הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הנשק החדש של יחידת ההאזנה המודיעינית: מקלדת שבת

זאת הטענה. אני אפשט לך:

לדברייך, הדבר היחיד שאפשר לעשות זה להתבכיין עד סוף הימים, כי הסכמנו שאין מה לעשות.
אני טוען שעדיף להגר (במידה שזה יביא לתוצאות כלשהן) מאשר להתבכיין עד סוף הימים.
אתה טוען שעדיף לנסות לשנות משהו, מה שכמובן יגמר בהתבכיינות והתלוננות לממשלה בלי שום תוצאה.

לכן קיבלתי ממך רושם של ילד בן 9.

1- אני ממש לא הסכמתי שאין מה לעשות, יש הרבה מה לעשות.
2- אז תהגר, מה אתה רוצה ממני?
3- זאת טענה שהופרכה במחאת השקר בקיץ. אפילו מחאה לשם מחאה שינתה כמה וכמה דברים. בטח ובטח שמחאה רצינית ואמיתית תשיג יותר. בטח שכניסה לפוליטיקה וקידום מטרות אל תוך הכנסת תוכל להעלות מודעות וגם לשנות דברים. אין ספק, זה לא קל ולוקח זמן ועבודה לא קלה.

אחי, הוא אומר לך - תרוץ לכנסת! והמחאה בקיץ בכלל לא הייתה אמיתית, זה הרי לא שבמחיר של דירה טובה בברלין אתה קונה קיר בירוחם. זה הכל שקר!

123 - תקרא מה אפשר לעשות בדמוקרטיה בשביל לשנות דברים. לכתוב 2500 הודעות בפורום LBS לא יביא אותך לארץ המובטחת.

תמשיכו לשעשע את עצמכם פה ולצבור עוד הודעות ספאם.

---------- התגובה התווספה ב 22:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:22 ----------

אחי, הוא אומר לך - תרוץ לכנסת! והמחאה בקיץ בכלל לא הייתה אמיתית, זה הרי לא שבמחיר של דירה טובה בברלין אתה קונה קיר בירוחם. זה הכל שקר!

השתמשו באנשים עם בעיות אמיתיות בשביל לקדם איזשהי תנועה או כמה בודדים לשיח הציבורי. מחאת מפונקי רוטשילד ממש לא המחאה שלי.

בקיצור, אין שום דבר לעשות ואתה מזיין את השכל במקום להודות בזה, כי אין לך אף דוגמה.

לאור ההתפתחויות אני מוריד אותך דרגה לילד בן 6 עד שתגבה את הטענות שלך וסוגר את הדיון. יום טוב.

בקיצור, אין שום דבר לעשות ואתה מזיין את השכל במקום להודות בזה, כי אין לך אף דוגמה.

לאור ההתפתחויות אני מוריד אותך דרגה לילד בן 6 עד שתגבה את הטענות שלך וסוגר את הדיון. יום טוב.

מה שכתבת היה מאוד בוגר. אין עליך. עוד ת'רד שהרסת עם ספאם.

התגובות המפגרות שלך זה ספאם. אני מאוכזב מהמצב בארץ, ואתה טוען שיש פתרונות. אני מבקש אותם ואתה רושם לי שאני צריך לקרוא (מה לקרוא בדיוק?) ושאני ספאמר.

התגובות המפגרות שלך זה ספאם. אני מאוכזב מהמצב בארץ, ואתה טוען שיש פתרונות. אני מבקש אותם ואתה רושם לי שאני צריך לקרוא (מה לקרוא בדיוק?) ושאני ספאמר.

לא טוב לך? תרד מהארץ. מפריע לך שיש מקלדת שבת לחיילים דתיים? תארגן מחאה.

ד"א,איפה שירתת?

הבחור מנסה לרמוז לכם שאין לכם זכות להתלונן מכיוון שאתם לא מנצלים את הכלים הדמוקרטיים כדי להפגין, מבריק.

ד"א,איפה שירתת?

לא מפריע לי, אבל דברים אחרים כן. הבחור אמר לי שיש פתרונות והסתקרנתי, אבל הוא לא נותן לי אותם!!

שירתתי בנח"ל החרדי.

הלוואי וכולם היו יכולים לעזוב/עוזבים את המדינה הזאת חוץ מאנשים כאלה, שמחפשים צדיקים שיעשו את מלאכתם. נראה אז כמה הפילים השקופים אוהבים אותם ושומרים עליהם. 😆

לא מפריע לי, אבל דברים אחרים כן. הבחור אמר לי שיש פתרונות והסתקרנתי, אבל הוא לא נותן לי אותם!!

שירתתי בנח"ל החרדי.
אם משהו באמת מפריע לך,תצא ותפגין. מה אני אגיד לך..
אתה מסתלבט בנוגע לנח"ל החרדי.

זו הצעה חדשה ומרעננת! אני מקווה שכל מי שיכול יעשה את זה, כדי שכל אנשי ארץ ישראל השלמה ישארו כאן לבד, ואז נראה מה יקרה למדינה.

אוי נו באמת. חשבת על זה שלא כולם רוצים לרדת מהארץ כמוך(או שכבר ירדת)?
אל תדאג למדינה. היא תשרוד בלעדיך ובלעדי חבריך האומללים.

בטוח שהיא תשרוד בלעדי כל מי שמגיע למצב שעדיף לו להגר. היא יודעת את זה בעצמה. היא לא צריכה את מי שעוזב, יש לה רבנים וחוקרי יהדות וזה מספיק!

בשנת 2010 אושרה בממשלה תכנית של המועצה להשכלה גבוהה בשם "מרכזי מצוינות אקדמיים". מדובר על תכנית לחמש שנים בהשקעה של מיליארד וחצי ש"ח לשנה, על מנת לקלוט באוניברסיטאות מדענים שעזבו את ישראל.‏[6]

בטוח שהיא תשרוד בלעדי כל מי שמגיע למצב שעדיף לו להגר. היא יודעת את זה בעצמה. היא לא צריכה את מי שעוזב, יש לה רבנים וחוקרי יהדות וזה מספיק!

איך הגעת למסקנה הזאת?
יש מספיק משכילים שתורמים למדינה ושטוב להם פה.

איך הגעת למסקנה הזאת?
יש מספיק משכילים שתורמים למדינה ושטוב להם פה.

לא אני הגעתי למסקנה הזו, המדינה הגיעה.

אגב, על כל "משכיל שתורם למדינה ושטוב לו פה" יש 10 מיותרים כמוך, ככה שאתה עדיין במאזן שלילי.

ד"א,איפה שירתת?
איזה שירת איזה נעליים זה נירא לך כמו בן אדם ששירת?
הוא עוד שניה מתגייס ומתחיל לפתוח נושאים על "איך אני מוציא פתור זקן כל הצוואר שלי פצעים"
או "איך אני מוציא פתור נעליים הנעלי צבא עושים לי יבלות.

הבן אדם כל כך אובססיבי לדת היהודית שכל "הקלה" שנותנים לדתיים בצבא הוא מרגיש שהוא מקבל אצבע בתחת.

נערך לאחרונה:

דמוקרטיה היא שיטת ממשל שבה יש לאזרחים יכולת להשפיע על המדיניות הציבורית במדינתם, באופן חוקי וממוסד. הם יכולים לעשות זאת, לדוגמה, באמצעות הבעת דעות בפומבי, הצבעה בבחירות או במשאלי עם, השתתפות בדיונים לפני ההחלטות ובהחלטות עצמן, התמודדות בבחירות או הצטרפות אל מפלגה המתמודדת בהן.

אני יודע שקשה לך להסיק מסקנות מכמה שורות ציטוט מויקיפדיה. אבל תצטרך להסתפק בזה הפעם, לא אאכיל אותך בכפית ואחפש בשבילך הכל. יש לך אצבעות וטיפה מוח, תמשיך את כל השאר לבד.

בתור ילד בן 18-19 אתה די ממורמר על כל העולם ואשתו. עצוב מאוד.

לא אני הגעתי למסקנה הזו, המדינה הגיעה.

אגב, על כל "משכיל שתורם למדינה ושטוב לו פה" יש 10 מיותרים כמוך, ככה שאתה עדיין במאזן שלילי.
מיותרים כמוני? אתה זה שלא מפסיק להתבכיין ורק רוצה לרדת מהארץ. אתה המיותר פה.
לצערי יש הרבה מיותרים כמוך. אז אל תדאג,המדינה לא תפגע אם אתה וחבריך האומללים
ירדו מהארץ.

איזה שירת איזה נעליים זה נירא לך כמו בן אדם ששירת?
הוא עוד שניה מתגייס ומתחיל לפתוח נושאים על "איך אני מוציא פתור זקן כל הצוואר שלי פצעים"
או "איך אני מוציא פתור נעליים הנעלי צבא עושים לי יבלות.

הבן אדם כל כך אובססיבי לדת היהודית שכל "הקלה" שנותנים לדתיים בצבא הוא מרגיש שהוא מקבל אצבע בתחת.

שמתי לב לתגובות שלו ברחבי הפורום.
הוא לא יותר מדמגוג זול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית