי!

בטח אחי, אנחנו אור לגויים!!!!

תקרא קצת מה אזרחים בדמוקרטיות עושים בשביל לשנות משהו שלא מוצא חן בעיניהם. זה לא קל, אבל נראה לי שזה עדיף מאשר להשאיר את המצב כפי שהוא כרגע (במידה ומשהו ממש ממש מפריע לך).
אני מאמין שאתה אדם אינטליגנט ומשכיל מספיק לדעת את כל זה, אז בשביל מה לשאול שאלה שאתה כבר יודע את התשובה עליה?

---------- התגובה התווספה ב 21:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:50 ----------

וזה מעניין אותי כי...?

זאת לא בדיוק דמוקרטיה, ואין מה לעשות. וכל בן אדם עם שכל היה מבין שבשביל לשנות את המצב הקיים ההשקעה והסיכון (כי בתכלס כנראה שהוא לא ישנה כלום) לא שווים את התוצאה.

יש כאלה שזה היה מדליק להם נורה אדומה של "היי, אני מזבל תמוח, כדאי להפסיק". אבל אתה לא חייב לקחת ברצינות, החלטה שלך.

נדמה לי שאתה מזיין את השכל. בכמה דמוקרטיות חיית שאתה יודע מה קורה כשמשהו לא מוצא חן?

כל טרולי הפורום פה יצאו ל'מתקפה' חזיתית, נחמד.

כן, וראינו כמה הממשלה בישראל שמה על המחאות למיניהן: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%95%D7%A2%D7%93%D7%AA_%D7%98%D7%A8%D7%9B%D7%98%D7%A0%D7%91%D7%A8%D7%92.
ואפילו השתתפתי בהפגנות האלו, למרות שאין הרבה אנשים ששונאים ססמאות נבובות כמו "צדק חברתי" כמוני.

ההפגנה שהייתה בקיץ שעבר הייתה שקר אחד גדול. זאת הייתה מחאה לשם מחאה שבה השתמשו בהרבה מאוד אנשים עם בעיות אמיתיות. אני לא תמכתי בה בכלל באופן אישי כי באמת לא מעניין אותי שבמרכז תל אביב קשה לכמה מפונקים לגור. לא כל אחד צריך או יכול לגור באיזור כזה. גם בחו"ל זה ככה בהרבה מקומות.

זאת לא בדיוק דמוקרטיה, ואין מה לעשות. וכל בן אדם עם שכל היה מבין שבשביל לשנות את המצב הקיים ההשקעה והסיכון (כי בתכלס כנראה שהוא לא ישנה כלום) לא שווים את התוצאה.
יש כאלה שזה היה מדליק להם נורה אדומה של "היי, אני מזבל תמוח, כדאי להפסיק". אבל אתה לא חייב לקחת ברצינות, החלטה שלך.

אז אם לא שווה את ההשקעה והסיכון, תמשיכו להתבכיין עד סוף הימים כי זה כיף להתלונן.
אני לא לוקח ברצינות קשקושים, אם תעלה טענות רציניות אולי אתייחס.

נדמה לי שאתה מזיין את השכל. בכמה דמוקרטיות חיית שאתה יודע מה קורה כשמשהו לא מוצא חן?

חייתי ב1.

כל טרולי הפורום פה יצאו ל'מתקפה' חזיתית, נחמד.

ההפגנה שהייתה בקיץ שעבר הייתה שקר אחד גדול. זאת הייתה מחאה לשם מחאה שבה השתמשו בהרבה מאוד אנשים עם בעיות אמיתיות. אני לא תמכתי בה בכלל באופן אישי כי באמת לא מעניין אותי שבמרכז תל אביב קשה לכמה מפונקים לגור. לא כל אחד צריך או יכול לגור באיזור כזה. גם בחו"ל זה ככה בהרבה מקומות.

אז אם לא שווה את ההשקעה והסיכון, תמשיכו להתבכיין עד סוף הימים כי זה כיף להתלונן.
אני לא לוקח ברצינות קשקושים, אם תעלה טענות רציניות אולי אתייחס.

חייתי ב1.

זאת הטענה. אני אפשט לך:

לדברייך, הדבר היחיד שאפשר לעשות זה להתבכיין עד סוף הימים, כי הסכמנו שאין מה לעשות.
אני טוען שעדיף להגר (במידה שזה יביא לתוצאות כלשהן) מאשר להתבכיין עד סוף הימים.
אתה טוען שעדיף לנסות לשנות משהו, מה שכמובן יגמר בהתבכיינות והתלוננות לממשלה בלי שום תוצאה.

לכן קיבלתי ממך רושם של ילד בן 9.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית